View Full Version : Как се сваля задния джам на 146ца?
Satanism
02-09-2008, 15:25
Колеги, ако някой знае, моля да сподели в няколко стъпчици и какви инструменти евентуално ще трябват поне като вид...
"Тва е ебаси филма, не се занимавай" не го приемам за начин :)
Христо_Сираков
02-09-2008, 17:49
Колеги, ако някой знае, моля да сподели в няколко стъпчици и какви инструменти евентуално ще трябват поне като вид...
"Тва е ебаси филма, не се занимавай" не го приемам за начин :)колега сваляш корите и гледаш какво толкова трудно има а как ли се отваря загорка
Satanism
02-09-2008, 21:44
Да бе...тва е ясно, че така може да се установи, ама според мен има и далеч по-лесен начин някой, който го е правил, просто да ми каже в 3-4 стъпчици.
Идеята е, че някои джамове се лепят, тва онова...ако има такова нещо изобщо няма да го свалям...ако е само "сръчни, смели", ще го свалям :)
Христо_Сираков
02-09-2008, 22:22
Да бе...тва е ясно, че така може да се установи, ама според мен има и далеч по-лесен начин някой, който го е правил, просто да ми каже в 3-4 стъпчици.
Идеята е, че някои джамове се лепят, тва онова...ако има такова нещо изобщо няма да го свалям...ако е само "сръчни, смели", ще го свалям :)работата не е в това някои да ти каже кое как става а сам да се опита човек да го направи ако нестава после малко помощ поне аз съм така де
Satanism
02-09-2008, 22:54
екстра....утре ще го фолирам значи :upsidedwnsmiley:
Христо_Сираков
02-09-2008, 23:02
екстра....утре ще го фолирам значи :upsidedwnsmiley:аз преди година точно за това ги свалях ама като не помя с какви инструменти и немога да ти кажа точно какви ключове ти трябват но не е трудно приготжи си 08 8 до 13-14 хаечни и няма да имаш дертове иначе за фолиото лепкаи и от зад
Satanism
03-09-2008, 11:16
ММ..то това с фолиото е хубаво, ама някой да знае, дали има фабрични щори за 146?
Satanism
04-09-2008, 01:41
Така..аз задния джам не можах да сваля.
Свалих целия капак....и да ви кажа, това е много филмиращо...днес 10 часа с едно аверче сме се занимавали и е далеч от перфектно...
Христо_Сираков
04-09-2008, 23:36
аз преди година точно за това ги свалях ама като не помя с какви инструменти и немога да ти кажа точно какви ключове ти трябват но не е трудно приготжи си 08 8 до 13-14 хаечни и няма да имаш дертове иначе за фолиото лепкаи и от задопссс грешно съм разбрал за кои прозорец става въпрос аз на този лепих фолиото без да го свалям