View Full Version : Проблем....Късите светлини ги няма
Нещо алфичката пак откачи сега и изчезнаха късите светлини,бушоните са здрави(тези под волана) защото може да има и други но ток до тях изобщо неходи,вапроса ми е някой сеща ли се какво може да е това главоболие и данеби да има още някакви бушони за фаровете ?
ivan dimitrov
12-09-2008, 08:41
---
Проблемът дойде от там че на десния фар ми изгоря ксенона или по точно баласта изпуши нещо и след това светеше само левия фар,после след като размених баластите и левия несвети вече :no: та се чудя каква е тази мистерия ....
от бронята ще да е
:whip:
Никой ли неможе да се сети от каде идва проблема :?
Боба свърши...
С толкова данни освен да гадаем?
- Релета
- Проводници
- Превключвател за фаровете
- Маса
- Захранване към фаровете
Какво по точно имаш предвид с това - "после след като размених баластите", сложил си изгорелия баласт на мястото на здравия?
ivan dimitrov
16-09-2008, 08:45
---
Боба свърши...
С толкова данни освен да гадаем?
- Релета
- Проводници
- Превключвател за фаровете
- Маса
- Захранване към фаровете
Какво по точно имаш предвид с това - "после след като размених баластите", сложил си изгорелия баласт на мястото на здравия?
Точно така,отначало неми светеше само десния фар..После сложих обикновенна крушка и пак несветеше след това сложих изгорелия баласт на мястото на здравия на левия фар след тази манипулация вече и двата фара несветят!Бушоните са здрави но ток до тях неходи,релетата си цъкат,лоста според мен работи тъй като дълги светлини имам!