View Full Version : Нова визия!!!!
ето я красавицата издокарана :)
обаче се чудя дали куките ще се заяждат, че по талон е сива, а не сиво и червено????
StarChild
06-09-2008, 13:02
Мисля си, че няма да има проблеми;) адашчето да каже той работи в този бранш:)
Супер е, Браво!!!!Нищо няма да ти кажат куките!Ако те питат нещо,им кажи,че лепенките първоначално са били тъмносиви,но от жаркото и безмилостно слънце,са почервенели....:tooth:
Alfa Mania4ka
06-09-2008, 14:19
Много сладка е станала,:thumbup: никой няма да ти каже нищо
нито е първата "налепена" кола нито и последната :static::static:
Браво, колежке, много добре е станало Голфчето!
П.С. Никакви лоши чувства, прост не се стърпях.
Ужас...
п.п.
нищо лично :wink:
Furious 155
06-09-2008, 17:30
На мен ми харесва как е станала :) :thumbup: Колкото до куките - няма проблем според мен - по закон ако искаш такива стикери, то те не трябва да покриват повече от 30% на елемент от колата(тая справка я правих вчера с един приятел от рекламния бизнес). В случая мисля че си в нормалните граници!
Колата е станала добре няма нищо селско в нея,харесва ми.
Христо_Сираков
06-09-2008, 18:31
ето я красавицата издокарана :)
обаче се чудя дали куките ще се заяждат, че по талон е сива, а не сиво и червено????колежке колко ти излезе тази глезотиика че и аз съм замислил нещо такова ето так мися да стане моята
Изобщо не ми харесва.
Но всеки си има право на лош вкус.
lulin racing
06-09-2008, 19:22
Сиво и червено :new_Eyecrazy: !Замисъла е добър,но може би друг цвят
ами готиното е, че като ми писне най-лестото е да ги сваля ;)
а се запалих от една количка, която не можах да си купя от martzaro :)
така чe поздрав за него и за INTEGRALE, който се сдоби с количката и ми предостави снимки ;)
Христо_Сираков
06-09-2008, 20:19
Сиво и червено :new_Eyecrazy: !Замисъла е добър,но може би друг цвятаз не съм казал че съм избрал цвят аз мисля за бяло да е но не е решено конкретно
ами готиното е, че като ми писне най-лестото е да ги сваля ;)
а се запалих от една количка, която не можах да си купя от martzaro :)
така чe поздрав за него и за INTEGRALE, който се сдоби с количката и ми предостави снимки ;)
Лошото е че като ги свалиш става една . . :sickness:
Свършиха ли работа файловете които ти пратих?
Важното е, че на тебе ти харесва. И според мен не стои зле.
п.п.
Аз на задния капак съм сложил един надпис Феникс.. и си ме кефи. Така който ни настигне или го изпреварим, ще ни разпознае. За по-големи надписи ме достраша да експериментирам.
http://bgphoto.net/photos/25787/o633503582294778750.jpg
Христо_Сираков
07-09-2008, 15:38
п.п.
Аз на задния капак съм сложил един надпис Феникс.. и си ме кефи. Така който ни настигне или го изпреварим, ще ни разпознае. За по-големи надписи ме достраша да експериментирам.
http://bgphoto.net/photos/25787/o633503582294778750.jpgаз това съм го мислил за задния прозорец на моята както е с фолио да се направи с бели букви ама незнам като ника ми е малко синволи какво ще стане също се замислях и ника да се сменя ама ще видим
специални благодарности за файла с надписа!!!!
Колежке, за да нямаш проблеми с куките се прави следната процедура:
1. Снимаш колата от четирите страни
2. Правиш копие на снимките - четирите да са на един лист
3. Отиваш в КАТ при дежурния на каналите и подаваш некво документче (молба май беше).
4. След седмица получаваш разрешително да се движиш с рекламни надписи.
Трябва ти и като минаваш преглед.
За юридически лица (ако колата е на фирма, се искаха и други документи, но не помня какви бяха).
Движиш се задължително с разрешителното от КАТ (или копие).
Днеска ни написаха акт защото сме немали "Пожарогасител" зависи от Куката...МАМА ИМ МРЪСНА ! НА САПУН
Колежке, за да нямаш проблеми с куките се прави следната процедура:
1. Снимаш колата от четирите страни
2. Правиш копие на снимките - четирите да са на един лист
3. Отиваш в КАТ при дежурния на каналите и подаваш некво документче (молба май беше).
4. След седмица получаваш разрешително да се движиш с рекламни надписи.
Трябва ти и като минаваш преглед.
За юридически лица (ако колата е на фирма, се искаха и други документи, но не помня какви бяха).
Движиш се задължително с разрешителното от КАТ (или копие).
мерси за инфото. за сега няма да имам време да го направя, +колата се води на фирма...... ще видим какво ще стане ;)
Днеска ни написаха акт защото сме немали "Пожарогасител" зависи от Куката...МАМА ИМ МРЪСНА ! НА САПУН
Ми Вие сами сте си виновни има си правила, друг е проблема как се тълкуват.
@lyuli като цяло не е лошо станало, но не е префектно 8)
pacho_kardana
08-09-2008, 10:56
Ми Вие сами сте си виновни има си правила, друг е проблема как се тълкуват.
@lyuli като цяло не е лошо станало, но не е префектно 8)
Ченгетата като те видят решават за какво да се заяждат ако не са на кеф ще ти напишат акт за най-малкото.:screwy:
Stoyan Georgiev
08-09-2008, 11:44
е какво сега ? за това, че нямате пожарогасител, са ви написали акт ?! ай стига бе - гнусни свине са тез !!! следващия път видиш ли ще решат и за това, че сте без аптечка да ви напишат акт !!! ми то така както е тръгнало ше вземат и за без колан акт да пишат !!!! теа са големи копелета, от мен да го знаете....
абе хора осъзнайте се - тоя пожарогасител не е случайно изискване - не е само за окраса - ако се запали нещо, видиш ли, може да го използвате за ... подгответе се - това е доста сложно ... огасяне на пожари .. каквото и да значи това ?! :dunno:
огасяне на пожари И аз не знам какво значи, ама може полицаите да знаят.
И аз не знам какво значи, ама може полицаите да знаят.
е как ма
огасяне е обратното на опаляне :upsidedwnsmiley:
е как ма
:spam::spam::spam::spam::spam::spam:
Mind_Control
08-09-2008, 13:28
е какво сега ? за това, че нямате пожарогасител, са ви написали акт ?! ай стига бе - гнусни свине са тез !!! следващия път видиш ли ще решат и за това, че сте без аптечка да ви напишат акт !!! ми то така както е тръгнало ше вземат и за без колан акт да пишат !!!! теа са големи копелета, от мен да го знаете....
абе хора осъзнайте се - тоя пожарогасител не е случайно изискване - не е само за окраса - ако се запали нещо, видиш ли, може да го използвате за ... подгответе се - това е доста сложно ... огасяне на пожари .. каквото и да значи това ?! :dunno:
Само дето от личен опит знам, че тия пожарогасители малките за коли грам работа не вършат, освен ако не искаш да си изгасиш цигарата! Едно 5 литрово шише с вода в колата повече работа ще ти свърши!
Само дето от личен опит знам, че тия пожарогасители малките за коли грам работа не вършат, освен ако не искаш да си изгасиш цигарата! Едно 5 литрово шише с вода в колата повече работа ще ти свърши!
моята практика показва, че всъщност върши работа
да ви еба и пожарогасителите аз да не карам драгстер бе? мерцедес 190 кат се запали кфо ми пука нека си гори....а и за колан на задната седалка се заядоха ..ебах тез 190-ки като драгстерите ....като е куката се праи на интересен и иска пари а на нема да види пари пък ако не го мързи да пише много ми пука талона не съм го виждал от 2 години и актовете се самоунищожават след 2 години и стават 5 лева дреме ми :drinking:
Аз за тва си носех 20литра вода за кфо ми е пожарогасител :screwy:
Stoyan Georgiev
08-09-2008, 22:47
И аз не знам какво значи, ама може полицаите да знаят.
е как ма
ей ама много зряло го давате :)
Граматическата Полиция в действие ! на живо от форума
потушаване на пожари - доволни ли сте ? :grandpa:
Furious 155
09-09-2008, 00:52
Аз за тва си носех 20литра вода за кфо ми е пожарогасител :screwy:
20 литра са си 20 кила - 0.2 сек загуба в ускорение :laughing1::laughing1:
INTEGRALE
09-09-2008, 10:05
Да се върна по темата, че пак стана...
Колежке, колата е станала доста добре:clap:. Предполагам на живо ще е още по-добре. Пък и е различна8)
Susscrofa
09-09-2008, 10:09
Харесва ми определено, но аз не бих го направил.:clap::clap::clap:
Susscrofa
09-09-2008, 10:16
Щом пише някъде в някой закон, че трябва пожарогасител и колан на задна седалка значи трябва да се спазва. Не приемам подобно отношение към служители на реда, защото ако няма държава и служители на реда всеки от нас рискува безпроблемно да бъде убит, пребит и натакован от всеки психясал дебил на улицата. Знам, че катаджиите не са цвете за мирисане, но трябва все пак да има някакво уважение към служителите на закона, аз винаги се разбирам с тях просто когато ме спрат се държа възпитано, а не нагло или пък уплашено. Не съм имал проблеми.
kiler_4o
09-09-2008, 11:26
Да се върна по темата, че пак стана...
Колежке, колата е станала доста добре:clap:. Предполагам на живо ще е още по-добре. Пък и е различна8)
И на мен ми харесва, ама защо ли ми се струва, че в Бургас съм виждал нещо подобно ?
Със сигурност съм виждал алфа с голяма емблема отзад и със сигурност такава с голям надпис Cuore Sportivo отстрани на същото място, но не съм сигурен дали бяха на една кола...
но мисля, че съм го виждал, като че ли в друг цвят...
Супер е станала! Браво :clap:
Stoyan Georgiev
09-09-2008, 13:24
добре е станало иначе, но дали ако е тъмно сиво няма да е не толкова кичозно ? :)
Щом пише някъде в някой закон, че трябва пожарогасител и колан на задна седалка значи трябва да се спазва. Не приемам подобно отношение към служители на реда, защото ако няма държава и служители на реда всеки от нас рискува безпроблемно да бъде убит, пребит и натакован от всеки психясал дебил на улицата. Знам, че катаджиите не са цвете за мирисане, но трябва все пак да има някакво уважение към служителите на закона, аз винаги се разбирам с тях просто когато ме спрат се държа възпитано, а не нагло или пък уплашено. Не съм имал проблеми.
ЦИГАНИТЕ И КАТАДЖИИТЕ НА САПУН! На бас че 90% от потребителите в този форум като се возят отзаде не си слагат колан и с тебе сигурно е така и 40% нямат пожарогасител ...спирам да спамя темата :drinking:
някой ако иска файла с надписа CUORE SPORTIVO, да свирка, докато го пазя.
Stoyan Georgiev
09-09-2008, 19:41
някой ако иска файла с надписа CUORE SPORTIVO, да свирка, докато го пазя.
а дали ще можеш да ме уредиш със шрифта на алфа ромео и на куоре спортиво ?
добре е станало иначе, но дали ако е тъмно сиво няма да е не толкова кичозно ? :)
ами избрах червеното, защото ми харесва контраста и освен това, така мога да се примиря с мисълта, че колата ми е не е червена......
Ако на някой му трябват каквито и да е логота на марки с високо качество ето един страхотен сайт:
www.brandsoftheworld.com
и според мен червеното много добре стои на сивото