View Full Version : Как се сваля задната седалка
Здравейте колеги.Как се сваля задната седалка и облегалка на тия нашите коли?Искам да я сваля и да я претапицирам,но не мога или поне не знам как.А и за кората зад облегалката ако кажете как се сваля ще е много добре,на нея искам да монтирам 8 инчови говорители а не стандартните 6-ци.
Благодаря предварително
ALFA CORSE
14-09-2008, 20:38
Седалката - два болта от долната страна с шестограм, облегалката май беше на три болта, които се намират под седалката, маха се с повдигане. Кората има 4 пластмасови щипки зад облегалката.
От долната страна имаш предвид под колата ли?
А иначе благодаря за бързия отговор.
Furious 155
14-09-2008, 21:16
От долната страна имаш предвид под колата ли?
А иначе благодаря за бързия отговор.
не долу на пода на самата кола отвътре - пада се под седалката реално и затова и тя се маха!
Само да напомня, че има хиляда шибани пластмасови детайли и трябва да се внимава с тях:?.
WhitePower
16-09-2008, 11:49
Само да напомня, че има хиляда шибани пластмасови детайли и трябва да се внимава с тях:?.
нема нищо подобно
само махаш седалката и облегалката и нищо друго , а и нема какво да ти пречи
Furious 155
16-09-2008, 11:50
нема нищо подобно
само махаш седалката и облегалката и нищо друго , а и нема какво да ти пречи
:th_up:
Много ви благодаря момчета,в събота ще видя как става работата.
и аз се чудех и в събота ще мъча да видя какаво има отдолу и отзад.:thumbup:
аз дори на моята намерих ключето за шестограмите в процепа между седалката и облегалката (от дясната страна).
Наистина е много лесно свалянето, двата болта на седалката са на отвесната "стена" между самата седалка и пода, на линията на двете предни седалки (в посока ляво-дясно) :)