View Full Version : Въпрос за мигачите
КОлеги като включа мигач независимо ляв или десен , трябва да завъртя волана малко повече от 45 градуса за да ми изключи автоматично . Въпроса ми е при вас същото ли е или при мене нещо е прецакано? Щото всички коли дето съм карал , като дадеш мигач лекичко завъртиш и върнеш волана изключва.
Satanism
30-09-2008, 02:34
И мен не ми се струва особено добре изчислено това при нашите алфички...чудя се само кога ще забравя да си го изключа сам и някой неразбрал ще ме нацели без да искаме...
И мен не ми се струва особено добре изчислено това при нашите алфички...чудя се само кога ще забравя да си го изключа сам и някой неразбрал ще ме нацели без да искаме...
Значи да разбирам че всички алфи са така?!?!? Поне
145-те ???
milenataa
30-09-2008, 10:11
Значи да разбирам че всички алфи са така?!?!? Поне
145-те ???
Да така са !!!
DerMeister
30-09-2008, 12:18
Дам, сравнение с други коли, си трябва по-голям ход на волана, за да изключи мигача. Свиква се...
Мнее, ходът си е пак толкова. Просто при другите коли се върти повече волана за един и същи завой. Иначе казано алфите са с по-остро управление.
Мнее, ходът си е пак толкова. Просто при другите коли се върти повече волана за един и същи завой. Иначе казано алфите са с по-остро управление.
бе май има нещо такова, бързо завивам...
хмм аз като си изправя волана си се изключва :roll:
didko_boy
22-10-2008, 22:40
алфите са с по директно управление за да завия с алфата 90 градуса завои (пред работата ми) завъртам не повече от 45 градуса кормилото , с голф2 ми се налага да го завартя поне 90 а с лада 2104 (комби) почти цял оборот !!! правя го по няколко пъти на ден и с 3-те коли така че е осезаема разликата