PDA

View Full Version : ремонт на двигател

angelariii
01-09-2008, 17:01
алфа 145 боксер мотор 1.7 ми е колицата,каде да направя ремонта на двигателя в софия ,и колко ще ми струва?

luboHFturbo
01-09-2008, 18:13
За парите не знам но гледаи маистора да е пипал и друг път боксер.
При нас в Перник колкото струват частите толкова и ремонта .
Горе долу

Lisan
01-09-2008, 19:25
За парите не знам но гледаи маистора да е пипал и друг път боксер.
При нас в Перник колкото струват частите толкова и ремонта .
Горе долу
:hehe:
При вас нещо много странно смятат майсторите!! И след ремонта право при мен,за нов ремонт!! 16в. боксер е малко деликатен мотор,не е за всеки:ranting: В София има няколко сервиза които могат да ти го направят добре ремонта!! Ти трябва да си решиш сам къде. Успех

Христо_Сираков
02-09-2008, 00:09
:hehe:
При вас нещо много странно смятат майсторите!! И след ремонта право при мен,за нов ремонт!! 16в. боксер е малко деликатен мотор,не е за всеки:ranting: В София има няколко сервиза които могат да ти го направят добре ремонта!! Ти трябва да си решиш сам къде. Успехтова е човека за боксерите тои сам си каза поне ще е направено както трябва

luboHFturbo
04-09-2008, 08:25
Успех с ремонта.

SPetrov
04-09-2008, 09:31
алфа 145 боксер мотор 1.7 ми е колицата,каде да направя ремонта на двигателя в софия ,и колко ще ми струва?
Освен ремонта на двигателя се замисли и над това сам да купиш необходимите части за ремонта.

DerMeister
04-09-2008, 11:11
Освен ремонта на двигателя се замисли и над това сам да купиш необходимите части за ремонта.
Направо отивай при Лисан, той ще си вземе части и всичко и 100% ще останеш доволен.
Сам скъпи части не си купувай, аз съм си патил. През сервиза да си ги взимат и ако има проблеми и т.н., те си се оправят с магазините, защото са партия.

SPetrov
04-09-2008, 11:22
Направо отивай при Лисан, той ще си вземе части и всичко и 100% ще останеш доволен.
Сам скъпи части не си купувай, аз съм си патил. През сервиза да си ги взимат и ако има проблеми и т.н., те си се оправят с магазините, защото са партия.
Да именно ти сам го каза Партия,майсторите обикновено(не обобщавам) ходят в по-скъпи магазини ,защото получават отстъпка,когато сам купиш частите ти имаш право на тази отстъпка като член на Форум,е кое е по добре ?

DerMeister
04-09-2008, 11:24
Да именно ти сам го каза Партия,майсторите обикновенно(не обобщавам) ходят в по скъпи магазини ,защото получават отстъпка,когато сам купиш частите ти имаш право на тази отстъпка като член на Форум,е кое е по добре ?
Идеята ми е, че майстора знае какво да купи, ако има проблем в последствие може да го върне, смени, замени без проблем и т.н., а тебе ще те направят улав от цигании. И кое е по-добре да обикаляш с един списък магазините да купуваш и да се чудиш и маеш кво точно ти трябва или да оставиш майстора да си върши работата, като вервай ми в частите няма да те натовари.
Тука става въпрос за проверени хора, не некой случаен "майстор".

SPetrov
04-09-2008, 11:47
Тука става въпрос за проверени хора, не некой случаен "майстор".
В такъв случай съм съгласен с теб :big_bow_down:

luboHFturbo
04-09-2008, 18:38
Не искам да убиждам никого но и в Перник има добри маистори.
Както и тука има такива дето серат по колите.

Lisan
04-09-2008, 23:18
:big_bow_down:
Не искам да убиждам никого но и в Перник има добри маистори.
Както и тука има такива дето серат по колите.:big_bow_down::big_bow_down:
Прав си, ама на москвичи!!!

pipi
05-09-2008, 14:31
За какво да плащаме членски внос, така и така ползваме отстъпките на форума. :rotfl::rotfl::rotfl: А и колко главоболия ще спестим....

SPetrov, щом нямаш доверие на майстори оправи я сам. :th_up:

StarChild
06-09-2008, 00:50
:big_bow_down::big_bow_down::big_bow_down:
Прав си, ама на москвичи!!!

:roll2::lol::rotfl:

luboHFturbo
09-09-2008, 18:17
Не съм съгласен ама са е демокрация секи си има мнение.