PDA

View Full Version : има ли тук работещи в сервиз?

onasis78
26-09-2008, 16:55
155 2000 тс счупи биела и натърти вала.

Въпроса ми е: "Колко струва труда да ти отворят главата, да ти свалят буталата и да ти хвърлят всичко това в багажника? Като погледна под капака - виждам блока с ризите, под тях вала и това е май. нищо не е събирано след като е свалено. казаха ми че блока е "здрав" вала за нищо не става, колата мога да си я взимам срещу 190 лв.
НОРМАЛНА ЛИ Е ТАЗИ ЦЕНА???

търтей
26-09-2008, 17:05
ми то затва първо се пита колко струва бе батко после се дава на мастора
особено ако не го познаваш
е има разбел общ техничски и там тема за секи сервиз

пресно пресно е разделението
възползвайте се

VFTI
26-09-2008, 20:19
Може да се обадиш на Румен:) от клубния сервиз... Питай го за цени и т.н. всичко ще ти каже, че даже и ще тия направи...ако успееш да си запишеш час...

За телефон виж в темата, която каза търтея :wink:

търтей
26-09-2008, 23:10
а мое и да не се обади на румен, ми на мазерати също така сервиза - те там също са добри ;)

затва има рездели за сервите да си преценяват хората
аман от скрити и не толкова реклами
ПП нищо лично венци

joro_d
27-09-2008, 21:59
Интересно ми е къв е тоя сервиз дето разглобяват колата и ти я поднасят на части... Е, не мога да знам уговорките ви - просто имай впредвид че такива елементи като цилиндър и шийки на колянов вал е върховна недомислица да се оставят ей така на действието на атмосферата. Ако са неомаслени и незащитени по някакъв начин - просто на следващия ден вече има слой ръжда.
За цени мога да ти подскажа утре или в понеделник.

kris11
27-09-2008, 22:32
Цената е добра за труда. Имай в предвид , че повечето като чуят за Алфа и цената се умножава по 2.

само за инфо в Ивеко е 35 лв/час труда.

Lisan
27-09-2008, 22:59
Аз работя в сервиз!! Само за разглобяване според мен е около 130-150лв,но е могло да ти вземат и повече от 190лв,зависи къде и кой ти го прави.

onasis78
04-10-2008, 19:55
Благодаря колеги. Колкото толкова. Ше плащам и ще си я човъркам. Вече купих новия агрегат- продаваше се тука - дано не съм си го начукал много, ама мисля хубава сделка направих. Взех от анастас 3.0 v6 мотора с скорости, управление, амортесиори .. , абе цялата предница - беше го снимал сега във форум продава обявата. Ще трябва да го навра под капака на 155 и ми е интересно дали има място за закрепяне на магарето на 2.0 тс или ще трябва да модифицираме нещо? Освен това има ли шанс рейката да е същата (155=164???) защото нямаше рейка в "комплекта" който взех.

lan
07-10-2008, 21:55
Според мен си постъпил доста смело...
Много ми е интересно какво ще стане. Пиши как се развиват нещата, ако не те мързи... :thumbup:

alfaracer
19-10-2008, 22:17
Пожелавам ти успех, аз дето имам сервиз и 164-ка ме достраша да купя тоя двигател, ти си голям оптимист.