PDA

View Full Version : държи 2000об на място??!!

code
01-09-2008, 16:52
Какво иска тая мръсница някой има ли си на идея?? Цял ден държи 2000 об на място!

valjo
01-09-2008, 17:14
Какво иска тая мръсница някой има ли си на идея?? Цял ден държи 2000 об на място!
нервна е.... :))))

pinko
01-09-2008, 17:22

Ми бинзин, ко да го праиш:hehe:

code
01-09-2008, 17:45
Точно от вас двамата не го очаквах. Направо ме взехте за мезе, сега след като сериозните хора се изказаха какво да очакваме по-нататък по темата , . . ,:screwy::confused:

Walker
01-09-2008, 17:49
Очаква се да отидеш и да я попиташ нея направо.
Моторчето за празния ход може да иска да го почистиш... Може и да иска да я закараш на кино..., може и на диагностика ...:cheers:

code
01-09-2008, 17:57
Абе тва в София да нямате изтичане на газ някъде:wierdo: как да го чистя това моторче да не го разваля нещо?

Novachev
01-09-2008, 18:00
Отиди да адаптират моторчето на ново, а случайно скоро да си чистил дросел

code
01-09-2008, 18:05
Ами да чистил съм:unsure: и къде да го адаптират тва моторче? Да бях те питал снощи:cheers: ма то с тия сервитьорки . .

EMo0o
01-09-2008, 18:36
Ми бинзин, ко да го праиш:hehe:

Това мислех и аз да кажа .. :metal:

code
01-09-2008, 18:41
Сега си огледах по-обстойно под капака - пластмасовата част на жилото където се регулира се е счупила и оттам жилото запъва така че печките стига са подскачали:hehe: да не хвърлите утре помпа :moon: тогава ако иска някой може да му подаря жилото да си го навие на врата:tooth: това в кръга на шегата не може да отречете, че си го изпросихте :cheers:

valjo
01-09-2008, 21:28
Сега си огледах по-обстойно под капака - пластмасовата част на жилото където се регулира се е счупила и оттам жилото запъва така че печките стига са подскачали:hehe: да не хвърлите утре помпа :moon: тогава ако иска някой може да му подаря жилото да си го навие на врата:tooth: това в кръга на шегата не може да отречете, че си го изпросихте :cheers:
няма спор по това:)))

бтв съвсем сериозно, това на мойта бензиновата 16в ТС беше счупено така, и освен некво свирене съм нямал проблеми с оборотите

при танас, твоя мотор, му седеше така, и е от МПХ ...ама кво се праи оттам нататак и той незнае

Novachev
01-09-2008, 21:55
Ако не се оправи след лато оправиш жилото адаптация правят във Бош сервизите и предполагам на други места

raiders
01-09-2008, 23:35
Ако не се оправи след лато оправиш жилото адаптация правят във Бош сервизите и предполагам на други места

а каква е тази адаптация, щото след като почистих дросела и затворих дупките след дебитомера държи високи обороти на място ~1500, е поне не мърдат сега :clap:

code
02-09-2008, 08:22
Значи за двата сервиза Бош в Б-с /други не знам/! Срещу Кроношпан още като видя Алфа Величко и само каза о не не, не не не мога, нямам апаратура . . На околовръстното -
Клиент/аз/ - Казаха ми за някаква адаптация на дросела
Майстор - Кой ти го каза, да ти го напрай е! Майка им да ...
К - От газовите уредби ми казаха че еди какво си
М - да ти го напраят ве, майка им да ...
Общо взето след тоя разговор следващите отговори ги предвидих и спрях въпросите:upsidedwnsmiley:

Novachev
03-09-2008, 07:54
Е как може на мен на околовръстното са ми правили адаптациа след почистване на дросела който не беше чистен доста време на студено държеше 1500 а като загреее започваше да клати много стабилно на място и едно момче точно в този сервиз ми я адаптира и се оправи мисля че се казваше Стоян. Ако се беше обадил миналата седмица един колега ми беше дал Алфадиаг да я пробвам и в програмата има функциа за зануляване на моторчето на празния ход мисля че щеше да стане с нея.
Пробвай с знуляването от ключа даваш на контакт за 90 сек без да палиш и натискаш педала на газта махаш контакта за 90 сек след това палиш и оставаш да работи на място 5 мин но това не се получва всеки път.

Novachev
03-09-2008, 07:55
а каква е тази адаптация, щото след като почистих дросела и затворих дупките след дебитомера държи високи обороти на място ~1500, е поне не мърдат сега :clap:
Ти поне си от София отиди при Бобо той ще я нагласи. И да не чувам приказки от сорта много ми е далеч аз от Бургас съм ходил при него.