PDA

View Full Version : Облегалки

BOXER_33_PLD
17-09-2008, 10:56
Някой знае ли как се свалят подглавниците на предните седалки,щото моите стоят като откачени и се клатят напред-назад, а това много дразни особено при неравности ( тогава си личи )

Boby
21-09-2008, 11:15
При 164 стойките/двете пръчки излизащи от облегалката/ на подглавника се завъртат независимо в коя посока и подглавника излиза от облегалката.Пробвай този метод.

zhivko 166
21-09-2008, 11:32
Някой знае ли как се свалят подглавниците на предните седалки,щото моите стоят като откачени и се клатят напред-назад, а това много дразни особено при неравности ( тогава си личи )
Колега и аз имах подобен проблем.На отворите където влиэат двете пръчки има две черни,кръгли и плоски капачета,които са хванати на облегалката.Вадиш ги нежно с отверка и след това ще ти просветне.Имат по едно чопче ще го видиш.

EMo0o
21-09-2008, 20:30
Колега и аз имах подобен проблем.На отворите където влиэат двете пръчки има две черни,кръгли и плоски капачета,които са хванати на облегалката.Вадиш ги нежно с отверка и след това ще ти просветне.Имат по едно чопче ще го видиш.

Тези черните са на щипки и се свалят много лесно :) както каза колегата с отверка , ама да не се олееш с натискането че се чупят ;)

BOXER_33_PLD
23-09-2008, 10:55
Днес ще го пробвам
Може и снимки да направя че да не се чудят колегите като мен