View Full Version : Биг Брада 4
DiStefano
22-09-2008, 22:15
хехехе ...
аве у тоа Биг Брада нема
ли да има поне един мъж ?!
или кой знае ко ги чака като влязат в
къщата
ФЕРАРИСТ
22-09-2008, 22:29
Какво е това Биг Брадър?????
alfamicin
22-09-2008, 23:09
И водещия е глух.
Постоянно вика:"Не Ви чувам":rotfl:
Няква била паднала. Коя е ? и защо е паднала ... имаше
к1 по eurosport:tooth:.
ФЕРАРИСТ
23-09-2008, 00:44
Е и тва К1 какво е????
:noooo: нещо ми тъпеее на мен
tokata_pz_flex
23-09-2008, 00:58
Ненам , ама онова жената мъж , съм убеден че има хуй ...
blank_jack
23-09-2008, 00:59
"има един мъж в живота ми ... той е на 66 години, от албания, куц е и ме осигурява финансово, от време на време се виждаме за секс... : :pimp::tooth: голям смех
Компот от сливи:)...но сигурно ще го разбъркат!
Е и тва К1 какво е????
Ами един човек спуква от бой друг човек :tooth:, вместо някакви кифли. Но иначе евала за идеята за самолета. Даже им е малко ... още по-голяма мизерия трябваше да направят.
raitchev
23-09-2008, 09:45
хехехе ...
аве у тоа Биг Брада нема
ли да има поне един мъж ?!
или кой знае ко ги чака като влязат в
къщата
имат си манол :)))) или галено данчо
...не е Биг Брадър, а...Биг Систър:)
Е и тва К1 какво е????
вие в С.З. нямате ли телевизори ? доста си изостанал...
Абе, пичове, как можете да гледате тая помия и то точно на 22 септенмври?
Не ви ли беше поне малко интересно какво се е случило на тази дата преди 100 години??? Или си го знаете ...
Susscrofa
23-09-2008, 11:49
Абе, пичове, как можете да гледате тая помия и то точно на 22 септенмври?
Не ви ли беше поне малко интересно какво се е случило на тази дата преди 100 години??? Или си го знаете ...
Толкова добре знам какво се е случило на тази дата, че с удоволствие гледах Бай барадъра, каква ми е алтернативата да развявам знамена докато триото политбарбита държат речи и си мислят, че имат нещо общо с политиците от онова време хахахаха, не благодаря.
Правят си ташаци с публиката, провокации ама елементарни.
Дадоха къщата предварително... после плагиатстват изгубеняците, за капак рекламата им крадена от някакъв анимационен филм на американско студентче.
На сайта има още толкова празни портретчета...
Изводи?
Вчера по-забавно ми беше с господарите, направиха от хванати в изневяра - хванати в постановка, намериха кои са участниците и от коя агенция за статисти са - даже сайта им дадоха.
Те всъщност хванаха и плагиатството в рекламата на ББ4.
със всеки изминал сезон става все по-тъпо не може ли да хванат 10 човека да ги пуснат и да им гледаме сеира,кото ги пускат по самолети и паланки...:noooo: да ги пускат в къщата и да пуснат някой мъж че тея жени няма да могат да завартят интрига без мъж :choice::pimp:
Толкова добре знам какво се е случило на тази дата, че с удоволствие гледах Бай барадъра, каква ми е алтернативата да развявам знамена докато триото политбарбита държат речи и си мислят, че имат нещо общо с политиците от онова време хахахаха, не благодаря.
Имах предвид документалния филм по БНТ1, не парадите :hmm: Ама както и да е.
Susscrofa
23-09-2008, 12:20
Имах предвид документалния филм по БНТ1, не парадите :hmm: Ама както и да е.
Разбрах те, ама те всяка години едни и същи филми си въртят, като документалистика, а игралните са изопачени СОЦ тъпни със Стефчо Данаилов. Така, че аз гледах Бай Брадъра и хапвах обилно.:pimp:
DerMeister
23-09-2008, 12:26
Разбрах те, ама те всяка години едни и същи филми си въртят, като документалистика, а игралните са изопачени СОЦ тъпни със Стефчо Данаилов. Така, че аз гледах Бай Брадъра и хапвах обилно.:pimp:
Хах, точно ти ли си гледал брадъра, дето постоянно плюеш и се оплакваш от чалгари, простаци и т.н. То точно те са му таргет групата на тая боза.
Susscrofa
23-09-2008, 12:38
Хах, точно ти ли си гледал брадъра, дето постоянно плюеш и се оплакваш от чалгари, простаци и т.н. То точно те са му таргет групата на тая боза.
Да си чалгар е начин на живот. Да слушаш чалга е различно. Дори и възпитания понякога може да се държи като простак, но това не го прави простак. Чак пък да съм плюл чалгарите не е вярно. А и все пак мисля, че в бай брадъра извадката е представителна, нека си сверим часовника, колко сме велик, работлив и умен народ.:tooth::tooth::tooth:
DerMeister
23-09-2008, 12:40
А и все пак мисля, че в бай брадъра извадката е представителна, нека си сверим часовника, колко сме велик, работлив и умен народ.:tooth::tooth::tooth:
Тоя път извадката верно е предствителна за съжаление. Само бабата и женатамъж са малко нетипични, ама другите ги има под път и над път.
нема толкова ограничени хора просто един нормален не влезе вътре :wallbash:
Брадъра, често пъти е по добър от ежденвните новини по разнита канали и ефири:pimp:Да не говорим за други разни "шоута":beer:
ами те ако не са прости и са много нормални няма да ги вкарат...нали все за нещо трябва да се гледа т'ва шоу, ако са някой скучни няма да е интересно и няма да се гледа от никой:tooth:...целта за простотията е постигната следва да видим кво още ще измислят:tooth::tooth::tooth:
cvetelin
23-09-2008, 23:09
от цялата работа ми се струва, че стане интересно...
както са казали хората "разговор между две жени е винаги заговор против трета" така, че интригата те първа предстои:tv::tv:
lulin_heads
23-09-2008, 23:16
Според мен има мъже ,ама те са от другата страна на самолетчето хахах и има некво време до четвъртък ,тогава ще ги съберат сигурно и ще ги пуснат в къщето :D иначе нема начин без мъже,ще плъзне слух за дискриминация :). Иначе е простотия голяма ,предпочитам да си седа на компа преди да легна и да си чета нещо интересно :)
"разговор между две жени е винаги заговор против трета" Добре казано!
cvetelin
24-09-2008, 12:42
"разговор между две жени е винаги заговор против трета" Добре казано!
ма то тва си е все известно :tooth:
galinves71
24-09-2008, 17:00
абе този самолет май трябваше да е забит в земята а не легнал,като е забит щеше да стърчи като кула на джамия а да не забравяме че вътре в къщата има ходжа.
cvetelin
24-09-2008, 20:41
мен ми се струва, че бая време ще поседят...
интересното ще бъде още 2 3 дни без баня ... и само с тая химическа тоалетна .... коконите ... па поментнат... ма да видим
Егаи, нема такава простотия......
Няма такава простотия.Мн е тъпо кЪв е смисъла да го гледаме,като е безсмислено....пуснали са някви оФци вътреее......:screwy:Трябва вече да пускат и мъже иначе няма да има кво да гледаме..............:smackbum:
cvetelin
25-09-2008, 21:32
МЪЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ШОУТО ПОЧВА:tv::tv::tv:
Шоуто е мъртвородено и не само това.
cvetelin
29-09-2008, 21:02
баси как са омачкаха .... негро ербаб ама го отупаха хехаехае:boxing::boxing::boxing::boxing:
има ли го в нета да го гледаме?
vikoalfa
30-09-2008, 00:26
има ли го в нета да го гледаме?
Заповядай http://zazz.bg/play:f6ac4852
баси как са омачкаха .... негро ербаб ама го отупаха хехаехае:boxing::boxing::boxing::boxing:
Значи все пак е имало нещо интересно!?:boxing:
DerMeister
30-09-2008, 00:28
Що са се сбили тия селтаци?:boxing:
cvetelin
30-09-2008, 09:17
типично по български.... нищо ново :)
ма поне е интересно:bravo:
Що са се сбили тия селтаци?:boxing:
Ами защото са селяци /за глупости естествено/, както каза Лозанов, видя се за сетен път, че простия човек не държи на пиене.
Баси малумниците,вместо да си седят и да си пийват и да си купонясват,те се бият....Айде сега навън да ви додие акЪл-чето...........
малко се биха... още може... :boxing::boxing::boxing:
cvetelin
30-09-2008, 10:04
малко се биха... още може... :boxing::boxing::boxing:
мдам... ама охраната бърже долетя ... :)
bobi_j_i
30-09-2008, 10:18
Ама и другите мъже "яко" ме изкефиха-седят и ги гледат. Баси тъпанарите.
Susscrofa
30-09-2008, 10:23
Е защо да няма малко кютек, то си е нормално, само мъже са там нека малко се потепат. :bravo::bravo::bravo: Вие какво искате да правят да се цункат ли :gayfight::gayfight::gayfight:
има един 'лаута'... аз очаквах, че той ще му начупи кофата :)
Susscrofa
30-09-2008, 12:58
Арабин е.
А това дребното е бесно селянче дето пили гуми не е скинар. Аз ако бях вътре отдавна да съм го наказал. Егати парцала.
как може да толерирате такива бе:frown:
за мене тва тъпо предаване трябва да се махне,да се забрани:screwy: не стига че гледам селяндури на всякъде покрай нас ами и по ТВ-то :death: еб**хти малумните говеда:angry1:да нормално е да се збиеш с някой който ти лази по нервите но по начионален ефир.....:dyrvo_v_kenefa:
и най-лошото в случая че Тъпака Брадър е виновен:bash:
ше си гледам Аня Пенчева,Илиана Раева и всички дето танцуват и се забавляват,ще гледам и сървайварите който показват какво е воля за оцеляване...НЯМА да гледам некви говеда как по цял ден лежат и плетът интриги:th_up:
Susscrofa
30-09-2008, 13:21
как може да толерирате такива бе:frown:
за мене тва тъпо предаване трябва да се махне,да се забрани:screwy: не стига че гледам селяндури на всякъде покрай нас ами и по ТВ-то :death: еб**хти малумните говеда:angry1:да нормално е да се збиеш с някой който ти лази по нервите но по начионален ефир.....:dyrvo_v_kenefa:
и най-лошото в случая че Тъпака Брадър е виновен:bash:
ше си гледам Аня Пенчева,Илиана Раева и всички дето танцуват и се забавляват,ще гледам и сървайварите който показват какво е воля за оцеляване...НЯМА да гледам некви говеда как по цял ден лежат и плетът интриги:th_up:
Може и ти да потанцуваш малко ЧА-ЧА, докато гледаш тази тъпотия снобска. А сървайвър е оцеляване мани мани те там ги пазят повече от нас. То са медицински екипи, то е оборудване мани мани. Бай брадъра не е кой знае какво, но го предпочитам пред тези бози. :bravo:
Арабин е.
е как го разбра, че е арабин :)))
Susscrofa
30-09-2008, 14:47
По антропометричните данни. :book: :bouncing_smiley::bouncing_smiley::bouncing_smiley :
Не знам за боя и като цяло за Big Brother 4, ама вчера имах невероятното щастие да гледам "Малката сестра". Е по-голяма простотия никога не съм гледал. Участници - Пеньо, Радо Прашката и Пецата. Кой ли не се дупи пред устата на Пеньо, чуда се как не го изнасилиха на сцената. Оня Пецата не го чух да казва различна дума от "кур", "педераст", "педал" и т.н.
Баси простия народ сме станали, а и най-лошото е, че го показват и по телевизията ...
Ето ви боя... Преди боя не го гледах това предаване, ама вече ще го гледам :blah:
Ей го тук нецензурирано... http://es.youtube.com/watch?v=eqMmzAFyiFA
http://www.vbox7.com/play:116b8d64
DerMeister
30-09-2008, 18:26
Оня Пецата не го чух да казва различна дума от "кур", "педераст", "педал" и т.н.
Баси простия народ сме станали, а и най-лошото е, че го показват и по телевизията ...
Тука интерсното е, че на тоя мухъл майка му е ДИРЕКТОР НА УЧИЛИЩЕ. Коментарите и размислите оставям на вас....
Може и ти да потанцуваш малко ЧА-ЧА, докато гледаш тази тъпотия снобска. А сървайвър е оцеляване мани мани те там ги пазят повече от нас. То са медицински екипи, то е оборудване мани мани. Бай брадъра не е кой знае какво, но го предпочитам пред тези бози. :bravo:
аз предпочитам да се науча да танцувам ЧА-ЧА отколкото да седя на едно място като тия лумпели там:Tease:
а за сървайвъра просто си много далече от истината....тва оборудване за което ми говориш да не би да е случайно там:calc: убеден съм че много от нас няма да издържат и на половина колкото тези които са там :)
единствения Биг брадър който изгледах беше първия,след него всички ми се струваха тъпички :roll:
а да само да попитам къде видя сноби в танцуващите:sad: може би Мамалев... :-P
Susscrofa
01-10-2008, 09:00
Самото предаване е снобария, това е. Мразя подобни предавания. А за сървайвър не си ме разбрал. Кажи ми какво е усещането, ако си сам на едно такова място и занеш, че около теб няма хеликоптери, лодки, медицински екип и т.н, и как би се чувствал ако знаеш, че ако се порежеш веднага ще те ваксинират с толкова ваксини колкото в град няма да ти бият. В кой от двата случая адреналина ще ти бъде на шест, така че не ми говори за тия екскурзианти, които се хранят по добре от нашенски пенсионер със средна пенсия.
Да бе затова се връщат с по 15кг по-леки:bravo: сърдитото бебе пак се изказа, стига си се цупил по всички въпроси:hehe:
lulin racing
01-10-2008, 15:37
Човека дава 500 лева да му счупат носа :roll2: няма толкова изпростяло предаване :D
Susscrofa
01-10-2008, 15:39
Да бе затова се връщат с по 15кг по-леки:bravo: сърдитото бебе пак се изказа, стига си се цупил по всички въпроси:hehe:
Връщат се по слаби, тези които са влезли дебелаци, просто там се хранят доста правилно и дори разделно, това е цялата истина. Ееееееееееееее писна ми да обяснявам.........:hehe::hehe::hehe:
Susscrofa
01-10-2008, 15:41
Човека дава 500 лева да му счупат носа :roll2: няма толкова изпростяло предаване :D
Е какво му е изпростялото. Показват ти сред каква измет живееш, за да си свериш часовника, а не да си мислиш, че сме най умните и най красивите в света.
Е какво му е изпростялото. Показват ти сред каква измет живееш...
ами точно де:roll: часовника ми е верен и точно за това не искам докато съм си в къщи да продължавам да да гледам простотия:hehe:
Toй сам си каза,че майка му е българка,а баща му е арабин.
ми добре е момичето, кво не й харесвате :)
http://up.drun.net/files/angelina_1.jpg
http://up.drun.net/files/angelina.jpg
galinves71
07-10-2008, 12:00
този брадър от сезон на сезон става все по-голяма пръдня,то там сякаш ги избират от кастинг за измекяри щот шоу бизнес ама цяла българия и по света ги гледат и кво ли си викат-те там от 1чикия хора направени пък не могат да разделят религия и принадлежнос.то ако с това самочувствие бяхме се пръкнали в америка незнам тогава жив индиянец щеше ли да остане?
galinves71 сигурен съм, че в американския брадър са по-тъпи и от най-тъпите в нашенския. Американците са много прост народ и тва е. А снощи мъжа на Ирена кво я направи ако не сте гледали в zazz.bg е в топ40:haha::spell:
е как обобщи за 300 млн нация :)
иначе ББ 4 още малко простее... семпло е още :new_Eyecrazy::new_Eyecrazy::new_Eyecrazy:
е как обобщи за 300 млн нация :)
иначе ББ 4 още малко простее... семпло е още :new_Eyecrazy::new_Eyecrazy::new_Eyecrazy:
Е ясно е че цвета на нацията е 2-3 милиона от тия 300, останалите тъпчовци са много удобни на тоя 1% и гордо носят етикета "американец" лепнат в десятката на челото :firstprize: Ние сме американци всички други да мрат:laser: цербера на света - много са ми неприятни, сигурно си личи ама това си е мое мнение. :blah:
Някой от Варна няма ли да каже кой е тоя Константин - Ескобара, че ми стана интересно? Струва ми се от контингента такъв един, иначе изглежда гъзар само за мутра може да му дадат 3г :headbang:
Susscrofa
09-10-2008, 14:40
този брадър от сезон на сезон става все по-голяма пръдня,то там сякаш ги избират от кастинг за имекяри щот шоу бизнес ама цяла българия и по света ги гледат и кво ли си викат-те там от 1чикия хора направени пък не могат да разделят религия и принадлежнос.то ако с това самочувствие бяхме се пръкнали в америка незнам тогава жив индиянец щеше ли да остане?
Абе ти кво написа бе, ти нещо запек ли имаш, кви са тия безумици. Ти знаеш ли колко индиАнци са прочистени в Северна америка над 2 000 000 и то по неофициални данни. Ти за ония с белите качулки в щатите нещо чел ли си, кво ми даваш за пример тия точно. Те са най големите спецове по прочистване на коренно население при това. Ние сме адски толерантни тук. :smoke:
galinves71
09-10-2008, 16:46
Абе ти кво написа бе, ти нещо запек ли имаш, кви са тия безумици. Ти знаеш ли колко индиАнци са прочистени в Северна америка над 2 000 000 и то по неофициални данни. Ти за ония с белите качулки в щатите нещо чел ли си, кво ми даваш за пример тия точно. Те са най големите спецове по прочистване на коренно население при това. Ние сме адски толерантни тук. :smoke:колега ай преди да ми прай апострофче вземи прочети пак мойто постче и белким вникнеш в съдържанието.а и явно не гледаш големия брат щот няма място твоя упрек към моят пост.ти да не би да си от тумбата на онзи запалянко дет май му липсва прашеца че го защитаваш?
Susscrofa
09-10-2008, 16:57
колега ай преди да ми прай апострофче вземи прочети пак мойто постче и белким вникнеш в съдържанието.а и явно не гледаш големия брат щот няма място твоя упрек към моят пост.ти да не би да си от тумбата на онзи запалянко дет май му липсва прашеца че го защитаваш?
Гледам ББ4 и трябва да кажа, че всяка година е все по-добър. :rosso_racers:
galinves71
09-10-2008, 17:13
Не знам за какъв запалянко ми говориш. Гледам ББ4 и трябва да кажа, че всяка година е все по-добър. Ти правиш някакви много тъпи сравнения, кви индиАнци, (с А се пише нали знаеш?) ква америка, нещо бяга тази мисъл.:rosso_racers:ай да не спорим за правопис ,а и щом не знаеш кой е запалянкото дето обърна предаването на етнически раздор то тогава къв брадър гледаш?аз не го следя редовно но поне визитките им гледах и знам поне кой какъв е компренде.ай стига се драчи че ми е ужасно неприятно на споря с някой с когото същото време си обменяме съвети.ще ти го перефразирам това което исках да изразя-имам предвид че сме 1 много малка държавица, с 1 много шибан начин на живот и толкова малобройни с такава злоба ,а ако бяхме с тази омраза (към мисюлманите в българия) родени американци (имам предвит силата и могъществото им не нещо друго) то тогава нямаше да е останал жив инди_нец.не го слушаш онзи как се дразни с баба самие.ето туй имах предвид.
Susscrofa
09-10-2008, 17:19
ай да не спорим за правопис ,а и щом не знаеш кой е запалянкото дето обърна предаването на етнически раздор то тогава къв брадър гледаш?аз не го следя редовно но поне визитките им гледах и знам поне кой какъв е компренде.ай стига се драчи че ми е ужасно неприятно на споря с някой с когото същото време си обменяме съвети.ще ти го перефразирам това което исках да изразя-имам предвид че сме 1 много малка държавица, с 1 много шибан начин на живот и толкова малобройни с такава злоба ,а ако бяхме с тази омраза (към мисюлманите в българия) родени американци (имам предвит силата и могъществото им не нещо друго) то тогава нямаше да е останал жив инди_нец.не го слушаш онзи как се дразни с баба самие.ето туй имах предвид.
Няма страшно да се позаядем малко, аз не приемам сериозно нещата. Съгласен съм с теб за толерантността, но трябва да ти кажа, че от българите по толерантна нация няма. Ходил съм и съм видял как е и навън. Някои от нещата, които фенчето (не съм знаел че е фен наистина) каза са истина, не мога да си кривя душата, но беше малко комплексарско точно на тази жена.
galinves71
09-10-2008, 17:33
Няма страшно да се позаядем малко, аз не приемам сериозно нещата. Съгласен съм с теб за толерантността, но трябва да ти кажа, че от българите по толерантна нация няма. Ходил съм и съм видял как е и навън. Някои от нещата, които фенчето (не съм знаел че е фен наистина) каза са истина, не мога да си кривя душата, но беше малко комплексарско точно на тази жена. виж братле, аз съм на почти 38г и повечето от живота ми е минал почти изцяло с мисюлмани.значи както при всяко стадо си има мърша така е но да не забравяме че из вътре си има и хубави агънца.значи не мога да кажа че ги обичам или мразя но в крайна сметка това е шоу по нова а не по скат тъй че...най-много ме е дразнило у тях (не зная до колко познаваш поведението им) това неуважение когато се скупчат на 1 място ,демонстративно да говорят на тяхния си език.наистина е мнго грозно и прави впечатление на демонстративно поведение .иначе са работни и може да се разчита на тях.и също много е неприятно когато кажат че ги делим,не неги дели никой(изключвам такива като онзи фен) те сами го правят.имам приятел който живее в почти мисюлманско село а жена му е учителка до 5 клас.вика отиваме с жената в някакво си там дете и от вратата се чува нещо на турски а то вътре майката обяснява урок по български език на детето ама на тяхен език .е как ще знае това дете в училище?
демонстративно да говорят на тяхния си език.наистина е мнго грозно и прави впечатление на демонстративно поведение
Говорят си на турски така е, по стечение на обстоятелствата в момента работят при мене турци и мога да кажа, че като ги питам нещо на бг или обсъждаме някакъв проблем направо се мъчат хората то си им личи. Българския го говорят много трудно. А как работят - от тъмно до тъмно, няма бири, ракии и тем подобни простотии. Много съм доволен, българин ще работи така на кукуво лято;) За тоя Ескобар никой не пожела да сцепи мрака, няма ли някой от Варна??
galinves71
09-10-2008, 19:52
Говорят си на турски така е, по стечение на обстоятелствата в момента работят при мене турци и мога да кажа, че като ги питам нещо на бг или обсъждаме някакъв проблем направо се мъчат хората то си им личи. Българския го говорят много трудно. А как работят - от тъмно до тъмно, няма бири, ракии и тем подобни простотии. Много съм доволен, българин ще работи така на кукуво лято;) За тоя Ескобар никой не пожела да сцепи мрака, няма ли някой от Варна??има ,но той е при него.тази вечер сигурно ще стане явно.а що ескубар,не е ли скубар като онова птица май беше?
galinves71 сигурен съм, че в американския брадър са по-тъпи и от най-тъпите в нашенския. Американците са много прост народ и тва е. ::spell:,
Бе тая наша умност по нищо не личи май........ излиза че сме най прости в крайна сметка:wow:
А оня дето се води националист или не знам какво си е пълна нула, да не говорим за брат му и компания, гледах ги в някакво живо предаване, да те е срам че има такива българи.
Аз разбрах, че му викат Ескобар като мафиота Пабло Ескобар дето е един от най-големите изроди в света може и да бъркам името нещо . Автобиографията на П.Е. - първо :shoot: и после:rip: тва е съкратения вариант.
Тоя Ескобар, Пабло е наркобарон от Юж Америка, Колумбия май, застрелян в крайна сметка от войската, ама историята много мяза на нашенска, имаше такъв филм по ДИСКАВЪРИ май /документален/
StarChild
09-10-2008, 22:50
ХА циганката я знам беше с мен на кастинга.....:online2long:
galinves71
10-10-2008, 07:49
Гледам ББ4 и трябва да кажа, че всяка година е все по-добър. :rosso_racers:ай колега кво ще кажеш след снощния брадър ?то и поканените дето бяха сякаш в 1 момент забравиха кого да бранят и кого да хулят.сигурен съм че биги ще им пусне мушица да се сдерат щот рейтинга им толкова е на нокти в момента ,особено и това измислено участие на мими цветков че просто не знам за нататък как ще продължи.
Susscrofa
10-10-2008, 13:33
Този, казва, че майка му е българка, а баща му арабин, майка му била по затворите и той е расъл в домове..
Скинхеда е пълен тъпанар наистина,
И двамата ги изгониха
Е как бе братче скинарчето е вътре, и защо да е тъпанар. Има мнение, принципи, позиция и си я казва на глас. Какво толкова го захапахте.
galinves71
10-10-2008, 18:08
Е как бе братче скинарчето е вътре, и защо да е тъпанар. Има мнение, принципи, позиция и си я казва на глас. Какво толкова го захапахте.никой не го е захапал,постави се на мястото на тая жена.ние в къщи даже си мислим дали и тя не играе няква мисийка щот наистина турчина колкото и добре да говори бг то ако е никнал в среда със себеподобни то той си проличава веднага а при нея сякаш отсъствува.имам колега който е мисильман но като дете е отраснал в детски дом и изобщо не говори на турски, дори и дъщеря му е с бг име .евала на такива.ако такъв ми каже че е дискреминиран ще го разбера,мисля че и бабата е като него.
Е как бе братче скинарчето е вътре, и защо да е тъпанар. Има мнение, принципи, позиция и си я казва на глас. Какво толкова го захапахте.
Също като Хитлер, няма лошо викаш . . На такива хора мога да им пожелая един ден дъщеря им да се ожени за турчин, честито! Може и циганин, честито ту!
DerMeister
10-10-2008, 18:19
Също като Хитлер, няма лошо викаш . .
Епа нема лошо, важното останалите индивиди да имат нещо в главите и да си остане само с принципите и позициите.
galinves71
30-10-2008, 18:14
е кво ш кажете сега нация?
хех гледахте ли брадъра е??? шшшшшш няма такъв епизод :new_Eyecrazy::new_Eyecrazy::chair::haha:
нещо го изпуснах... какво стана?
Първо бяха гимнастици после се биха в кал и накрая се плюха като мангали от махалата :new_Eyecrazy: няма такава излагация - симпатяги. :laser: най-якото беше че Даниела-Манол я би Мартин, а Филип падна от Косьо. Здраво млатене . ..
Furious 155
09-11-2008, 16:34
нещо го изпуснах... какво стана?
аз ако бях организатор за кеф бих пуснал една фадрома да ги изрови тия всичките там... и да ги зарови де!:dyrvo_v_kenefa:
Кой ще вземе парите? :-) Според мен ще е мъж.
Susscrofa
15-12-2008, 08:37
Май е време да изтупаме от прахта "темичката". Честит ви печеливш Жорко. Браво Шопе да си ги Арчиш със здраве. :bouncing_smiley::bouncing_smiley::bouncing_smiley :
ФЕРАРИСТ
15-12-2008, 08:40
Ура....свърши.....
по-слаб ББ не е имало никога в цялата история на формата! гледаемоста му беше доста под 'шоуто на канала' и 'бейб в града' :bouncing_smiley: :bouncing_smiley: :bouncing_smiley:
ае дано си вземат поука, само с една Иванина шоу не става :drinking:
Този Жоро е свестен тип, а ББ не беше лош.
galinves71
15-12-2008, 13:14
имах си аз парите да не отидат в СФ.не мислите ли че не случайно имаше 4 играчи от шумен?да,не беше случайно,но уви,населението на СФ е колкото останалото в БГ и никой град няма шансове с много малки изключения.
Бъркаш - ВСИЧКО е режисура!!!
ето за Ноември данните :) 30та позиция!
http://up.drun.net/files/top50_november.gif
От всичките бактерий там, най-малкото зло беше Жоро.
От всичките бактерий там, най-малкото зло беше Жоро.
Човек, пардон говедо, което спи с циганки заслужава само да дойде родата и да си го прибере за зет в катуна, хахаха:dance:
pacho_kardana
16-12-2008, 14:50
Човек, пардон говедо, което спи с циганки заслужава само да дойде родата и да си го прибере за зет в катуна, хахаха:dance:
К'во лошо,човека си е свестен ся харесал си е циганка голема работа важно е да се обичат...:mrgreen:
К'во лошо,човека си е свестен ся харесал си е циганка голема работа важно е да се обичат...:mrgreen:
Бе който е спал с циганка, е голяма работа, хората са написали опери, новели и прочее за такава люобов.За сведение може да се прочете Проспер Мериме, както и да се види и слуша "Кармен" примерно, а тази циганка си беше огън жена.....:love_umbrella:
Ако не друго, печка ще може да пали, щото много и това не могат.
Но Жоро е пич
Тоя Жоро трябва да е бил с перманентен синузит, та да не надуши миризмата на циганско:sick1: ...Както и да е, ето ви го живият пример за неразривната връзка между ПФК ЛеФски 1914 АД и малцинствата:pp:
Тоя Жоро трябва да е бил с перманентен синузит, та да не надуши миризмата на циганско:sick1: ...Както и да е, ето ви го живият пример за неразривната връзка между ПФК ЛеФски 1914 АД и малцинствата:pp:
ма си прост начи ...
Susscrofa
17-12-2008, 11:11
Малииииии това е висш пилотаж. Радвам се когато разбера, че в България са останали освен Роми и мислещи млади българи. :prescription:
А, имаше там някакъв тъпанар от Пловдив, който плюеше по циганите, евреите, негрите, умните, тия от другия отбор и прочее-много бързо изхвърча, повечето българи нямат чак толкова малоумни идеи в главата.
Добре де, кво против конкретното момиче имате?
Краде ли, дрогира ли се, проститутка ли е... кво?
Добре де, кво против конкретното момиче имате?
Краде ли, дрогира ли се, проститутка ли е... кво?
е те циганите, евреиети и турцита са виновни изначално
да не говоря за финансовата криза
galinves71
17-12-2008, 11:44
абе стига туй че спал с циганка.нека поне веднъж видим такова нещо щот процента на българките с роми е много по-голям от процента българи с ромки.не виждатели по улиците сутеньорите в повечето случаи какви са а,проститутките какви?ай стига че пак отидохме на етнос и ще ни заключат.
А, имаше там някакъв тъпанар от Пловдив, който плюеше по циганите, евреите, негрите, умните, тия от другия отбор и прочее-много бързо изхвърча, повечето българи нямат чак толкова малоумни идеи в главата.
Тия от Доко-Доко Пд са първите блекскинове в БГ, тва техното си е направо шизофрения:doctor: Иначе нямам нищо против негрите да речем, ако мразя циганите то е защото са мързеливи, крадат, лъжат и са нечистоплътни. Съвсем естествено е, когато някой наглед нормален гражданин като Жоро реши да се пипа пред очите на цяла България с някаква миризлива циганка, да не го одобря :thumbdown: