View Full Version : Видях те,ти ли беше?!?
Зад блока около 15:00 беше спряло едно червено мито СА 9732 мисля , че беше номера.Да не е fiore?
и РА има отзад на номера.:)
Карах зад WhitePower днес към 9часа на спускане към кръговото на 4км. Светнах, ма не знам дали ме видя. Да допълня, като че ли имаш проблем с левия заден мигач.
badmadafaka засечен днес към 17.45 преди кръговото на 4-ти км, макар и дегизиран с "тъмно синя матова кола (не-алфа :surrender:) със златисти джанти" :lupe: :hehe:
и РА има отзад на номера.:)
Пак добре , че и това запомних :grin:
V_A_N_K_A_T_A
09-10-2010, 12:57
badmadafaka засечен днес към 17.45 преди кръговото на 4-ти км, макар и дегизиран с "тъмно синя матова кола (не-алфа :surrender:) със златисти джанти" :lupe: :hehe:
Това ще да му е Астрата,най-вероятно ;)
mihail_mladenov
09-10-2010, 14:42
На паркинга зад Факултетния корпус в Свищов до мене спира червена 146 с номер В 5832 РК и сигурно учи в университета. Също така има и други Алфи, които са паркирани покрай учебното заведение.
WhitePower
09-10-2010, 23:05
Карах зад WhitePower днес към 9часа на спускане към кръговото на 4км. Светнах, ма не знам дали ме видя. Да допълня, като че ли имаш проблем с левия заден мигач.
ха само с него ли имах проблем ;) нещо синьо да излизаше от ауспуха ;))
видях те ма реших че ме гониш ;) а и бързах и поръчках малко кошницата
Не съм те гонил, на там ми беше пътя, а и аз малко бързах та направо след теб. Иначе не помня вече за дима.
badmadafaka
11-10-2010, 13:01
Това ще да му е Астрата,най-вероятно ;)
:drool: тъй вЕрно :shocking: ама много наблюдатлени алфисти тука... а аз си мислех, че само по други алфи се заглеждате...
Ramsezsh
13-10-2010, 18:56
Днес по София- Благоевград една черна 155-ца СА3775КТ караше зад мен и реши да ме изпреварва на Мурсалево, точно при камерата.
Днес по София- Благоевград една черна 155-ца СА3775КТ караше зад мен и реши да ме изпреварва на Мурсалево, точно при камерата.
Днес видях, че тази камера е празна :super:
Към 8.45 на Ал.Малинов- Младост, 145-ца- златиста с черно по предния капак и тавана.
няколко поредни дни пред Офис Експрес на 7-ми км ми спира отпред една сива 33-ка комби без ръжда :upsidedwnsmiley:
СО 7136АР пак е тук
Една доста лачена сива 156-ца караше зад мен при поликлиниката в Младост 3 към 8.30 днес, да си признава веднага кой беше :bounce8:
Сива 145 с номер КН 01..... вчера вечерта към 22:00 на метростанцията в квартал Дървеница. Алфата имаше и форумен стикер на задното стъкло.
Сива 145 с номер КН 01..... вчера вечерта към 22:00 на метростанцията в квартал Дървеница. Алфата имаше и форумен стикер на задното стъкло.
DSlavev.
slik4eto
15-10-2010, 23:10
Днес в София по околовръстния път по обяд засякох черна 156 и ми присветна, аз също и си махнахме но не погледнах номера изобщо :) да си казва колегата кои е :)
Днес към 14:45 на светофара на Костенски водопад и 29 поликлиника чакаше една тъмна 147.Имаше стикер на задното стъкло , но неможах да видя какъв е.Ако някой колега се познае да казва.
Днес в София по околовръстния път по обяд засякох черна 156 и ми присветна, аз също и си махнахме но не погледнах номера изобщо :) да си казва колегата кои е :)
Аз бях колега :)
adv_petrov
17-10-2010, 11:53
Същата алфа като мойта, само че с антикрилце отзад и добрички номер "прелетя" вчера следобед през Железкова-малка тясна уличка и аз подавайки се от пряката без видимост за малко да го "цуна" с Голфа, добре че набих спирачки. Вместо да псува, другия път нека да кара по-бавно, че като блъсне някой пешеходец, ще се наложи да си продаде количката за да плати на някой като мен да го спасява.
Днес, към 21:00 на левия завой на Вапцаров, имаше един сив (сиво-зелен) спортвагон - пресветнах му!
pinkmousy
18-10-2010, 14:27
Някой със сив спайдер живее или работи на Нишава и Твърдишки проход?
Някой със сив спайдер живее или работи на Нишава и Твърдишки проход?
proper стопанисва Шоколад - соларното студио :)
И редовно спира пред мен:coolio:
pinkmousy
18-10-2010, 14:45
Аз обикновено пешеходствам от там на път към Спартак :) наскоро минавах с колата и беше някакъв ужас, няма как да се разминеш :(
Днес зад 242 бл. в кв.Гоце Делчев беше спряла клубна , сива 146 СА4956.. мисля , че беше номера.На кого е?
Ранобудниче
18-10-2010, 20:57
Благодаря на колегата със сива 156-ца (за жалост, не видях номер), който тази вечер постъпи като истински кавалер на бул. Възкресение (в района на Лук Ойл). Дай Боже повече такива ХОРА по родните пътища.
thecleaner
19-10-2010, 00:20
Кой е колегата с черна Разградска 156ца PP4604AP през уикенда е бил на Острово ? http://www.tuning.bg/forum/download/file.php?id=324532&mode=view
RoMeO_156_GTA
19-10-2010, 10:08
Кой е колегата с черна Разградска 156ца PP4604AP през уикенда е бил на Острово ? http://www.tuning.bg/forum/download/file.php?id=324532&mode=view
Ето кой http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=747254&postcount=554 :th_up:
mihail_mladenov
20-10-2010, 16:17
Днес в Свищов е видян Spider с 20-ки джанти.
firedragon
20-10-2010, 16:18
Днес mitaka_cs забелязан с Ланчиата пред 12 блок на ТУ
Днес в Свищов е видян Spider с 20-ки джанти.
Такива не могат да влязат в калниците бре! :tooth:
D-I-V-A-K-A
20-10-2010, 16:50
Днес сутринта отново на Сливнице беше забелязан
marian (http://www.clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=1962), ама ме подмина доста бързо и нямаше кога да отреагирам :crazy:
Днес сутринта отново на Сливнице беше забелязан
marian (http://www.clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=1962), ама ме подмина доста бързо и нямаше кога да отреагирам :crazy:
Мернах те за миг в огледалото:crazy:
Сутринта JAMAL ме подмина в Младост пред Патиланци.
После забелязах една червена 156-ца, 2085 май беше номерът, на светофара на Шел. Караше жена с черна коса. Почти сигурен съм, че е от форума.
badmadafaka
20-10-2010, 20:54
...една червена 156-ца, 2085 май беше номерът, на светофара на Шел. Караше жена с черна коса...
това е била колежката Geri_ms
http://clubalfaromeo.com/forum/album.php?albumid=745
Сутринта JAMAL ме подмина в Младост пред Патиланци.
После забелязах една червена 156-ца, 2085 май беше номерът, на светофара на Шел. Караше жена с черна коса. Почти сигурен съм, че е от форума.
Това ше да съм аз :static:
RoMeO_156_GTA
21-10-2010, 11:13
Те там са грандомани от към джанти :tooth: Има още 156 Спортвагон с 20" и 145 с 18" :clown:
Преди малко между Била-Славия и бл.26 имаше спряла черна 156 1,8 спорт вагон СА2484.. и на номера имаше лента на Лисан сервиз.
mihail_mladenov
22-10-2010, 19:40
Не знам дали са били, точно 20-ки, но бяха над 18 цола джантите. Все пак там има 156 SW с 20-ки.
Също така днес в Мездра е засечен колегата Van и оранжево-черното GTV до жп гарата.
тъмно синя 155ца със счъпена задна броня от лявата страна мисла, че няква жена я беше ударила :D видян около 11-12 да минава покрай КАТ ... Кирее ти ли беше :Д solider81
Абе всеки ден се разминавам със една 166 по околовръстното - тъмно -сива на цвят с РК регистрация
Между детелината на магистрала тракия и младост 4.
Ако е някой тукашен да си признава без бой :)
Не знам дали са били, точно 20-ки, но бяха над 18 цола джантите. Все пак там има 156 SW с 20-ки.
Също така днес в Мездра е засечен колегата Van и оранжево-черното GTV до жп гарата.
Spider-а е с 20" тези от 156 sportwagon-а.
Що се необаждаш като ме засичаш :grin:.
Това ше да съм аз :static:
Антакааа! Че си и комшийка от махалата значи!
soldier81
24-10-2010, 08:43
тъмно синя 155ца със счъпена задна броня от лявата страна мисла, че няква жена я беше ударила :D видян около 11-12 да минава покрай КАТ ... Кирее ти ли беше :Д solider81
Аз,аз.
Някой да не е ходил да си вземе книжката?
mihail_mladenov
24-10-2010, 13:22
Spider-а е с 20" тези от 156 sportwagon-а.
Що се необаждаш като ме засичаш :grin:.
Тъкмо се прибирах от Свищов и бяха дошли да ме вземат.
Аз,аз.
Някой да не е ходил да си вземе книжката?не отиваше да си подава документите
detelazurno - забелязан! Той знае къде и кога и то без да се обади :disgust:
днеска на Жулио Кюри към 12ч. разминах се с черно GT и после червена 156 с оригинани тасове .
detelazurno
27-10-2010, 22:23
detelazurno - забелязан! Той знае къде и кога и то без да се обади :disgust:
Sorry за което, но...first things first както се казва.
В интерес на истината тази приятелка с която бях тъкмо ми обясняваше, че като види алфа и започва да се оглежда за някой познат. Та аз и казах, че паркирайки там ще е цяло чудо ако останем незабелязани :spell:
Огледах се и аз за твоята кола, но нещо не ми се обикаляше целия паркинг, че бързахме да хванем аптеката отсреща, а и дъжд ни валеше все пак.
И съжалявам за паркирането на чорчик, но в тая огромна кална яма дето беше пред мен нещо не ми се влизаше, а това беше единственото място когато дойдохме.
A иначе ти много добре знаеш къде съм когато колата ми е там. Можеше да ме изловиш в крачка ;) Ко ми са праиш? :balloon::blah:
И не на последно място - поздравления! Ти си първият който ме е изловил! :)
Sorry за което, но...first things first както се казва.
В интерес на истината тази приятелка с която бях тъкмо ми обясняваше, че като види алфа и започва да се оглежда за някой познат. Та аз и казах, че паркирайки там ще е цяло чудо ако останем незабелязани :spell:
Огледах се и аз за твоята кола, но нещо не ми се обикаляше целия паркинг, че бързахме да хванем аптеката отсреща, а и дъжд ни валеше все пак.
И съжалявам за паркирането на чорчик, но в тая огромна кална яма дето беше пред мен нещо не ми се влизаше, а това беше единственото място когато дойдохме.
A иначе ти много добре знаеш къде съм когато колата ми е там. Можеше да ме изловиш в крачка ;) Ко ми са праиш? :balloon::blah:
И не на последно място - поздравления! Ти си първият който ме е изловил! :)
Аз се прибрах към 20h, и паркирах на скришно място. Иначе екстра си беше спрял, там всеки така спира. А относно това да те изловя в крачка, бях след тренировка и нямаше да е културно от моя страна да се поява пред теб в този ми вид :)
Vlado_PK
27-10-2010, 23:10
Днес засечен bouncer на светофара на ст.Васил Левски и бул.Драган Цанков около 13.00ч или 13:30 не съм сигурен минути след това засечен ФЕРАРИСТ на Цариградско малко след Плиска :busted_cop:
The_Game
28-10-2010, 14:07
Видях VFTI в студентски при Автокъщата завиваше по маршрута на 94. Бибках му ама не ме отрази.
ФЕРАРИСТ
28-10-2010, 16:01
13:30 не съм сигурен минути след това засечен ФЕРАРИСТ на Цариградско малко след Плиска :busted_cop:
И аз там го засяках хайванина.....
И аз бях там.. и аз го видях... с жълти маратонки :grandpa:
SPEEDY-SD
28-10-2010, 21:37
Кой беше този т.нар. КОЛЕГА.. който 2часа на Симеоновско шосе малко след кръстовищено с Яворов реши да кара в насрещното без светлини и най-нагло ще ми присветва да се отместя... и то от мойто платно..ооо и най-нагло да ми маха с ръка да си заминавам....силно се интеренсувам кой е този безмозъчен иди** явно лишен от така наречената дейност-мислене ...просто имаше късмет че колата туко що я оправих..иначе да видим кой щеще да се отмести..
Satanism
28-10-2010, 22:18
Кой беше този т.нар. КОЛЕГА.. който 2часа на Симеоновско шосе малко след кръстовищено с Яворов реши да кара в насрещното без светлини и най-нагло ще ми присветва да се отместя... и то от мойто платно..ооо и най-нагло да ми маха с ръка да си заминавам....силно се интеренсувам кой е този безмозъчен иди** явно лишен от така наречената дейност-мислене ...просто имаше късмет че колата туко що я оправих..иначе да видим кой щеще да се отмести..
сякви кретени ги има...дори и по алфите...
гледам тея, със 159ките, са се помислили за голямата работа напоследък...
Днес около 16 часа на прелеза на Пещерско шосе, силно селска проява на червена пловдивска Алфа 145 с кристални стопове , с клубен стикер и рекламни стикери на yacco. Пич не те знам дали влизаш тук и к`ви ги пишеш, но си същият като другите кретени набучели се под бариерата за да минат първи.
Днес сутринта /29.01/ засечен soldier81 в ж.к.Дианабад пред пощата с неговата 155-ца :go::BIGsmile:.
soldier81
29-10-2010, 13:45
Мдаа,прибирах се от дежурство в полу-заспало състояние,добре че свирна за да те видя:-D
Към 7,30 синьо-сива147 с форумен стикер на задното стъкло караше до мен от Семинарията до Телев.кула,после продължи към Румънското посолство.Свирнах му но на колегата явно му се спеше повече от колкото на мен.:go:
Днес видях двама колеги със стикери на задното стъкло. Първо на семинарията един колега с 164-ка, а после по Патриарха малко преди Раковска една 155.
Днес видях двама колеги със стикери на задното стъкло. Първо на семинарията един колега с 164-ка, а после по Патриарха малко преди Раковска една 155.
164-ката изловен :thumbup:
сива 166 със бургаска регитсрация паркираше пред читалището в Хаджи Димитър .
И сиво Мито с нарисувана емблема на Алфа пред матраците малко по на долу на същата уличка поздравих го колегата :)
155-цата е на Furious.
Леле много съм зле! Чак сега разбрах, че съм и заснет по работен екип, колега ставаш за папарак :photo:
Сива 166 номер СА 8625 КТ :)
В петък черна 156 СВ СА 7156 МВ или нещо подобно мина по Шишман около 19 часа. Почти сигурен съм, че е форумна, ама не се сещам чия е.
В петък черна 156 СВ СА 7156 МВ или нещо подобно мина по Шишман около 19 часа. Почти сигурен съм, че е форумна, ама не се сещам чия е.
Аз ще да съм бил :devil:
Ахаа, аз бях паркирал на Славянска, точно на ъгъла с Шишман и тъкмо потеглях.
mihail_mladenov
01-11-2010, 11:20
Вчера бях в София и ето кои коли видях:
- след Горни Богров в задръстването е засечена сива 145-ца с номер СА 5489 НХ
- GTV сиво с номер СА 5930 НХ, доколкото си го спомням номера
- В паркинга на The Mall - пазарджишка или пловдивска 166-ца.
Почти всяка сутрин към 8.30 засичам на Ал. Малинов, сива, доста нагласена 156-ца, идваща от пазара на Младост 1. Включва се на Малинов посока центъра.
Около София ленд днес по обяд спряна сребриста алфа 156, като под левия стоп поше "лисан сервиз". Бързо да си признае кой е :tooth:
pinkmousy
01-11-2010, 14:15
Сива 145-ца с много седмици в номера на Лерин днес по обед :)
Аз ги виждам и те ме виждат и кво от това?:flirt:
nblagoev
02-11-2010, 09:41
Сутринта към 7:30ч. на магистрала Тракия, преди караулката, 2бр. сребристи 156.
Едната със софийска, другата с монтанска регистрация. :)
Колежката със сребристата 156 с която се порадвахме на задръстването по Г. Делчев към 17 ч. днес, ако чете тук - да знае, че не и работи заден десен габарит... светва само спирачната част при натискане на спирачката.
Май с Mury се засякохме сутринта около паметника Левски. :lupe:
Май с Mury се засякохме сутринта около паметника Левски. :lupe:
Яяяяяя:hehe::hehe::hehe:
Furious 155
03-11-2010, 15:13
а после по Патриарха малко преди Раковска една 155.дам търсех си място за паркиране, ама нейсе... в събота :)
Днес видях една черна 156-ца с Монтанска регистрация. Беше паркирана до пощенския в студентски град. Имаше лепенка Club Alfa Romeo на задния джам. Кой е колегата? :waving:
Иво Кръстев
04-11-2010, 20:41
Днес mitaka_cs забелязан с Ланчиата пред 12 блок на ТУ
Днес също. :-P
А колегата Az4o към 11:20 мина пред ректората.
Преди половин час около 22 часа,сребърна 145-ца с клубен стикери и детелинка. Бургаска А7036/за номера импровизирам/,по Ботевградско шосе,полафихме с момчето и кой от къде е .:coolio:
Поздрави.
badmadafaka
05-11-2010, 17:15
Днес сутринта около 7.45 в отклонената част на Цариградско пред Интер Експо Център точно подминах една 145-ца с лепенка на задния прозорец и най-якия син цвят който би могла да има една алфа... :magic:
Днес сутринта около 7.45 в отклонената част на Цариградско пред Интер Експо Център точно подминах една 145-ца с лепенка на задния прозорец и най-якия син цвят който би могла да има една алфа... :magic:
Най-вероятно е Васко/Васил Петров/ стига да е станал толкова рано :biggrin:
badmadafaka
05-11-2010, 17:21
Не знам дали цвета е оригинален на тая кола но е уникален - единствената друга кола с такъв цвят която съм виждал беше една Брера в Милано :biggrin: (та затова си мисля, че може и да си е някакъв алфа-цвят)...
Черна 159 с бели джанти пред Съдебната палата в Плевен. Предполагам, че е на alfgeorgi.
Васил Петров
05-11-2010, 19:12
Аз съм бил ама не съм забелязал Алфа (спал съм май). :rosso_racers: Благодаря за хваленето ми.Фабричен е цвята мисля че се води Френско Синьо
badmadafaka
05-11-2010, 19:28
Не си забелязал алфа защото аз не бях с алфа :) Точно затова и не ти свирнах, викам докато се разберем защо ти свиркам ще стане снощи :biggrin:
Ramsezsh
05-11-2010, 20:28
Пред агенция митници често виждам една сребриста 156 СА8701НН.
la squadra azzurra
06-11-2010, 17:34
Днес, в Зарата, около 14.00, не знам къде точно, щото не познавам града - лъскава, черна 156 СТ 9098 .., май беше...
Днес в Кайлъка(Плевен),около 16.45 сиво-зеленикава 156 се гонеше с едни мотори покрай гъбарниците в посока от язовира към града.Колегата,ако го чете това,да знае че такива пушеци хвърля,че на фронта може да прави димна завеса.Познаваше се само,че е дизел,щото пушеше черно и миришеше на сурова нафта.Задницата не се виждаше,да не говорим за номера и надписи.
Днес на Гоце Делчев ми свирна черна 145-ца, но не разбрах кой е. Да си признае!:prescription: Също на светофара под моста на влюбените до мен спря много лъскава 145-ца (да не би да е същия човек?). А пък един бърз син леген взе "спортно" завоя от пазара Иван Вазов и България. Рапорт даден! :D:D
Днес, в Зарата, около 14.00, не знам къде точно, щото не познавам града - лъскава, черна 156 СТ 9098 .., май беше...
На светофара на 3-та поликлиника ;)
Аз бях :smile:
п.с. А ти със сивата 156 ли беше?
около 21:20-30 часа на омв-то на 202-ра черна 159-ка sporwagon и една червена 145-ца
Satanism
07-11-2010, 00:01
около 21:20-30 часа на омв-то на 202-ра черна 159-ка sporwagon и една червена 145-ца
Червената 145-ца сигурно е бил Миро, ако е подранил за семкочопленето :D
la squadra azzurra
07-11-2010, 07:43
На светофара на 3-та поликлиника ;)
Аз бях :smile:
п.с. А ти със сивата 156 ли беше?
:handshake:
около 11 и нещо на битака беше забелязана черна 156 sportwagon с номер СА3414КА (или 1434 не съм сиг ) и имаше клубната лепенка и си седеше още номера от итал феста
alfageorgi
07-11-2010, 12:20
Черна 159 с бели джанти пред Съдебната палата в Плевен. Предполагам, че е на alfgeorgi.
Да , позна.Сега остава и аз да позная твоята, а защо не и да се запознаем лично макар , че рядко си идваш в Плевен.
ФЕРАРИСТ
07-11-2010, 12:30
Добричка 156 сива, на влизане в УНгария от Румъния вчера....
Днес около 10:30 и 11:00 по ул. Сребърна забелязах тъмно зелена 155.Изчакваше да влезе на ЕКО-то.Имаше стикер на задното стъкло.
Някой колега да е ходил днес в зоологическата градина?Видях един мъж с блуза на Алфа седеше на сянка под едно дърво.
Да , позна.Сега остава и аз да позная твоята, а защо не и да се запознаем лично макар , че рядко си идваш в Плевен.
На следващото идване ще се обадя, много ще ми е приятно. А освен това се падаме и колеги (макар, като съм ти чел постовете, адвокатите да не ги смяташ много за колеги) ;).
mitenceto89
07-11-2010, 22:09
Днес около 16:10ч. "под мен" /бях ве 94 :D / до НДК мина колега от форума с тъмно сива или черна 146 /СА9821../
Днес следобед в Плевен на улица "Гена Димитрова" - сива 166 2.4 ЖТД ЕН 8005 ВК.
Днес около 16:10ч. "под мен" /бях ве 94 :D / до НДК мина колега от форума с тъмно сива или черна 146 /СА9821../
It's me :jumping:
Днес я видях твойта пред Витошата:yes:
la squadra azzurra
08-11-2010, 21:38
На паркинга на басейна в Старият парк, черна или тъмно синя 156 СА 7986, минах бързичката и не съм много сигурен...
pinkmousy
09-11-2010, 16:18
Сива 156-ца с номер КН.... пред сервиза на HP на Лерин в 16:10.
... сребриста алфа 156, като под левия стоп поше "лисан сервиз"....
Същата днес на същото място - пресечката м/у малееви и експо 2000.:gruebel:
сива 166 2,4 JTD пред ректората на ТУ . Ако не греша беше Flame (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=8926)
Дам,бях паркирал като пазарджиклия на завоя:roll2:
Днес срещу НДК 75ца ВР 4117 ?
The_Game
12-11-2010, 00:23
Tоя лаф не го знаех :D
badmadafaka
12-11-2010, 08:55
лачена сребриста 156 по Г.М. Димитров към кръговото с невероятно красиви джанти; номера не го запомних но имаше лента на "италсервиз" или нещо подобно :mail2:
Eй Гъзе ти с кораба ли ходиш на лекции?Коцкар такъв.:devil:
60401
Вчера на канала до Красно село е забелязан този колега. Не знам дали е форумен, но имаше екстримски стикери.
Често засичам сива 156 СА 1030 НА с форумен стикер - основно около Шишман и Славянска.
speеdddddd
12-11-2010, 12:11
Днеска към 10,30 на паркига на Метро Люлин седеше самотно една маслено залена 146-ца с бели джанти ,много лачена СА2628 :afro:
VFTI забелязан вчера сутрин в сервиза на Роби :hehe:
Днеска към 10,30 на паркига на Метро Люлин седеше самотно една маслено залена 146-ца с бели джанти ,много лачена СА2628 :afro:
madhaker - трябва да е бил.:magic:
---------- Post added at 14:19 ---------- Previous post was at 14:17 ----------
Често засичам сива 156 СА 1030 НА с форумен стикер - основно около Шишман и Славянска.
3-4 пъти съм засичал същата кола в моя квартал Сухата Река.:unsure:
detelazurno
12-11-2010, 17:03
Забелязах Pastora днеска на Несторов окото 13 часа с камиона ама той вика "Абсудр! Не съм бил аз!". Ама колата същата, мутрата вътре същата. Пък и като му се обадих си призна, че е с камионетката днеска :dunno:
Тази е на един колега от фирмата и той фен Алфист! :-)
Забелязах Pastora днеска на Несторов окото 13 часа с камиона ама той вика "Абсудр! Не съм бил аз!". Ама колата същата, мутрата вътре същата. Пък и като му се обадих си призна, че е с камионетката днеска :dunno:
Тъй де, някой го отмъкнал от пред офиса и си сложил моята маска..., но без да знам.:haha:
Между другото, към 15:00 видях VFTI на паркинга зад стадион Васил Левски, имаше и други Алфи - 156 с кожен салон и черно боядисани тасове. :-)
не го казах да не те излагам във форума ама ти щом настояваш :roll2:
Tоя лаф не го знаех :D
Е това от едно приятелче от Пз го знам,аз и преди така не паркирах,ма пазарджиклии ме подучиха:roll2:
А нема кво да се излагаме,то като няма къде да се спре и аз почвам така,Марянски пазим си 155-чката,затва кораба го лашкам насам натам.
Днес, към 10 часа вечерта в студенски една Врачанска 156-ца ме изчакваше да се нагъзя да паркирам. Май беше колега - Поздрави!
и преди така не паркирах,ма пазарджиклии ме подучиха:roll2:
Хехехехе е те на друго няма да теподучат.:hehehm:
А нема кво да се излагаме,то като няма къде да се спре и аз почвам така,Марянски пазим си 155-чката,затва кораба го лашкам насам натам.
Пази Класиката Младежо.:grandpa:
AntiLuuP
13-11-2010, 19:31
It's me :jumping:
Днес около15+++ часа те видях беше паркирал на Фритоф Нансен преди В.Левски
MaDHaCkEr
13-11-2010, 19:34
Аз съм бил :) всеки ден така самотна си седи там :D:thumbup:
Често засичам сива 156 СА 1030 НА с форумен стикер...
Същата днес в Левски В ;)
сива 166 СА 1400 РА на сфетофара пред Хладилният институт
pinkmousy
15-11-2010, 10:43
Колега с графитеносив спортвагон на голф игрището в Ихтиман в събота сутрин :)
DarkKnight
16-11-2010, 00:41
Венци - VFTI засечен днес в студентски град при техническия на аварики :evilsmiley:
Днес около15+++ часа те видях беше паркирал на Фритоф Нансен преди В.ЛевскиБаш пред нас си ме сварил. :tongue:
mihail_mladenov
17-11-2010, 16:04
Днес в Свищов малко преди 2 часа е забелязана зелена 156-ца с бяла лента прокарана през средата на колата. Алфата бе с италиански номер, имаше огромен спойлер и сигурно беше с V6 двигател, но не съм сигурен.
Днес към 13.45 е забелязано ГТВ 3.0 24в, сиво на цвят. От Стадион"Локомотив" в посока надлез"Надежда". Караше чернокоса дама.:biker:
kaloiannnnn
17-11-2010, 22:25
днес към 17:и нещо сива 156 си подсвирквахме на цариградско към център имаше стикер на клуба!
днес сива 156ца с форумна лепенка бе забелязана да излиза от паркинга на билата в надежда
Вчера веечрта към 18,30 червена 156 със стикер ми даде път на Раковска намера беше нещо от рода на СА 1034.
мисля,че е на калоян ,но не съм сигурен.:boost:
Жив и здрав да е .:clap2:
Сутринта към 8.00 на Коперник- Гео Милев, беше спряна една доста нагласена червена 155-ца. :)
Ранобудниче
19-11-2010, 11:32
Вчера веечрта към 18,30 червена 156 със стикер ми даде път на Раковска намера беше нещо от рода на СА 1034.
А ти зави надясно по Гурко ли? :)
А ти зави надясно по Гурко ли? :)
мммм да каке ти ли беше душа?:clap2:
Кака,кака,кака :dance:
D-I-V-A-K-A
19-11-2010, 20:49
Днес се заигравахме с един лилав спайдер по Ситняково с варненска регистрация беше, я да си каже кой е :notworthy:
Днес се заигравахме с един лилав спайдер по Ситняково с варненска регистрация беше, я да си каже кой е :notworthy:
Тази май е с нарезано садно "стъкло" и залепено със скоч. Ако е тя и аз съм я виждал няколко пъти, но май не е на човек от форума.
pinkmousy
20-11-2010, 07:02
Ей, що алфи имаше снощи пред хотела в Правец - две 147-ци и една 156 само докато прекося половината от единия паркинг. Том Кайт много приспивно говореше...
И за 2-ри път виждам пред дискотека ПАЙНЕР в Търговище черна 156-ца с Разградски номер и черни джанти с червен кант ... при 3-то засичане без да се обади за дискотека му изпускам гумите и му лепя белешка с номера си :D :D :D
kaloiannnnn
20-11-2010, 09:48
несъм аз! тря да се съберем някой ден забравихмесе вече! поздрави!
D-I-V-A-K-A
20-11-2010, 10:18
Тази май е с нарезано садно "стъкло" и залепено със скоч. Ако е тя и аз съм я виждал няколко пъти, но май не е на човек от форума.
Точно той :) Добре си поиграхме онзи ден с него :clapping:
И за 2-ри път виждам пред дискотека ПАЙНЕР в Търговище черна 156-ца с Разградски номер и черни джанти с червен кант ... при 3-то засичане без да се обади за дискотека му изпускам гумите и му лепя белешка с номера си :D :D :D
Tова май е ziko
Я да каже снощи към 2.00 в надежда кои беше с червена 156 с номер СО 0900 ... или нещо от сорта... ?
Tова май е ziko
И аз така си мисля ама не бях сиг. Голям фен на чалгата ще излезе :D
към 15:00 днеска на Магахан , синя 156-ца спортвагон 2.0 ТС
Днес в Ст. Загора май мернах колегата Djalev около 11-12 ч. на светофара до 6-то ОУ
ФЕРАРИСТ
21-11-2010, 20:01
Някаква кюстендилска натокана сива 156 се мота из СТЗГ, 1551 или нещо от сорта мернах, но все вечер я засичам и не мога да видя нищо.....
едно червено GT СА1034РА беше засечено на светофара при тролейбусното депо при банишора и отиде с мръсна газ към сите българи
badmadafaka
23-11-2010, 13:36
Преди 5-10 минути един лилав :wierdo: "спайдер" на Цариградско...
D-I-V-A-K-A
23-11-2010, 15:10
Преди 5-10 минути един лилав :wierdo: "спайдер" на Цариградско...
Тоя стана много известен, на предишната страница и аз го издирвах, ама явно не е от форума :)
Преди около 2 часа адаша /Buxalkata/ преди х-л Хемус се зачуди дали ще го позная, че беше със служебната :)
Днес забелязан до Била Лагера пеша nightroller да мъкне торби, подсвирнах му ;):handshake:
Днес на Шипченски проход към 18.10 видях една 159 с номер 1918 софйска рег. и след 2-3 минути една 156 SW СА3771 ако не се лъжа. :unsure:
DarkKnight
24-11-2010, 08:41
Засечен е @Pinky на околовръстното докато отива на работа :naughty:
Сребриста 147-ца паркирана между Токуда и Малееви днес по обяд. Стикер на задното стъкло - малък Club Alfa Romeo.
Я да си каже кой бърз колега със тъмна 155-ца загледа мойто Алфи пред четвърти блок преди 2-3 часа :D
cassillas
25-11-2010, 17:27
днес към 17:и нещо сива 156 си подсвирквахме на цариградско към център имаше стикер на клуба!
Аз бях :clap:
DarkKnight
26-11-2010, 08:48
Към 8 на околовръстното 1 червена 156-ца с номер СА3332** или нещо от сорта. Караше я колежка и ми се стори че имаше стикер на задния прозорец. Друго не можах да видя защото един нахалник ми отне предимство и вече не бях зад нея. Влезе към ОМВ и ЕКО ама реших да не тръгвам след нея че ако не е от форума може да се стресира момичето :)
Gligan засечен с репатрака на детелината на България и околовръстното. Свирнах и махнах, ама едва ли ме е познал - бях маскиран с на Фиоре селеспийда :)
AntiLuuP
26-11-2010, 15:28
едно червено GT СА1034РА беше засечено на светофара при тролейбусното депо при банишора и отиде с мръсна газ към сите българи
Много често го виждам паркирано в ж.к. Лагера
Gligan засечен с репатрака на детелината на България и околовръстното. Свирнах и махнах, ама едва ли ме е познал - бях маскиран с на Фиоре селеспийда :)
Че той неговия селеспийд има толкова шарени лепенки по страничните стъкла че се вижда.....
Това е баси клюкарската тема- човек не може да се скрие:)))
Днес сутринта колега със 145 ме пусна на Красно село да се включа откъм реката, след като няколко коли демонстративно не спряха, макар че нямаше къде да минат по-напред на червеното. Ако е от форума - благодаря за жеста! :-)
Преди 1/2 час на кръстовището на Шипка и Евлоги Георгиев 156 бордо ми излезна в насрещното-що така бе колега?
D-I-V-A-K-A
27-11-2010, 11:03
Вчера май се засякохме с Васил Петров или някоя друга синя 145-ца в Света Тройца, като се поздравявахме по много нестандартен начин. Ако е той или някой друг от форума, поздрави :machinegunner:
Синя форумна 155-ца вчера цял ден ми седя пред входа в Гео Милев,а и доста често я срещам тука покрай блока паркирана? :jumping:
И една сива също доста добре изглеждаща 155-ца стои от сума ти време паркирана на Лидице.
Аз съм тогава закъснявах :D
DarkKnight
27-11-2010, 21:50
Днес преди Горубляне настигнах колега с 166 с форумен стикер на задния прозорец и номер СА8149** Присветнах му докато карах зад него, но май не ме забеляза...
Аз съм тогава закъснявах :D
днес беше засечен на 202-ра
Васил Петров
29-11-2010, 20:40
Вчера май се засякохме с Васил Петров или някоя друга синя 145-ца в Света Тройца, като се поздравявахме по много нестандартен начин. Ако е той или някой друг от форума, поздрави :machinegunner:
Не съм бил аз. :baby:
Към 18:30 с колега със синя 145-ца като на Васил Петров изпростяхме на К. Величков, но не знам той ли беше или не ;-)
Синя форумна 155-ца вчера цял ден ми седя пред входа в Гео Милев,а и доста често я срещам тука покрай блока паркирана? :jumping:
И една сива също доста добре изглеждаща 155-ца стои от сума ти време паркирана на Лидице.
Сивата и аз я знам.Другата може и моята да е била.
Васил Петров
01-12-2010, 02:01
Към 18:30 с колега със синя 145-ца като на Васил Петров изпростяхме на К. Величков, но не знам той ли беше или не ;-)
Пак не съм бил аз :) Нещо много срещате тоя цвят(все пак сме редки). :jason2:
Пак не съм бил аз :) Нещо много срещате тоя цвят(все пак сме редки). :jason2:
Ти сигурен ли си, че не ти кара някой друг колата? :crazy:
ГТВ СА8207 в Младост1 с клубен стикер.Да си признава :)
D-I-V-A-K-A
01-12-2010, 09:30
Аз пък я видях като отиваше към К. Величков и след това вечерта минаваше покрай моят блок, явно е някъде от моя квартал ;)
Аз пък я видях като отиваше към К. Величков и след това вечерта минаваше покрай моят блок, явно е някъде от моя квартал ;)Някакъв запален тип е обаче, веднага като видя друга алфа и се настъпи :D
Някакъв запален тип е обаче, веднага като видя друга алфа и се настъпи :D
И аз я засичам същата често. Но все съм на кръстовище или пеша.
D-I-V-A-K-A
01-12-2010, 11:49
Някакъв запален тип е обаче, веднага като видя друга алфа и се настъпи :D
А ние не сме се наступвали, ама си порумйахме малко по една квартална улица, че той беше с някакво спортно гърне, а аз в момента с маята "тип драгстер" (скъсана) генерация, доста го заглушавах :pokey: Другият път като го видя, непременно ще го спра да го видя кой е този образ :-)
Днес около 14:10-15 на бул.Сливница беше забелязана пловдивска черна 155 РВ1011 нещо такова беше
Забелязана е тъмно зелена 155-ца 2.0 тс на светофара на Коперник и Шипченски проход,номера беше СА4306МБ.Евала на колегата,колата изглеждаше много добре.
MaDHaCkEr днес засечен в Люлин на кръстовището на BILLA :spiteful:
mitenceto89
05-12-2010, 18:19
Днес между 16 и 17ч. до МОЛ Сердика беше паркирал колега с тъмно синя (или черна) АР 156 /СА5613/.
Но казвам беше, защото паяка го отнесе.Ако колегата чете форума, да не се чуди къде е алфичката.
AntiLuuP
05-12-2010, 18:54
Днес около 15:20 на бул. РОЖЕН преди надлеза се беше излетял Светльо-дигиталния доктор. Пресветвах от далеч понеже имаше патрулка под надлеза. И в последния момент видях че всъщност е той. Добър звук вадеше 147цата.
Да си признае кой беше колегата с червената 146 с форумен стикер (1444 мисла че беше номера) който се въртя днес на полигона на илиенци при петролната база
detelazurno
05-12-2010, 21:47
Да си признае кой беше колегата с червената 146 с форумен стикер (1444 мисла че беше номера) който се въртя днес на полигона на илиенци при петролната база
D-I-V-A-K-A ;)
D-I-V-A-K-A
06-12-2010, 00:58
Признавам си без бой :) Ходих малко да се поизлагам и да си направим шоу с nastybg ама бяхме за малко и решихме да престанем да се излагаме и да си ходим :D А ти защо не се обади при положение, че си ме видял, аз след това спрях за малко отзад ;)
digitalundgrd
06-12-2010, 01:11
Днес около 15:20 на бул. РОЖЕН преди надлеза се беше излетял Светльо-дигиталния доктор. Пресветвах от далеч понеже имаше патрулка под надлеза. И в последния момент видях че всъщност е той. Добър звук вадеше 147цата.
Хехеххе ти в насрещното ли си бил ?
Видех ги гадовете, че са се спрели на надлеза и бяха спряли некъв ДЖИП :) Викаш чувам се от далече а ? :clap:
speеdddddd
06-12-2010, 07:21
MaDHaCEr видян вчера в обеля ,паркиран на кюшето пред 114 бл .:drive:
Колега, а ти попринцип си от Надежда 3-та част нали на ден поне веднъж минавам покрай алфата :) ... иначе ние с D-I-V-A-K-A бяхме на Илиенци. Кажи му колко красиво изглеждаше алфата да минава на арабели покрай всичките бмв-та :)
Черна 159 ме пусна днес в задръстването на България, но не можах да видя номера. Поздрави, аз бях със сребристата 156 селеспийд.
Признавам си без бой :) Ходих малко да се поизлагам и да си направим шоу с nastybg ама бяхме за малко и решихме да престанем да се излагаме и да си ходим :D А ти защо не се обади при положение, че си ме видял, аз след това спрях за малко отзад ;) Не се излагаше колега, напротив! ;) Еми аз те гледах как се хлъзгаш и после отидох на долу дето правеха кръга и като си тръгнах тебе вече те нямаше не съм те видял като спря видях само че алфата почива а тебе те няма и след това нямаше и помен от вас :D другият път ще те дебна когато спреш и ще дойда :D
Колега, а ти попринцип си от Надежда 3-та част нали на ден поне веднъж минавам покрай алфата :) ... иначе ние с D-I-V-A-K-A бяхме на Илиенци. Кажи му колко красиво изглеждаше алфата да минава на арабели покрай всичките бмв-та :) Да, колега, там съм! Аз доста често ти виждам купето из квартала ама немога да се сета къде по точно... Незнам D-I-V-A-K-A кво се притеснява и си мисли, че се излага мога да кажа, че там имаше доста от "дрифтерите" който дори и със задно не им се отдаваше! Беше ми яко кеф да гледам как на Алфата задницата се опитва да изпревари в завойте. :)
Към 10.15 днес на Околовръстното, черна доста симпатична 156-ца с трима младежи вътре :blush:, номер ЕН555....
И все още засичам доста често сребристата тунингована 156-ца сутрин към 8 и нещо на Ал.Малинов, завива на светофара на Била. Направо е уникална :in_love:
номер ЕН555....
Тия ще да са от наше село да г'е ;)
RoMeO_156_GTA
07-12-2010, 17:16
Черна 155 ТД с ТХ номер . Имаше огромен стикер на форума отзад и от малките отстрани :D Днес във ВТ до един парк ;)
Да благодаря тук на колегата дето ме пусна пред него в задръстването до вагон ресторанта днес около 17:45 :)
AntiLuuP
09-12-2010, 05:17
Хехеххе ти в насрещното ли си бил ?
Видех ги гадовете, че са се спрели на надлеза и бяха спряли некъв ДЖИП :) Викаш чувам се от далече а ? :clap:
Точно като минах го спираха -черен туарег и понеже радара беше наточен се разсветих като коледна елха, както винаги и в последния момент видях че си ти и беше късно да свирна... А ЗВУКА НА КОЛАТА Е УНИКАЛЕН .... започвам да се замислям за генерация, ама ще е напролет като ми се доразпаднат гърнетата :д :native:
Христо_Сираков
10-12-2010, 19:15
колегата TMAX засечен в раьона на паркинга болницата в гр.Троян
малко късно го пускам ама на 28.11 след Будапеща на магистралата посока Австрия ме поздрави черен спортвагон .
евала на колегата с черна 156 който толко грубо ме засече на руски паметник ... около 09:30
малко късно го пускам ама на 28.11 след Будапеща на магистралата посока Австрия ме поздрави черен спортвагон .
Петко KGB може да е бил той тогава имаше пътуване нататък и беше с кросвагона (черен)
mihail_mladenov
11-12-2010, 16:12
Днес някъде преди 14:00 близо до нас беше спряла на улицата Lancia Kappa Coupe с номер ВР 91.. ВС с пуснати аварийки.
Иво Кръстев
12-12-2010, 18:47
Преди около половин час (18:15) на светофара между 2-ри и 3-ти микрорайон в Люлин се спогледахме с един колега,който караше тъмна 145 ,до колкото чух-боксер, но замина много бързо нагоре към колелото на тролеите и нямах време да му махна. :)
Alexandrov70
12-12-2010, 23:03
Ако някой види 155-ца бордо 2576 в района на Люлин , която се движи нетипично бавно и спазвайки повечето правила за движение , това съм аз .Опитвам се да не преча много на движението , но след 5 години без книжка предпочитам да ме псуват колегите шофьори , отколкото да ми пишат актове разни изгладнели представители на изпълнителната власт.
badmadafaka
13-12-2010, 09:53
Днес сутринта около 8.15ч паркирана на "Дондуков" - невероятна черна 156-ца фейслифт с черни разглобяеми джанти на които болтовете по борда бяха червени 8-)
Минах доста бързо и не успях да огледам други детайли но за едно кратко погледче което и хвърлих ми се видя уникат :in_love:
Отдавна се каня да пиша, че около блок 60А в Манастирски ливади-изток паркират 2 156-ци, светло сива и тъмно сива (третата от днес няма да се появява баш всеки ден). Ако са форумни, обаждайте да пием по рикийка домашно :)
Отдавна се каня да пиша, че около блок 60А в Манастирски ливади-изток паркират 2 156-ци, светло сива и тъмно сива (третата от днес няма да се появява баш всеки ден). Ако са форумни, обаждайте да пием по рикийка домашно :)
Не карам 156 и не живея в Манастирски ливади, ама щом черпиш рИкия, няма проблем да дойда. :drunk::drinking::tooth:
Кой колега дърпаше ръчни със сива 156-ца снощи на полигона в Илиянци. :)
Кой колега дърпаше ръчни със сива 156-ца снощи на полигона в Илиянци. :) то имаше 2 вчера :D първо една черна след това дойде една сива с голямия спойлер и след тва дойде и една 145 бързо да си признават кой са :D аз бях с едно сиво пунто
Бат Вас на Лукойла на Г.М.Димитров със 155та снощи
много ми беше студено, да изпълзя от колата да кажа здрасти ;)
то имаше 2 вчера :D първо една черна след това дойде една сива с голямия спойлер и след тва дойде и една 145 бързо да си признават кой са :D аз бях с едно сиво пунто
Сещам се за пунтото :) ние бяхме с пасата комбито.
Сещам се за пунтото :) ние бяхме с пасата комбито.
аа верно че имаше един пасатор :D
Днес покрай 101во в надежда беше забелязана форумна сива 145ца
veskra123
15-12-2010, 15:10
Да си каже кои ме изпревари снощи към десет вечерта в тунела на витиня.Беше с черна алфа.
Furious 155
15-12-2010, 15:16
много ми беше студено, да изпълзя от колата да кажа здрасти ;)а... и аз снощи бях там :)
ако кажеш и че е било около 19ч
значи съм ви сбъркала
Не думай, единия е с червена а другия с по тъмно синя май.
ludkanar
15-12-2010, 21:36
Я да си казва кой е колегата със сивия спортвагон дето се дърпахме снощи по Борис 3-ти.На светофара си казахме по дума...
Ранобудниче
15-12-2010, 23:29
...На светофара си казахме по дума...
Блага? :BIGsmile:
D-I-V-A-K-A
16-12-2010, 10:29
Вчера се засякахме с Buxalkata на Темпо-то в Надежда, аз му цъкнах аварийките, ама явно той не ме позна ;)
Не думай, единия е с червена а другия с по тъмно синя май.
аз видях човека, ама нещо напоследък ми се губят физиономиите с връзка към имената
а колата беше 155 (това няма как да го сбъркам) и тъмно синя или тъмно зелена (че осветлението на бензиностанцията е шарено)
аз там спирам всяка вечер да си събирам половинката, ама се крия в едно пежо :static:
Mury го засекох днес на Раковска около Сливница. Махнах, но не ме видя :grandpa:
много ми беше студено, да изпълзя от колата да кажа здрасти ;)
Не съм бил аз - онзи ден колата не е мърдала, а от вчера е във Вентура за слагане на нови пружини, съединител и генерация.
Вчера се засякахме с Buxalkata на Темпо-то в Надежда, аз му цъкнах аварийките, ама явно той не ме позна ;)и двамата ви видях :D ама минах на бързо нямах време за нищо
Днес ококло 17:00 145-та на pastora засечена на паркинга на била Славия.Ники предполагам не си бил в билата? :-D
rasho 33 imola
16-12-2010, 20:23
Днес около 18ч. на Сливница и Опълченска засечен колегата bass с "легендата" :respect:
Днес ококло 17:00 145-та на pastora засечена на паркинга на била Славия.Ники предполагам не си бил в билата? :-D
сиурно е била Assya :) и колежката се навърта из форума
V_A_N_K_A_T_A
16-12-2010, 22:08
Преди малко на Хит-а в Младост,като паркирах имаше сива(или бежова) 145-ца С 9909 или нещо от сорта.
А,като излизах до мен беше спряла зелена 155-ца с екстриймаджийска табелка на номера С8126,май.
Поздрави на колегите :)
Аз бях дегизиран със Зафирата :tooth:
Mury го засекох днес на Раковска около Сливница. Махнах, но не ме видя :grandpa:
Въобще не съм те видял:surrender::surrender:
Незнаех , че и тя влиза във форума.
Бях със 155-цата със спаднала гума около 2 часа, после Ася отиде със 145-цата да пазарува, предполагам нейната си видял :) Всъщност и тя е видяла май твоята 156 :) Моята щеше да я познаеш с откъртената броня от сутринта :)
Към 8.40 на Ал. Малинов, след Макдоналдс беше спряла сива 156-ца, не разбрах нещо закъсала ли беше или се бяха ударили леко, видимо не видях да има нещо на двете коли.
Днес около 18ч. на Сливница и Опълченска засечен колегата bass с "легендата" :respect:
Тъкмо ми се погъделичка слухът от приятен "боксьорски" звук на светофара и какво да видя вляво :-)
Днес към 20:30 преди светофара на бул.България и Гешов готина черна 146-тица без триъгълника отпред :D Минах малко бързо из трафика и не можах да го поздравя :)
Satanism
17-12-2010, 22:48
Днес към 20:30 преди светофара на бул.България и Гешов готина черна 146-тица без триъгълника отпред :D Минах малко бързо из трафика и не можах да го поздравя :)
да не е била мойта? :)
да не е била мойта? :)Не, твойта щях да я позная :) Тая беше с дружи джанти и оригиналдъ стопове, и беше преди фейса.
една черна 155 на кръстовището при Билата в Надежда идваше от ломското ... една сива 146 с телефонната шайба на бул.Рожен на светофара при 54-то у-ще и сива 156 на Опълченска :-D
ludkanar
17-12-2010, 23:53
Я бързо да си казва кой е колегата с кувето(9292) дето се метна пред мен на светофара на Вапцаров и Михайловски,светнах му свирнах му с един пасат 2 много окаян...добра дегизировка:asthanos:
Не, твойта щях да я позная :) Тая беше с дружи джанти и оригиналдъ стопове, и беше преди фейса.
Ти ли беше спрял срещу Биад вчера към 15:30 - 16:00 или някой друг съфорумец?
koolio ако се е чудел, кой му маха от едно пежо край Ал. Невски днес по обяд - аз бях :)
Ти ли беше спрял срещу Биад вчера към 15:30 - 16:00 или някой друг съфорумец?Аз аз :)
koolio ако се е чудел, кой му маха от едно пежо край Ал. Невски днес по обяд - аз бях :)
Даже не съм забелязал ... :blush:
Днес на бензиностанция Еко до Кръстова вада черно GT 3.2 незапомних каква беше регистрацията защото останах вцепенен като тръгна:hmm::hmm: няма такъв звук просто!