View Full Version : 145 boxer със спортен филтър?
Barovski
18-09-2008, 11:17
Колеги,въпроса ми е дали някой си е слагал спортен филтър на боксер мотор и за какво иде реч след това,какви са разликите? Интересува ме и също горе-долу как се слага,че съм още много бос по тея неща.
Аз съм със спортен филтър на K&N , но Replacement.
Освен че двигателя се чува маалко по-силно друго няма.
Аз и не съм очаквал друг резултат де :)
Barovski
18-09-2008, 14:55
значи само става по-шумна колата,така ли?
Да, но малко по-шумна (ръмжаща). С конус звука ще е още по-ръмжащ, но пък тогава ще смуче топъл въздух от двигателя ..... и става по-сложно за монтиране
Barovski
18-09-2008, 17:30
Май по-добрия вариант е спортната генерация.
Най добрия вариант е спортна генерация и спортен филтър.
И за да усетиш още повече всичко и едно чипче накрая ще заспи:smile:
Иначе миналия ден сложих спортен филтър реплейсмънт на JR и има разлика само че все едно колата се носи малко по-леко по-лесно ускорява в ниските май
Barovski
18-09-2008, 22:10
Значи тва за чипчето е в списъка преди филтъра и генерациите. Живот и здраве другия месец ще ида да й сложат. Тука някъде из форума имаше тема. "Black Angels" мисля че беше. Прави ми впечатление обаче, че много хора казват, че пропускали частици (прашинки) тези филтри.
Boxer_Power
19-09-2008, 21:57
Най добрия вариант е спортна генерация и спортен филтър.
И за да усетиш още повече всичко и едно чипче накрая ще заспи:smile:
Иначе миналия ден сложих спортен филтър реплейсмънт на JR и има разлика само че все едно колата се носи малко по-леко по-лесно ускорява в ниските май
видях темата и понеже и ас съм запален за такива екстри,колко долу горе ще ми излезе едно такова удоволствие за мойто боксьорче?
На мене до Пазарджик ми дойде на 98лв.Поръчан е от нета ,защото в нашия шибан град не бяха чували по магазините за такива филтри , а който знаеше за тях викаше ,че нема смисъл да се продават ,че имало такива от 15лв на битака итн.....
Ето от тука http://drive.bg/index.php?ModelId=178&cPath=128_129