View Full Version : Цени на МиТо в БГ
1.4 TB 155 PS Progression 36 732 лева с ДДС
1.4 TB 155 PS Distinctive 38 759 лева с ДДС
1.6 JTDm 120 PS Progression 38 444 лева с ДДС
1.6 JTDm 120 PS Distinctive 40 743 лева с ДДС
А дали някой има и списъка с екстрите , които включват тези цени,че не ми се разкарва до летището само за това?
п.с. Имало ги на сайта вече. "трета стоп светлина" се предлага серийно :)
в сайта има всичко
http://www.alfaromeo.bg/?go=info&p=mito
Повече ме стряска 1.4 TB 155 k.s. Progression - 16 цолови железни джанти с тасове :shutup: А цената на модела е 36 732 лв. Не мога да разбера защо има разлика само от 2000 лв за Progression и Distinctive. То няма смисъл да се купува по евтината и защо има само 2 двигателя? Като нов модел предполагам, че след една година цената ще е поне с 5000 лв по малко :!:
и за мен няма смисъл при 2000 разлика, но явно ще има желаещи
за двигателите просто няма други в производсто
от октомври ще има 1,4 бензин 80 к.с.
Колицата е страшна ама и цената и е в небесата. Все пак това е кола нисък клас колкото и красива да изглежда. Като приключиш с допълнението на екстрите на турбо бенз.-а и става 40к и отгоре. И няма и опция кожен салон все още.
Тези цени не ме интересуват - чакам МиТо ГТА 1,8 Турбо бензина 230 к.с:drool:
Тези цени не ме интересуват - чакам МиТо ГТА 1,8 Турбо бензина 230 к.с:drool:
ехаааа ше има ли такова животно :alien:
Dodo 155
25-09-2008, 23:54
1.4 TB 155 PS Progression 36 732 лева с ДДС
1.4 TB 155 PS Distinctive 38 759 лева с ДДС
1.6 JTDm 120 PS Progression 38 444 лева с ДДС
1.6 JTDm 120 PS Distinctive 40 743 лева с ДДС
Тия направо са за :shoot:
За 36 000 лв. си купуваш дизелов с всички екстри от Европа :brickwall:
То при тези цени по-добре едно Браво да си вземе човек :idea2:
За 38 000 лв. скачаш в 1.9 JTDm Спорт и си екстра :idea2:
Stoyan Georgiev
26-09-2008, 00:11
better still - една 147 ;)
ALFA155Ts
26-09-2008, 00:46
ако съм приготвил 40 бона за кола. изкачам с Форд Мустанг... Нисан 350з ..... ако се понапъна и Кадилак ескалеид..... изобщо с 40-бона от Щатите ще изкоча с баси колата .... а не с някакъв бръхел-1,4бензин:priest:
Тези от Милано Моторс са ненормални,това са много високи цени,аз предпочитам да си взема 159 втора ръка с екстри.
Тия направо са за :shoot:
За 36 000 лв. си купуваш дизелов с всички екстри от Европа :brickwall:
То при тези цени по-добре едно Браво да си вземе човек :idea2:
За 38 000 лв. скачаш в 1.9 JTDm Спорт и си екстра :idea2:
В момента има промоция и Фиат Браво 150 кс с повече екстри от Мито-то излиза 33 000 лева - 6 хиляди разлика?!?!?
cvetelin
26-09-2008, 15:27
Биксенонови фарове 1339лв
Електрически шибидах 1657лв
:shocking::shocking::shocking:
и още някоя глезотийка ... и цената става :calc:
В момента има промоция и Фиат Браво 150 кс с повече екстри от Мито-то излиза 33 000 лева - 6 хиляди разлика?!?!?
При избор на кола от типа на МиТо такива факти въобще не са определящи. покупката може да стане само след : "Милооо/Татеее, искам го, купи ми го!":evilsmiley:
При избор на кола от типа на МиТо такива факти въобще не са определящи. покупката може да стане само след : "Милооо/Татеее, искам го, купи ми го!":evilsmiley:
точно, това е таргет групата :)
cvetelin
26-09-2008, 15:41
точно, това е таргет групата :)
до някъде...
но тая цена е безумна за тоя клас автомобил:excl:
точно класа на Мини
там цените са подобни
Поне няма изгледи да стане масова кола. Та нали всички това искаме ?!
:naughty:
Не съм убеден, че тази таргет група, която визираш, ще се спре точно на Алфа!
Не съм убеден, че тази таргет група, която визираш, ще се спре точно на Алфа!
Именно де! Оттам следва моето заключение, че МиТо ще е пазарен провал.:waving:
cvetelin
26-09-2008, 18:00
а може би е умишлено това?
може би не искат да стане масова?
Ааа, не съм те разбрал :)
В БГ не очаквам да се продават повече от 15-20 годишно :) Виж на запад ще се продава добре, там като цена е добре в някои държави (Англия, Италия и др.), а в други (Холандия например) просто са богати Алфа маниаци и могат да си позволят всяка приумица на АР :)
Жалко, че няма червена още в БГ, та поне да мога да преценя дали ми харесва в крайна сметка Мито-то. Бялата и черната определено не ме впечатлиха кой знае колко.
Абе не ви ли писна да пишете едни и същи постове във втора тема за Митото...?????
Ми не, не ми писна. Форумът, мисля, е за да могат хората да си изказват мнението. А когато човек е афектиран от нещо, може да му се случи да си каже мнението и по няколко пъти. Нещо против?
Днес врътнах около шоурума (само обикалих сградата) но не видях МиТо. Някой знае ли кога ще го има.
Днес врътнах около шоурума (само обикалих сградата) но не видях МиТо. Някой знае ли кога ще го има.
В момента колите са в Пловдив на панаира, врътни пак на 6ти :)
Ми не, не ми писна. Форумът, мисля, е за да могат хората да си изказват мнението. А когато човек е афектиран от нещо, може да му се случи да си каже мнението и по няколко пъти. Нещо против?
Като го кажеш няколко пъти вече се опитваш да го внушаваш..... против нямам просто ви се чудя кво се жалвате толко като че ли бяхте тръгнали да купувате, а и не е възможно всички модели на всички да се харесват.
в Пловдив има само едно черно МиТо
Dodo 155
02-10-2008, 11:19
Като го кажеш няколко пъти вече се опитваш да го внушаваш..... против нямам просто ви се чудя кво се жалвате толко като че ли бяхте тръгнали да купувате, а и не е възможно всички модели на всички да се харесват.
Да ти кажа честно много се бях замислил да сложа главата в торбата за една такава Алфа, но при тези цени не си залужава, дори заради марката :frown:
В момента Bravo 1.9JTD Sport е на цена 33 000 лв. с ДДС и е доста по-изгодна оферта от МиТо :th_up:
В момента Bravo 1.9JTD Sport е на цена 33 000 лв. с ДДС и е доста по-изгодна оферта от МиТо :th_up:
е кво общо виждаш между двете коли та ги сравняваш!???? :pig:
Да ти кажа честно много се бях замислил да сложа главата в торбата за една такава Алфа, но при тези цени не си залужава, дори заради марката :frown:
Изчакай ако не бързаш и държиш да е Алфата.....
е кво общо виждаш между двете коли та ги сравняваш!???? :pig:Нищо общо няма и слава Богу - точно за това "Браво" е по-добрия избор!
двигатели и повечето други компоненти :)
МиТо-то се приема доста добре на нашия пазар и вече има няколко продадени за няма и 4 дни от както се приемат официално поръчки.
двигатели и повечето други компоненти :)
офф
аман от разбирачи
колите са у съсем различен пазарен сегмент и имат различна таргет група
тия дето броят стотинките за закуска не са дорасли за мито и те си купуват браво
it's that simple
Stoyan Georgiev
03-10-2008, 11:52
Вервай си ;)
подкрепям
офф
аман от разбирачи
тия дето броят стотинките за закуска не са дорасли за мито и те си купуват браво
it's that simple
Бах тия стотинки май който брои стотинките не си купува кола за 30000 лв.
Отделен въпрос е, че таргет групата на МиТо са тия, дето не СИ купуват, а ИМ купуват.:hehe:
е аз кво казвам бе кольо
;)
Казваш, че МиТо е тъпа кола за тъпи хора ;)
грешка
33000 е 1,4 T-Jet Sport
дизела е 36 000 :)
DiStefano
03-10-2008, 21:24
е тоя па ...
утрепа пръчо с тфа изказване ...
StarChild
04-10-2008, 13:42
Онзи ден ходихме до Милано моторс с шевчето да капарираме една 159ti и си говирхме с търговецът който ни е приятелче( и се нядявам да се видим с него в лесново) аз го попитах нещо за Мито и той ми казва чакай да видиш каква осичка се задава с 1.8 агрегат турбо бенцина 220 кончета и тогзава да видиш самолетче на четири колела...:plane: Ама и ценичката ще си мое бегачка!:arrow:
Е да де... ще е "яката бегачка" на 2 колела /предно/.... по-добре малко по качеството на материалите да поработят...
Това което ме издразни мен в тази кола не е толкова цената - гонят си определена група.. ОК - а това, че пластмасата вътре е много гадна за такъв клас кола....
офф
аман от разбирачи
it's that simple
тия дето не си броят стотинките ще си купят Брера...
Нищо общо няма и слава Богу - точно за това "Браво" е по-добрия избор!
Колеги, явно незнаете че въпросното МиТо е направено на платформата на Фиат Браво и приликите между двете коли е повече от очебийна ;)
Лично аз съм изненадан от факта, че Алфа изобщо не са си мръднали пръста да барнат малко волана ми са го пльоснали направо от Браво-то :unsure:
Бях в Рим и видях червено Мито на улицата. Трябва да призная , че в червено е много хубаво. Като гледах в София в бяло и черно не ми харесаха - най-вече предницата, но и отзад. Оказва се, че просто тази кола е направена да е червена - дори фаровете изглеждат добре тогава :) Въпреки това, смятам че цената си остава доста висока. Показателно е, че за 3 дни видях само веднъж Мито, а Ланчите като цяло са много повече от Алфите (разбира се в Рим се карат предимно малки коли, а Ланча има тамън 2 такива)
Бъркаш колега, на базата на Grande Punto e Mi.To -то