View Full Version : Подгряване на огледалата
Колеги не ми работи подгравянето на огледалата. :? Вътре в купето имам коп4е с което се пуска но като го натискам ефекта е нулев - нито светва някъква индикация на таблото , нито огледалата се подгряват.Коп4ето потъва и се връща а не се застопорява както е при това за подгряване на задното стъкло.А идат студове и дъждове и тази екстра ще ми е нужна :depressed:
Здравей колега, подгряването на огледалата и задното стъкло се включват заедно, провери бушон или реле... При мен беше релето..., в момента нямам схема...
Да и при мене се включват заедно
Колеги не ми работи подгравянето на огледалата. :? Вътре в купето имам коп4е с което се пуска но като го натискам ефекта е нулев - нито светва някъква индикация на таблото , нито огледалата се подгряват.Коп4ето потъва и се връща а не се застопорява както е при това за подгряване на задното стъкло.А идат студове и дъждове и тази екстра ще ми е нужна :depressed:
Колега, я го снимай това копче.
Принципно подгряването на огледалата се пуска с копчето за подгряване на задното стъкло :screwy:
DerMeister
17-09-2008, 09:13
Колега, я го снимай това копче.
Принципно подгряването на огледалата се пуска с копчето за подгряване на задното стъкло :screwy:
Това да не му е копчето за халогените? Подгряването се пуска от лостчето до кормилото, копчето е същото като за задния джам и светва на таблото лампичка.
тъп въпрос:
всички джуниъри ли имат подгрев на огледалата? че аз не съм забелязал дали я има тази екстра.
Това да не му е копчето за халогените? Подгряването се пуска от лостчето до кормилото, копчето е същото като за задния джам и светва на таблото лампичка.
То4но за това коп4е говоря.То е съ6тото като това за задния джам ама е на другото лост4е и като го натисна не цуква като другото ами потъва и се връ6та и не светва ни6то на таблото :?. Не е коп4ето за халогените - те си ба4кат нормално.Тия дни 6е го снимам
Колега, това копче е за фарове за мъгла-отзад. Поне при мен е така............
Хахаха пробвай на дясното лостче същото копче :chair:
И това което е на снимката работи само когато си пуснал късите или дългите светлини, иначе изключва както си описал
Здравей колега, подгряването на огледалата и задното стъкло се включват заедно, провери бушон или реле... При мен беше релето..., в момента нямам схема...
И при мен май е реле щото бушоните са читави
И при мен май е реле щото бушоните са читави
Има вариант и вътре в самото копченце пластинките да не правят контакт.Казвам го защото като правих лосчетата да светят се появи и такъв проблем.