Log in

View Full Version : кво става брееееееее

hektor
30-09-2008, 18:32
Темичка с познат край!

Колеги писна миииииииииииииииииииииииииииииии. От всякъде ни ебавата. Полицай уволняват, газ вдигат,ние всички псуваме ама накрая нищоооооооооо:bravo:

Кога ще стане революциятаааааааааа!
Или ние писано на българите да сме си такива. Всеки си направил удобно ежедневието с най-близките си приятели. Затворил се в апартамента и си направил домашния уют. Загледал биг брадър и другите таквиз телевизионни зрелища. Оборудвал се с компютър и вечер седи и псува по форуми и чатове. Май си е логично всичко това, но до кога!?

Иска ми се дори и без много пари да живея в БГ ,но да виждам, как хората милеят за тази наша татковина. Как си образоват и възпитават децата, как самото общество се грижи само за себе си. Хора усмихна ти по улицата, шофьори, които уважават другите около тях.

пожелавам ви го!

Alfa User
30-09-2008, 19:29
Ми то тва е схемата бе колега - дават ти зрелища, имаш си комп за да не се срещаш с други хора както преди, и си те мачкат както им изнася. Схемата е до болка позната ... само дето не вярвам българина да събере сили и смелост да се събере със съседите, съгражданите и сънародниците си, и да сложи край на тая безобразна свинщина ... Докато не се случи това - ще ни мачкат и опъват посред бял ден !

fred
30-09-2008, 20:05
Ми който се гъзи го ебават, нищо ново под слънцето, надупени сме към всичко.:toilet:Вярно че гледаме неподалеч от носа си и масата, уви.Все пак дето е текло пак ще тече, не мисля че ще се затриеме, след 50 години простотия и тотално обезличавене, не може да се пръкне нещо друго.По същата причина в момента има голяма разлика между бившата Западна Германия и Източната и част.

Бобби
01-10-2008, 09:37
Революция...!?...кой ще бъде новия Ленин...или грешно съм разбрал!?
Едни хващат пътя към София...стар филм, много пополярен днес!...ако ме разбирате!?...за други чужбина!...ако не ти харесва едно място търсиш друго!
Не става от лайната да направиш вкусен обяд!....а и безплатен да е той!:)
С приказки не се оправя нещо, за което трябва да положиш труд!

Susscrofa
01-10-2008, 09:47
Ми който се гъзи го ебават, нищо ново под слънцето, надупени сме към всичко.:toilet:Вярно че гледаме неподалеч от носа си и масата, уви.Все пак дето е текло пак ще тече, не мисля че ще се затриеме, след 50 години простотия и тотално обезличавене, не може да се пръкне нещо друго.По същата причина в момента има голяма разлика между бившата Западна Германия и Източната и част.

Всяко време си има своите положителни и отрицателни черти. Това за 50 години простотия и тотално обезличаване е доста пресилено, недей да играеш на черно и бяло, доста елементарен подход. Това ни е черта на нас балканците да отричаме и да отхвърляме цели епохи, или както Ботев е написал "силно да любим и мразим", а това уви ни дърпа надолу.

Pinky
01-10-2008, 09:54
Е, той Ботев, както е ясно на всеки, опитал се да вникне в него повечко, си е злобар отвсякъде. Което пък не го прави по-малък в никакъв случай.

Susscrofa
01-10-2008, 10:00
Е, той Ботев, както е ясно на всеки, опитал се да вникне в него повечко, си е злобар отвсякъде. Което пък не го прави по-малък в никакъв случай.

:bravo: Браво ти си за нобелова награда по литература. По изчерпателно описание на образа на Ботев не съм чел.:bravo:

търтей
01-10-2008, 10:50
http://www.youtube.com/watch?v=fGZswrhzCPc

а ся ръкоплескания? ;)

koolio
01-10-2008, 11:27

И злобар да е, що няма сега такива злобари...

phoenix
01-10-2008, 11:43
Ве хора вие не разбрахте ли..... ние сме много добре.
Доходите са се покачили, инфлация няма, ииии какво беше още... а да и Щатите ни завиждат за прогреса който имаме и изобщо не гледате ли телевизия, пращат пенсиите на море, имаме огромен излишък от пари....
Милата татковина е супер ве, ся за някакви цени говорите, еми то не може, няма как и те се вдигат, не може само заплатите да ви вдигат.
и изобщо МНОГО СМЕ ДОБРЕ:bravo:

Бобби
01-10-2008, 12:57
Не се правете на овце...
.....и да чакате някой да ви поведе!
...а след това кожата да ви одере:)

Pinky
01-10-2008, 13:46

То има, ама им е минало времето отдавна на такива, колкото и да са били полезни навремето.

Susscrofa
01-10-2008, 13:49
То има, ама им е минало времето отдавна на такива, колкото и да са били полезни навремето.

На личности като Ботев никога няма да им мине времето.

Pinky
01-10-2008, 13:55
Не се ли опитахме да се разберем да не говорим наизуст?

Susscrofa
01-10-2008, 14:12
Не се ли опитахме да се разберем да не говорим наизуст?
Какво значи на изуст, да се говори аз не знам. Знам само, че Ботев и хора като него винаги ще бъдат личности, достойни за уважение. Незнам какво против имаш това. Или не мога да си кажа мнението. Или мога а? Май мога така ми се струва. Или не мога. Ти как мислиш? :hehe::hehe::hehe:

Pinky
01-10-2008, 14:38
Ако трябва да съм откровен, смятам, че наговори достатъчно глупости след някое време. В началото се изказваше по-разумно.

Susscrofa
01-10-2008, 14:43
Ако трябва да съм откровен, смятам, че наговори достатъчно глупости след някое време. В началото се изказваше по-разумно.

Добре бе, какво толкова казах. Ботев е гениален поет и революционер от световна класа. Такива хора се раждат 1:10 милиона. Не мога да разбера какво толкова лошо казах. :book:

Alfa User
01-10-2008, 16:09
Нищо лошо не си казал - просто тук има хора, дето не знаят рода си и не уважават историята и корените си. Без да визирам някого лично - всеки сам ще се познае къде е ...

Derry
01-10-2008, 20:39
Държавата е пълна с какви ли не глупости и кретении и то не си ги правим ние. Без да вкараме някого в затвора няма да стане на работа. Всичко за пари. Една от най старите държави в Европа пълна с п***и, това сме.

Няма нужда да бързаме с революцията и бз това скоро ще има война та да изчакаме да видим какъв вятър ще повее, може някои да изколи и избеси политиците преди нас, пък ако не стане ще запретнем ръкави... и така.

Ботев, Левски и компания са вярвали в България, сега вярваме на прички.

StarChild
01-10-2008, 21:51
Ми то тва е схемата бе колега - дават ти зрелища, имаш си комп за да не се срещаш с други хора както преди, и си те мачкат както им изнася. Схемата е до болка позната ... само дето не вярвам българина да събере сили и смелост да се събере със съседите, съгражданите и сънародниците си, и да сложи край на тая безобразна свинщина ... Докато не се случи това - ще ни мачкат и опъват посред бял ден !
Биг Брадар вижда всичко внимавай какво си пожелаваш:hehe:

StarChild
01-10-2008, 21:53
Биг Брадар вижда всичко внимавай какво си пожелаваш:hehe:

Майтапът на страна колегата е прав всички сме като коне с капаци време е да се пробудим!(Как литературно звучи само Ботев добре си го е казал;))

reptli
02-10-2008, 00:54
ама не може да виниме само политиците...Бат Бойко като оправи проблема с извозването на боклуците ти ще спреш ли да хвърляш боклук през джама на колата си?
Примери подобни 10000...ако искаме нещата да са по-добре и ние трябва да се постараем:???:

но винаги ще си ги има тия елементи които не дават и 5 пари за нищо и за никой и за това никога няма да можеш да разчиташ че ще си хванеш рейса на време:tooth: (тва ми е най-болната тема в момента за това нея подхванах:tooth: )

pavlin
03-10-2008, 05:26
Проблемът не е в самосъзнанието на хората а в прилагането на законите. Тук в САщ ако няма солидни наказания също биха се намерили такива които да си изхвърлят боклука където не трябва или да си карат с несъобразена скорост. Ама като знаят че ако ги хванат ще платят 200-300 $ и може и на съд да отидат не смеят да правят глупости. Хората са едни и същи навсякъде просто живеят при различни условия.

koolio
03-10-2008, 10:49
Проблемът не е в самосъзнанието на хората а в прилагането на законите. Тук в САщ ако няма солидни наказания също биха се намерили такива които да си изхвърлят боклука където не трябва или да си карат с несъобразена скорост. Ама като знаят че ако ги хванат ще платят 200-300 $ и може и на съд да отидат не смеят да правят глупости. Хората са едни и същи навсякъде просто живеят при различни условия.
Абсолютно е така, ма тука е модерно на някого като не му става да обвинява държавата.

HUN73R
04-10-2008, 14:42
Суровата истина
В държава, в която полицията е по-многобройна от армията да не смееш да си оставиш панела на касетофона посред бял ден и за 5 минути, защото изчезва в центъра на столицата пред 50 човека.
Да те блъснат мутри в черен мерк на шофьорски изпит и да глобят ДАИ-аджията.
Да ти продават трева пред районното.
Полицай да се разхожда в РПУ-то с бутилка ракия.
И накрая, когато в някой от тези странни субекти, облчени в тъмносиньо се породи желание да направи все пак нещо за опазването на закона ще го глобят и ще го заплашат с изхвърляне от работа ако пак опита.
Новият ленин до никъде няма да стигне, защото Ленин си е имал последователи, пък у нас всеки се спасява сам за себе си.

Furious 155
06-10-2008, 19:43

Това хич не е така!!! Хората не са еднакви навсякъде - там из USA хората от малки им набиват едни правила и затова всички изглеждат тъпи, защото са в едни релси и знаят че еди кое си се прави само така и точка. Тук също има правила които и ние не знаем, по простата причина, че никой не ни ги набива от малки и после никой не следи за спазването им. Прост пример, според мен е, обучението още от ранна детска възраст за поведение на пътя и спазване правилника за движение - тогава хаоса който цари в момента няма да е в такива граници изобщо.... и така нататък!!!

pavlin
07-10-2008, 04:31
Това хич не е така!!! Хората не са еднакви навсякъде - там из USA хората от малки им набиват едни правила и затова всички изглеждат тъпи, защото са в едни релси и знаят че еди кое си се прави само така и точка. Тук също има правила които и ние не знаем, по простата причина, че никой не ни ги набива от малки и после никой не следи за спазването им. Прост пример, според мен е, обучението още от ранна детска възраст за поведение на пътя и спазване правилника за движение - тогава хаоса който цари в момента няма да е в такива граници изобщо.... и така нататък!!!

Ти не си прав , защото никой на никого нищо не набива. Има си домашно възпитание, училище и обществени норми. Първото се определя от родителите а другите от законите и тяхното прилагане. Освен това САщ е нация на имигранти и всяка година пристигат с милиони, но и новодошлите бързо се научават да уважават законите, защото ако не го правят изпадат в неприятни ситуации. А това за тъпите американци си е избиване на комплекси, както и в Б-я и тук си има образовани и необразовани, умни и не до там умни но пред закона всички са еднакви. Например преди една година осъдиха Уесли Снаипс за укриване на доходи а в Б-я на Христо Стоичков за същото нищо не му направиха.