View Full Version : сервиз за алфа в Русе
имам алфа от 1 месец и не мога да намеря сервиз в който да направят диагностика на колата. навсякъде ме питат защо си купи това ДЪРВО?когато аз не разбирам от нещо и аз така казвам.
Crusader
05-11-2005, 18:00
За Русе не знам, но Плевен има -"Аутодетелина" на входа на Плевен от към Русе /няма как да я пропуснеш - има и автокъща/, питаш за Франко, казваш му какво искаш /разбира български, но не говори добре/. Като цена излиза към 20-тина кинта. А за дървото, .....ако си карал Golf те тва е дърво/с чепове/ :lol:
А Alfa-та е bellissima /извинете ме ако не съм го написал правилно/ 8)
alfa 146
06-11-2005, 11:08
Колега,ще ти дам адреса и телефона на официалния представител за региона.Адреса е ул.Св.Димитър Басарбовски 40 а тел-а е 82-35-54 и още един номер 82-35-50.Отиди там .Сигурен съм,че ще останеш доволен.Хората си разбират от работа.Надявам се, че съм ти помогнал поне малко.
Или пиши Л.С. на 75 2.0 турбо/Павката/ той ще ти помогне 100% :wink: :wink:
virusalfa
06-11-2005, 20:35
Или пиши Л.С. на 75 2.0 турбо/Павката/ той ще ти помогне 100% :wink: :wink: :clap: :notworthy:
благодаря на всички. ще пробвам в плевен а тези в русе нямат софтуер защото управляващия блок е GM а не бОШ
благодаря на всички. ще пробвам в плевен а тези в русе нямат софтуер защото управляващия блок е GM а не бОШТой целия инжекцион е ГМ а не само еку-то :wink: :wink:
Много ги подценявате тези русенци, ама и те са виждали GM
За Русе не знам, но Плевен има -"Аутодетелина" на входа на Плевен от към Русе /няма как да я пропуснеш - има и автокъща/, питаш за Франко, казваш му какво искаш /разбира български, но не говори добре/. Като цена излиза към 20-тина кинта. А за дървото, .....ако си карал Golf те тва е дърво/с чепове/ :lol:
А Alfa-та е bellissima /извинете ме ако не съм го написал правилно/ 8)
На тия младежи в аутодетелината чуват ли им главите, щото аз ходя в елиткар, но малко замислен ме оставиха.
Много ги подценявате тези русенци, ама и те са виждали GM
Стелко, що се засягаш ? Ми форум е нека си пишат хората... ;-)
Гледам че е градски, а го пращат тук и там из България... не е малък пък да прецени дали му се обикаля страната... :-)... ако иска пък може и да дойде в неделя като се събираме и да си попита... :thumbup:
E от 7 години насам може и да са с е попроменили нещата ;)
сервиз за алфа в Русе - 05.11.05 г. 17:21
Ехо, русенската група, навремето имаше един сервиз на пресечката на бул. България и ул. ТЕЦ Изток, зад Фермер 2000, съществува ли още?
---------- Post added at 19:22 ---------- Previous post was at 19:21 ----------
E от 7 години насам може и да са с е попроменили нещата ;)
сервиз за алфа в Русе - 05.11.05 г. 17:21
Брех :)
Ехо, русенската група, навремето имаше един сервиз на пресечката на бул. България и ул. ТЕЦ Изток, зад Фермер 2000, съществува ли още?
---------- Post added at 19:22 ---------- Previous post was at 19:21 ----------
Брех :)
Има го, да... но май наблягат на "Ивеко"...
Има го, да... но май наблягат на "Ивеко"...
Та там имаше един младеж Гошо се казва, алфист, дали работи още там?
Та там имаше един младеж Гошо се казва, алфист, дали работи още там?
Не мога да ти кажа, но мога да попитам...
Щом можеш :) питай.
:thumbup: Ще попитам...
За този сервиз знам че е на Иван, а за Гошо не знам дали има такъв там. А иначе този сервиз е официалния за фиат и алфа, така че би трябвало да имат и софтуера. От собствен опит знам че там работят бързо и качествено..... а съм обиколил доста сервизи покрай моита Алфета :)
За този сервиз знам че е на Иван, а за Гошо не знам дали има такъв там. А иначе този сервиз е официалния за фиат и алфа, така че би трябвало да имат и софтуера. От собствен опит знам че там работят бързо и качествено..... а съм обиколил доста сервизи покрай моита Алфета :)
И на Росен сервиза, който е на бул."св. Димитър Басарбовски" също се води официален за италиански автомобили...
А всъщност, официален сервиз на марката в Русе няма. Има само такива, които се "водят".