PDA

View Full Version : Проблеми с отпотяването на стъклата

pstaykov
25-09-2008, 21:41
Здравейте Алфисти,
чувал ли някой за мазило за прозорците, с което те не се изпотяват толкова много. Проблема ми е, че ми се отпотява само половината преден прозорец :( и с парцалчето ...
Благодаря

cvetelin
25-09-2008, 21:43
ако не си си сменял филтъра на климатика след смяната му ще има частично подобрение
а иначе като цяло тея коли нямат кой знае какво проветрение на купето

dimo
25-09-2008, 23:48
Аko ти е изправна охладителната(отоплителната) система и не си ходил скоро на автомивка вътрешно почистване и нямаш течове в купето този проблем не би трябвало да го има при мен го няма.

monimsl
26-09-2008, 09:33
Ми аз имам такова мазило само че ми седи в багажника без да съм го ползвал от миналата година,незнам дали е ефикасно.Но колегите са прави че е необходимо да са ти чисти джамовете и ако не ти е спукан радиатора на парното не би трябвало да имаш проблем.

trustworthy
26-09-2008, 10:09
С климатика си е най-ефикасно. Суши за секунди

миро
26-09-2008, 10:52
С читав филтър не би трябвало да имаш проблем със запотяването, единствено задните се потят, но след като поработи известно време ги продухва и тях.
Смени го този филтър на климатика, препоръчвам ти марелски с активни въглени. Много съм доволен от него, като карам зад икарус не мирише грам вътре.
А иначе препарата против изпотяване е на Sonax, но замазва прозореца и през нощта дразни. За мотористи е идеален, не се запотява стъклото на каската, но за кола според мен не е.
Последен вариант - караш на климатик.

raiders
26-09-2008, 11:12
ако не си си сменял филтъра на климатика след смяната му ще има частично подобрение
а иначе като цяло тея коли нямат кой знае какво проветрение на купето

дам и аз съм на това мнение, иначе, като дадаеш да духа на 1 нямам проблеми нито с предното стъкло, нито с двете странични

DerMeister
26-09-2008, 12:38
С климатика си е най-ефикасно. Суши за секунди
Ако говориш за оная екстра "джамове max.", то за мен това е най-якото нещо в тая кола. Верно за секунди отпотява независимо студено ли е, топло ли е, какво ли е. Ама само климатрониците я имат.

SigSauer
26-09-2008, 12:44
Ако говориш за оная екстра "джамове max.", то за мен това е най-якото нещо в тая кола. Верно за секунди отпотява независимо студено ли е, топло ли е, какво ли е. Ама само климатрониците я имат.

Наистина таз екстра е СУПЕР
Топло духа и някой път чак ме изпотява,но почиства джамовете за 10 секунди

cvetelin
26-09-2008, 15:36
Смени го този филтър на климатика, препоръчвам ти марелски с активни въглени. Много съм доволен от него, като карам зад икарус не мирише грам вътре.

тва не мога да го повярвам.
ако си на вътрешен въздух да ама иначе ...

Mury
27-09-2008, 18:41

Е става и с обикновен климатик бре,на топло пускаш климата и става са 5 сек. :devil2: :devil2: