Log in

View Full Version : Да се похваля

lulin_heads
14-09-2008, 02:01
Здравейте на всички форумци и алфисти :) Да се похваля от скоро съм собственик на Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 95`. Има косури ,за които искам да попитам някой от Вас ,значи на стоповете отзад не ми работи ми казаха някаква Стоп машинка и трябва да я сменя,та към кой да се обърна и колко пари ще струва.Също така искам да попитам ако Lisan чете някаква информация къде му се намира сервиза,тъй като от това което чета няколко дни той е голям разбирач на боксерите :) Скоро си взимам книжката и ще мога да се насладя на алфата :P Правих кръгчета на закрито и да Ви кажа страшно много ми харесва тази кола :) За малко да забравя да Ви попитам преди няколко дни докато майка ми караше се е развали на шофьорската врата стъклото,казаха ми че жилото се е скъсало и омотало та много пари ли ще излезе :P Да попитам тъй като ми е интересно като я караме рано сутрин майка ми каза,че имало някакво придърпване и за него попитахме и ни казаха,че това го имало при алфите затова е трябвало малко да поработи 2-3 мин. преди потегляне,дали е така ?

Благодаря на всички ,които се отзоват и помогнат :)

lulin racing
14-09-2008, 08:12
Колега честито и само безаварийни километри!Да,Лисан е твоя човек и не само от Боксери разбира.А това с придърпването и при мен го има сутрин докато е студена!Поздрави

Оги
14-09-2008, 10:04
Честито колега много безпроблемни км.
За придърпването е така колкото и да е чудно ,но алфаата и моята е така

snake
14-09-2008, 13:54
Стоп машинката можеш и сам да си я смениш не е трудно намира се над педала на спирачката поне така е на другите коли не съм се заглеждал още на моита в нея мисля ,че влизаха два кабела ако не се лъжа и се реголираше от една резба довечера ще погледна моита и ще потвърдя информацията дано не написах много глупости.

tonov
14-09-2008, 14:03
Стоп машинката можеш и сам да си я смениш не е трудно намира се над педала на спирачката поне така е на другите коли не съм се заглеждал още на моита в нея мисля ,че влизаха два кабела ако не се лъжа и се реголираше от една резба довечера ще погледна моита и ще потвърдя информацията дано не написах много глупости.

Бе глупости не са, така е както си го написал, ама ако беше сложил и някой препинателен знак, щеше да е чудно. Трябваше да го прочета 3 пъти, за да схвана мисълта ти кое къде свършва :?

lulin_heads, мормално е да придърпва ЛЕКО ако е студена. Боксер НИКОГА не трябва да се юрка докато е студен, ако си държиш на колата де. Правилно са ти казали да я оставяш да поработи на място 2-3 минути преди да тръгваш.
Ако можеш сам да си смениш жилото, няма да излезе скъпо :) Но е пипкава работа общо взето, искат се известни умения и ТЪРПЕНИЕ.

kirilsk
14-09-2008, 16:12
Честито!
Имам я сщата и сам мноого доволен, за придрпването има и го и при мен докато е студена, и е само до свещите. пробвал сам с други свещи и нямяше го ама и не бях много доволен...

didko_boy
14-09-2008, 23:24
честито и от мене и много безавариини километри само радости и хубави жени с таз кола ,проблеми имаме всички ама си ги обичаме палавниците

lulin_heads
14-09-2008, 23:58
Естествено вземи си кола вземи си проблеми са казали хората :) И мен много си ме радва :) Добре ли е за маслото,тъй като наще са ходили да го сменят и са сложили Selenia Gold само това знам,тъй като не съм го видял,добре ли е ? И какво е най-важно да имам в колата,освен аптечка,жилетка,пожарогасител и св.триъгълник ,крик и ....какво още,знам че е тъп въпроса,но понеже ми е първа кола и нямам никаква идея :( И някой може ли да ми каже колко коня е,тъй като знам,че е само 76kw :) Ако това Ви помогне като информация :)

didko_boy
16-09-2008, 22:10
KW се умножават по 1.36 и се получават конете. твоита е 76 киловата значи в коне е 103.36 конски сили :whip:

П.П днес имах клиент които каза : моита я пишат 100 коня АМА СИГУРНО Е ПОИЧЕ :go: щото мноооо варви , ланча делта 1.6 беше автомобила - много бегат тез италианки бе

lulin_heads
17-09-2008, 01:39
Да бе страшно нещо са,аз понеже тепърва почвам да си я карам усещам,че е доста мощтна за разлика от умрелите голфове (карах Golf 3 на ГАЗ на шоф. курс) ;)