View Full Version : Километраж АР 145
Barovski
15-09-2008, 10:57
Здравейте,колеги!
Имам няква идея да си направя километража да свети в синьо или бяло,както и копчетата за парното,климатика,стъклата и т.н. Доколкото разбрах фабричния цвят на таблото (зеления) не се получава от цветни крушки,а от нещо друго. Мисълта ми е ако някой е правил нещо подобно да сподели опита си,или ако има някой,който е по-наясно с тея работи да ме светне по въпроса. Сигурен съм,че ще е от полза и на други потребители във форума.
Христо_Сираков
15-09-2008, 11:50
Здравейте,колеги!
Имам няква идея да си направя километража да свети в синьо или бяло,както и копчетата за парното,климатика,стъклата и т.н. Доколкото разбрах фабричния цвят на таблото (зеления) не се получава от цветни крушки,а от нещо друго. Мисълта ми е ако някой е правил нещо подобно да сподели опита си,или ако има някой,който е по-наясно с тея работи да ме светне по въпроса. Сигурен съм,че ще е от полза и на други потребители във форума.
зеления цвят се получава от фолио на самите тертички които са на уредите аз си го смених ето тук има малко инфо кое как става
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=19566&highlight=%EF%F0%EE%EC%E5%ED%E5%ED+%F6%E2%FF%F2+%F 2%E0%E1%EB%EE%F2%EE
ако те интерисува нещо питаи може и на лични
Христо_Сираков
15-09-2008, 15:44
зеления цвят се получава от фолио на самите тертички които са на уредите аз си го смених ето тук има малко инфо кое как става
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=19566&highlight=%EF%F0%EE%EC%E5%ED%E5%ED+%F6%E2%FF%F2+%F 2%E0%E1%EB%EE%F2%EE
ако те интерисува нещо питаи може и на личниколега виж на този линк дали ще се отворят ако не на пощата щре ти ги пратя тук има няколко снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=158015
Barovski
15-09-2008, 21:20
Много е яко,колега! Значи на мене ми се иска да направя цялото табло да свети както ти свети на тебе часовника.Ако сложа синя крушка на километража (там където е постоянният и ежедневния километраж) дали ще свети синьо както на тебе часовника?
Христо_Сираков
15-09-2008, 21:38
Много е яко,колега! Значи на мене ми се иска да направя цялото табло да свети както ти свети на тебе часовника.Ако сложа синя крушка на километража (там където е постоянният и ежедневния километраж) дали ще свети синьо както на тебе часовника?там има снимки и на километража незнам дали си ги видял и там дневния също свеи червено
може като сложиш синя крушка(диод)ще свети нищо ако не го разглобиш и да извадиш едно листче зелено фолио което предава зеления цвят
Христо_Сираков
15-09-2008, 21:50
Много е яко,колега! Значи на мене ми се иска да направя цялото табло да свети както ти свети на тебе часовника.Ако сложа синя крушка на километража (там където е постоянният и ежедневния километраж) дали ще свети синьо както на тебе часовника?там има снимки и на километража незнам дали си ги видял и там дневния също свеи червено
може като сложиш синя крушка(диод)ще свети нищо ако не го разглобиш и да извадиш едно листче зелено фолио което предава зеления цвят
Barovski
15-09-2008, 23:10
Ми аз не съм много сигурен дали ще се справя с отлепянето на тва фолио. Нещо много пипкаво ми се струва. Мерси все пак за съвета. Като идвам по Пловдив ще почерпя. А дали може да те питам още нещо,щот явно ги чаткаш тея работи доста-часовника в колата ми нещо не е добре-ту го има ту го няма. Кажи ми от какво може да е и как да го оправя. Благодаря ти предварително.
Христо_Сираков
16-09-2008, 07:03
Ми аз не съм много сигурен дали ще се справя с отлепянето на тва фолио. Нещо много пипкаво ми се струва. Мерси все пак за съвета. Като идвам по Пловдив ще почерпя. А дали може да те питам още нещо,щот явно ги чаткаш тея работи доста-часовника в колата ми нещо не е добре-ту го има ту го няма. Кажи ми от какво може да е и как да го оправя. Благодаря ти предварително. фолиото да дневния киломерраж не се отлепя като го разглобиш самото фолио е едно листче и просто се маха и готово,колкото до часовника какво имаш в предвид като казваш че ту го има ту не може крушката да се размества свали го и я намести хубава така че да не шава като друса по дупките.Аз несам от Пловдив а от Сопот но може да измислим нещо ако е само за дневния километраж да ти помогна като се пребера ще идвам често към Троян че приятелката ми е от там и може да доидеш да го направим за 1 час поне него
Barovski
16-09-2008, 10:30
Ей тва ще е супер. Може да го направим така ако няма да ти представлява голям проблем. Пък ще почерпя ;)
Христо_Сираков
16-09-2008, 15:29
Ей тва ще е супер. Може да го направим така ако няма да ти представлява голям проблем. Пък ще почерпя ;)няма проблеми само да се пребера и да доида към троян