View Full Version : Благотворителност
Здравейте :D
Случайно попаднах на темата "Благотворителност" от миналата година и искам да ви помоля за съдействие или съвет
Идните дни ще обявим 3.декември. за Ден на благотворителността в с. Казичене. На този ден, всички желаещи ще могат да дарят дрехи и завивки в местната църква, за дома за деца с увреждания в Горна Козница. Тъй като нямаме спонсори, пред нас стои проблемът с транспортирането на събраните дрешки.
Обаждах се в Български Червен Кръст, но там ми обясниха, че ако искам да направя дарение за провинцията, трябва да си осигуря транспорта.
като прочетох тази
http://alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic ... sc&start=0 (http://alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic.php?t=1029&postdays=0&postorder=asc&start=0)
тема, реших, че можем заедно да измислим нещо за дечицата
Благодаря предварително на всички
намира се тук
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=277f8 ... 68bb&city= (http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=277f8f4b96ba6a3092deb998d29068bb&city=)%
на тази тема мисля че трябва да отговорим ....
самите ние имахме подобна идея миналата година, която до никъде не стигна, така че сега можем да се включим
мнения?
идеята е супер
аз предлагам да поканим дамата в неделя - нали има среща - да ни обясни подробно за какво става въпрос и така :)
тъкмо ще уточним кака точно да се помогне етц
Aми в неделя не знам дали ще мога да доида на срещата- ама ще се включа в транспортирането - макар да не сме с много товарни коли - може да се съберем повечко и да си разпределим багажа които трябва да се закара за децата.
Бройте ме!!!
Благодаря ви много на всички!
С голямо удоволствие ще приема поканата ви за срещата, за да ви обясня по-точно за какво става въпрос (всъщност аз обясних в общи линии). Наистина много се радвам, че имате желание да помогнете, защото колкото повече хора се включат в това начинание, толкова по-добре. Надявам се, като сме повече хора, да успеем да измислим най-доброто решение на проблема.
Още веднъж, много благодаря на всички.
Миналата година събрахме около 90тина лева..(не помня точно) парите са при Светльо...но ни досряма да ги занесем...парите са пазят и сега мисля, че е момента да проведем нова кампания и тази скромна сума да се добави към тях.
Ще те чакаме в неделя да се видиме, да ни обясниш и да помогнеме.
предполагам освен с транспорта можеме да помогнеме и с дрехи и игра4ки нали? Аз бих донесал запазени детски дрехи и игра4ки.
Леле, само 9 човека ли дадоха онзи мразовит ден преди година. Аз дори бях забравил че събирахте пари и кой каквото може, скоро бях открил темата във нашия форум и забравих да попитам. Но то ми стана ясно вече... Срамота...
Марио, не се притеснявайте, не е срамота. Напротив, достатъчно е, че сте имали желанието да помогнете. Просто е много трудно да организираш подобно нещо и да доведеш нещата до край.
Всъщност, и аз не знам в момента със сигурност с какво и как точно можете да помогнете, все още имаме време, но се надявам до събота вечерта да знам и да мога да ви кажа.
Днес Светльо ми даде списъка, който му е дала директорката на дома:
I. Дълготрайни храни:
зеленчуци (боб, грах..), захар, брашно, консерви (гювеч,...), вафли и др.
II. Играчки:
плюшени играчки, конструктори (с големи части), кофички, книжки, книжки за оцветяване, фулмастри и т.н.
III. Завивки и бельо (чаршафи) за легла 140х70 см
IV. Памперси (размер до 25кг.)
Според мен биха могли да се добавят още някои неща, които тя вероятно е пропуснала в бързината, а има и още неща по организацията, които ми е трудно да реша сама. Затова, ще ви помоля утре да дойдете всички, които имате възможност и желание. :)
(за да не отлагаме за следващата сбирка на 26.ноември., 5 дена преди 3.декември.)
Благодаря на всички! :D
Колеги,
Призовавам всички които са прочели тази тема, всички които имат възможност. Нека да на редовната среща в края на месеца да се съберем не само за да се видим помежду си. Нека да се съберем и с една по ГОЛЯМА ЦЕЛ.
ЧЕСТНО КАЗАНО МЕН ОЩЕ МЕ Е СРАМ ЗА ТОВА КОЕТО СТАНА ИЛИ ПО СКОРО НЕ МОЖА ДА СТАНЕ МИНАЛАТА ГОДИНА.
Справка - мнението на КГБ
Нека тази година ЗАЕДНО покажем че можем. С нетърпение очаквам да се видим в неделя.