View Full Version : Снимки от барбекюто във Велико Търново 20.09.08
RoMeO_156_GTA
20-09-2008, 19:38
Супер се получи барбекюто :picnic::drunk::BBQ: другия път дано да сме повече :Tease:
Снимките : http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26497&AlbumId=123158
Насо нещо не го лови фокуса :devil:
Furious 155
21-09-2008, 00:00
ЕЕЕ браво!!! Браво за срещата, ама явно не е стигнала до всички офертата!
П.п. туй фото култово: http://www.bgphoto.net/photos/26497/o633575363846562500.jpg
чак и на мен ми се дояде..., а това оръжие с пластмасови топчета ли стреляше?
AlfaRomeo
21-09-2008, 14:19
Да,с пластмасови топчета,но доста наболява ;) не е чак толкова,безобидно :)
Ихх като гледам,чак ми се доядоха пак пържоли :)
Много сме готини ей. Супер си изкарахме, а и децата яко се натичаха. На мен ми хареса. На пролет може да го повторим
Евала на домакините от Търново - както винаги всичко беше на ниво. Сладващия път картите от мен- пластик специално за Наско.:)))))
Boxer4eto
23-09-2008, 02:08
Много сме готини ей. Супер си изкарахме, а и децата яко се натичаха. На мен ми хареса. На пролет може да го повторим
Евала на домакините от Търново - както винаги всичко беше на ниво. Сладващия път картите от мен- пластик специално за Наско.:)))))
Топката от мен :kicking:
Дани ваща банда пак се е представила на ниво :picnic: ние тука сме за бой :smackbum::Bolt:
AlfaRomeo
23-09-2008, 15:04
Дани ваща банда пак се е представила на ниво :picnic: ние тука сме за бой :smackbum::Bolt:
Крайно време да дойдете при нас да направим нещо ;)
Иначе ще има санкции,на фест ще ходят ли някой от вашите ? :)
П.С От мене ще ви бия на всичко,футбол и карти без никви грижи просто :P
:flirt:[QUOTE=AlfaRomeo;327308]Крайно време да дойдете при нас да направим нещо ;)
Иначе ще има санкции,на фест ще ходят ли някой от вашите ? :)
П.С От мене ще ви бия на всичко,футбол и карти без никви грижи просто :P[/QUOTE
засега на феста ще има плевенско участие,живи и здрави ще сме там,може да направим кординация да патуваме заедно с ваща група
Сладващия път картите от мен- пластик специално за Наско.:)))))
Ее,да,аз други не пипвам:tooth:
cvetelin
23-09-2008, 23:42
нас защо никой не ни е уведомил, че ша има мръфка?
другия път кажете де:picnic::picnic:
RoMeO_156_GTA
23-09-2008, 23:45
нас защо никой не ни е уведомил, че ша има мръфка?
другия път кажете де:picnic::picnic:
Прокудения , че ти си можел да пишеш вече във форума :tooth::pimp:
cvetelin
23-09-2008, 23:48
Прокудения , че ти си можел да пишеш вече във форума :tooth::pimp:
остай ся тва... кажи кога пак ще има мръвка да цвърчи на бъбекюто да са разходим до болярско
AlfaRomeo
24-09-2008, 00:41
Няма да е скоро ;) започва да става студено,като пропее коса тогава ще е.Сега се гласете за фест.
Чудесно сте се справили момчета! Аз мога само да съжалявам, че не успях да дойда, но мисля да не пропусна следващия път!:brickwall:
Чудесно сте се справили момчета! Аз мога само да съжалявам, че не успях да дойда, но мисля да не пропусна следващия път!:brickwall:
Стига с това МОМЧЕТА. И момичета има. ААААААА бива ли такова нещо - да не ни забелязвате.:))))))))):-)
Стига с това МОМЧЕТА. И момичета има. ААААААА бива ли такова нещо - да не ни забелязвате.:))))))))):-)
Sorry! Всъщност всичко забелязваме!:yes:Дори и прекрасните дами,които ни идват на гости!:big_flowers: Все пак сме си добри кавалери! Но аз имах впредвид домакините, които са наши момчета!:big_bow_down: