View Full Version : alfa 145 QV vs bmw 320(150ps)
nick_145_QV
02-10-2008, 22:32
Здравеите колеги,
до сега не сам се заяждал по пловдивските улици с моито QV с bmw 320 се чудя това ако стане дали според вас 6те падне бавареца
nikolaaaay
02-10-2008, 22:33
Здравеите колеги,
до сега не сам се заяждал по пловдивските улици с моито QV с bmw 320 се чудя това ако стане дали според вас 6те падне бавареца
Ти па. На умрело куче нож ше вадиш.
nick_145_QV
02-10-2008, 22:39
значи да не се базикам за да не се излагам с тва бмв
Някакъв пич с 320-ка беше пуснал тема. Можеш да я изровиш из архивите и най-накрая да се осъществи една гонка между Алфа и БМВ.
Nasko_77
02-10-2008, 23:30
значи да не се базикам за да не се излагам с тва бмвНапротив...
Заяж се и хич да не ти пука.
КуВе-то го отвява ако е Е36.
На практика е относително разбира се;)
Пипанко ли е въпросното, състояние на твоята, Умения и тн.т
http://www.ultimatespecs.com/?option=10&comp=885,161&do=1
Смажи го:th_up:
И да паднеш не е срамно. Важното е да не се боиш и да опиташ
Това 150 какво е?! Въртящ момент :gayfight: Иначе ако ще се гониш си сложи по-големи огледала на алфата защото ще е многооо назад БМВто :):)
lulin racing
02-10-2008, 23:54
:roll2::roll2::roll2::roll2: Стига си тия шегички бре,аз съм моя курник ги отнасям тия паметници(сток).Невиждам никав смисъл в тая гонка
Nasko_77
03-10-2008, 00:06
Е той ония 100% ше е качил 15-20 коня само от... ейнджъл айс:gayfight:
Направи сметка още.. кюнци отзад, чипове, филтри, лепенки(BMW POWER), крила, джанти тип "страх бате" и прочие.
Абе все козве:lol:
Ма само приказки и никакви стартове дотук. Айде веднъж да се дръпнат Алфа и БМВ с относително еднакви параметри и тогава да говорим за кюнци, големи огледала и т.н.
Някакъв пич с 320-ка беше пуснал тема. Можеш да я изровиш из архивите и най-накрая да се осъществи една гонка между Алфа и БМВ.
Ама няма да е лошо да побърза, гледам въпросният пич продава баварката -> http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=111017
Ако се осъществи тази гонка, ще е интересно, защото доколкото знам BMW-то има някои екстри.
При сток автомобили, на BMW-то наистина ще му трябва бинокъл. :)
cvetelin
03-10-2008, 13:47
Е той ония 100% ше е качил 15-20 коня само от... ейнджъл айс:gayfight:
Направи сметка още.. кюнци отзад, чипове, филтри, лепенки(BMW POWER), крила, джанти тип "страх бате" и прочие.
Абе все козве:lol:
що не са ебавахте така като пишехте у бмв форума ...
hondoman
03-10-2008, 14:01
Колега аз лично незнам колко варви такава алфа но аз с рекса такава Е36-ца префалена на един мой познат който само баварии са му в главата, а другите коли за нищо не стават го наказах поне с 2 коли на 400м за дълго не гарантирам незнам не сме ги замервали и незнам дали скоро ще стане защото с рекса ми стана един неприятен инцидент по нашенско и сега съм с сивик 90 коня и съм спрял за извесно време с драга но както и да е от 3 старта и 3-те го го наказах, а било с генереция за незнам си колко лв чип и т.н. уж било лудница но какво стана после като го сразих 3 пъти викаше, че съм барал бая хондата иначе ако била заводско защото човека не се сеща какво е сток като му говориш е щял да ме смаже но е била барана много, е такива тъпни и така стига спам по темата мисля, че алфата ще бие зависи от колите състояние колко са сток и т.н. пожелавам ти успех ако има такава гонка :)
nick_145_QV
03-10-2008, 22:21
мерси много за мненията колеги.
:wc:
В последно време мн готини теми се пускат:bravo:
Nasko_77
04-10-2008, 12:04
:wc:
В последно време мн готини теми се пускат:bravo:Нормалише...
Виж заглавието на раздела;)
абе не са за подценяване пускал съм се със сумати 320-ки е36 и всяка върви различно като започнем че съм бил 2-3 такива с кола две и че ме е било мене такова с 3 коли ... тука в сливен на гонките една такава алфа я съсипаха от стартове и уредите показаха най добро време 16.290 ... личното ми мнение че ако бмв-то е читаво и алфата и тя резултата ще е кантар на 400 и може би 320 ката на дълго ще върви повече имат лоши 4 ти предавки :thumbup:
абе не са за подценяване пускал съм се със сумати 320-ки е36 и всяка върви различно като започнем че съм бил 2-3 такива с кола две и че ме е било мене такова с 3 коли ... тука в сливен на гонките една такава алфа я съсипаха от стартове и уредите показаха най добро време 16.290 ... личното ми мнение че ако бмв-то е читаво и алфата и тя резултата ще е кантар на 400 и може би 320 ката на дълго ще върви повече имат лоши 4 ти предавки :thumbup:
Брат говориш глупости бре,моля те,аз с мойта въря наравно с 325,веднъж съм пробвал само:calc::calc:
Ако QV-то ти е читаво може и да се получи нещо , но си мисля че gaidata е доста прав . Mury 325 TDS ли ?
Брат говориш глупости бре,моля те,аз с мойта въря наравно с 325,веднъж съм пробвал само:calc::calc:
в никакъе случай не се заяждам просто казвам от личен опит а читаво 325 се бори с астра гси 16в (сток) че невървят невървят явно на тия дето съм попаднал вървежните са човъркани ,,, и 3 те бяха със 17 ки и ма направиха леща ...едмото го биех после нещо му правиха и ме наказа прилично :tooth:
Как "може да се получи нещо" бе, ако БМВ-то е сток - ПАДА С МНОГО и няма никакви шансове до 120,140,190. Това, което говорите, са пълни глупости. Ето ви немски тест
bmw 320i
Gewicht 1345 kg
0 - 80 km/h 6,5 s
0 - 100 km/h 9,5 s
0 - 120 km/h 13,5 s
0 - 140 km/h 19,0 s
0 - 160 km/h 26,3 s
0 - 180 km/h 40,0 s
Alfa 145
0 - 80 km/h 5,9 s
0 - 100 km/h 8,4 s
0 - 120 km/h - s
0 - 130 km/h - s
0 - 140 km/h - s
0 - 160 km/h 22,1 s
Едно и също се дъвче тука.
Май и ти пускаш някоя друга смешка... Айде понеже имам 325 е36 под ръка може да се пуснеш с него и като вървиш наравно с него ще черпя много!
Иииии сега по темата.... Братле 320-ка ?!?!?! А ти си с QV от какво те хвана шубе ще му скъсаш кюлотите!Аз със моята напълно "сток" 146 1.6ТС вървя наравно с е30 320 а е36 320 и съм го дърпал и сам падал зависи от шофиора и от колата но тииии си 150/155 коня какво се притесняваш такива гробници ги мачкай!
Nasko_77
09-10-2008, 00:15
Е36 325 си върви бая... все пак е 2.5 190к.с
Темата, обаче е за 320.. а те са куци.
Едно КуВе-нце.. без проблеми се базика с такова.
Ами аз 320-ка нормална Е36 (не говоря за изпълнения стил Али) не съм виждал да дава 16,6 на Божура колкото даваше моята 145 1,8 ТС като я кара карач де (аз давах 16,9-до 17,1сек) - а 320 ките все са на 17,4 - 18 секунди- знаете ли колко разлика е това.
Абе а фанете се пуснете накрая, да г'е!:bionic:
hondoman
10-10-2008, 12:11
в никакъе случай не се заяждам просто казвам от личен опит а читаво 325 се бори с астра гси 16в (сток) че невървят невървят явно на тия дето съм попаднал вървежните са човъркани ,,, и 3 те бяха със 17 ки и ма направиха леща ...едмото го биех после нещо му правиха и ме наказа прилично :tooth:
Хахаха направили са му центровка на место
hondoman
10-10-2008, 12:18
Иаче по темата алфата има по голями шансове от БМВ-то ако и двете коли са сток аз с мойта съм се сгонвал с токова Е36 не е нищо особено сток, но ако е барано нещо е друго нещо
И да гледаме тестове полза няма , застават на линията и газ до ламарината и после казват кой-кого . Все пак това не са нови коли и не се знае на кого колко са му позаминали магаретата , как е разработвана колата и в какво техническо състояние е :stretcher: към момента . Иначе на теория QV-то трябва да бие защото е доста по леко от BMW но .......
Ае чекаме резултати иначе само си драскаме .
Е то резултати има, от личен опит ти казвам, че Алфата върви повече.
Според мен читав ванус дава високи 16ки на 400м. На Алфата и дават от завода 16.3
Абе зарежи какво дават от завода .
Ако ще гледаме какво дават от завода то тогава няма смисъл да си чешем езиците и трябва да приемем че . Въпроса в случая е какво ще се случи с QV vs BMW320
зависи колко е добро зад кормилното устроиство ,някои от тези баварки са със шпер и имат хубав старт но пак не е гаранция че ще те бие добро приятел4е кара купе с шпер и доста пъти сме се пробвали един път тои един аз така4е имаш шанс и да биеш и да паднеш
bilgiiski
13-10-2008, 12:19
ЗКУ-то винаги е важно.
BateArni
16-03-2009, 09:48
Ами една вечер на ОМВ-то на Бояна един приятел с Е36 (150 к.с.) и миро от форума се бегаха и миро си го припляска 2 дължинки и то стабилно. Поне след този случай Алфредо върви повече. :)
Sergey_gigov
16-03-2009, 12:13
не знаеш за какви кошници иде реч - в града има 2-3 дето са с М-кови мотори че и пипани - бая злоба има у тях
не знаеш за какви кошници иде реч - в града има 2-3 дето са с М-кови мотори че и пипани - бая злоба има у тях
Давай ги тех ги тупам аз с която от двете си изберат ако се справят със сивата вадиме червената :bounce8:
сметам че е честно ГТА срещу М-пауър
Май и ти пускаш някоя друга смешка... Айде понеже имам 325 е36 под ръка може да се пуснеш с него и като вървиш наравно с него ще черпя много!
Давай за спорта аз ше карам мурджомобила :strong: Казвайте къде и кога аз ша му гепа кенефа :D
Аве аре да си спретнеме малко гонки ....
Sergey_gigov
17-03-2009, 10:08
що наистина не дойдете до сливен малко - да подтиснеме БМВ форума аз падам от тях с 3-4 коли смятай илия ако го пусна с такова какво му се случва :jason2:
Давай за спорта аз ше карам мурджомобила :strong: Казвайте къде и кога аз ша му гепа кенефа :D
Аве аре да си спретнеме малко гонки ....
Айде дееее :) На мен ще ми е интересен резулата
важното е зрелище да има народа :band:
Здравеите колеги,
Колега давай да ги пускаме, макар и да съм убеден че яко ще ме натупаш но ей така за спорта
Аз съм сега с нова 320-ска, комби е и тотален сток
Ето ви малко снимки от неделя на Калояново - с 146 1,8тс и 155 2,0тс 16в
ПП Дайте мнение за резултатите според вас - или колегите с тези коли ако четат
форума нека споделят и те
http://img12.imageshack.us/img12/6710/dsc04596.jpg
http://img12.imageshack.us/img12/79/dsc04593g.jpg
Aко всичко е читаво и сток по колите, би трябвало със 146-цата да сте наравно, а 155-цата да те бие. Ама това само на книга. :)
Кажи какви бяха резултатите.
Aко всичко е читаво и сток по колите, би трябвало със 146-цата да сте наравно, а 155-цата да те бие. Ама това само на книга. :)
Кажи какви бяха резултатите.
БМВ-то ги е напляскало.:cry:
325 сток го бие и QV и TI аз с мойто QV нямам загуба от БМВ, кви ли не ми ги изкарваха е без М естествено.
MainaCore
18-03-2009, 14:59
важното е, че човека който дава старта е сектант :)
МММ да напляскаги и двете алфи!
Не знам свяка с колко но с повече от по 1 кола, тъй като не ги виждах отстрани
А от стартовете между тях ми направи впечатление че може би 155-цата върви малко повечко
За 145 с 2,0 знам че дава високи 15-ски - 320-ската ми е доста далеч от тези времена но 325 е 15,5-15,7 а 328 е ниска 15-ска така че има от какво да падне QV-то
Sergey_gigov
18-03-2009, 18:13
от къде си ти ако имаш път към сливен пиши да те пуснеме с едно ТИ да видиме ;)
от Пловдив колега но каква ще рече ТИ
ti ште рече 146 с 2.0 мотор
от къде си ти ако имаш път към сливен пиши да те пуснеме с едно ТИ да видиме ;)
Е какво ще гледате, той човека си го е казал, че ще падне
За 145 с 2,0 знам че дава високи 15-ски - 320-ската ми е доста далеч от тези времена
с моита ко6ница от подписа две коли пред 320(+)нз тоя + за кво го бе6е сложил отзад!тва е на 400м моита е сток!
с моита ко6ница от подписа две коли пред 320(+)нз тоя + за кво го бе6е сложил отзад!тва е на 400м моита е сток!
Знам я тази, бял седан е нали - пичагата ми каза че е с чип и за това е този +
Знам я тази, бял седан е нали - пичагата ми каза че е с чип и за това е този +
не тамно син металик е с бяла кожа!пловдивско мисла 4е бе6е!ама след това си махна + нз за6то!:torch:
Колега давай да ги пускаме, макар и да съм убеден че яко ще ме натупаш но ей така за спорта
Аз съм сега с нова 320-ска, комби е и тотален сток
Ето ви малко снимки от неделя на Калояново - с 146 1,8тс и 155 2,0тс 16в
ПП Дайте мнение за резултатите според вас - или колегите с тези коли ако четат
форума нека споделят и те
http://img12.imageshack.us/img12/79/dsc04593g.jpg
Черната 155-ца беше на един приятел и вървеше нечовешки много.Но я оплескаха яко в един сервиз и сега не знам как е.Дано новият й собственик е успял да я оправи.
ТИ означава Туризмо Интернационале и както каза един колега по-горе е с 2.0 TwinSpark 16в матор.
Sergey_gigov
19-03-2009, 09:49
дааа и дава ниски 15 или 14 -ски не сме я мерили скоро :native:
hondoman
19-03-2009, 10:20
Здравейте колеги ако ви се правят гонки елатевторник на Булгарплода в Дружба след 20:30 има предостатъчно коли за гонки ;) ще намерите доста коли за гонки и бая баварии
Черната 155-ца беше на един приятел и вървеше нечовешки много.Но я оплескаха яко в един сервиз и сега не знам как е.Дано новият й собственик е успял да я оправи.
Да успяха да я "оправят".Колата се намира в Брацигово и я кара един приятел.Наистина мотора на тази кола е толкова изтомозен че няма повече на каде.Предишния собственик на колата я жалеше много(защото мотора беше много зле),но въпреки това причука и я закараха в Пещера в сервиз та там вече го довършиха мотора.Уж от основен ремонт а на 1000 км. пак причука и от там се почна още тормоз за мотора.В събота правехме дръпки за кеф и аз на 250-300 метра и правя две коли разлика.След това е ходил на калояново и са правили тази дръпка bmw-то,каза че бавареца е със шпер и още на старта му прави разлика 2-3 коли,след това почвал леко да го настига и на финала финиширал с кола и половина разлика.За жалост колата пак не е в движение защото скъса клапан(клапана е скъсан при нормално каране).Снимки ще ви кача довечера.Та пак казвам мотора на тази кола е много изтормозен.
Sergey_gigov
19-03-2009, 16:58
е като е толкова зле що я пускате изобщо :scherzkeks:
Да успяха да я "оправят".Колата се намира в Брацигово и я кара един приятел.Наистина мотора на тази кола е толкова изтомозен че няма повече на каде.Предишния собственик на колата я жалеше много(защото мотора беше много зле),но въпреки това причука и я закараха в Пещера в сервиз та там вече го довършиха мотора.Уж от основен ремонт а на 1000 км. пак причука и от там се почна още тормоз за мотора.В събота правехме дръпки за кеф и аз на 250-300 метра и правя две коли разлика.След това е ходил на калояново и са правили тази дръпка bmw-то,каза че бавареца е със шпер и още на старта му прави разлика 2-3 коли,след това почвал леко да го настига и на финала финиширал с кола и половина разлика.За жалост колата пак не е в движение защото скъса клапан(клапана е скъсан при нормално каране).Снимки ще ви кача довечера.Та пак казвам мотора на тази кола е много изтормозен.
Колата ми няма шпер но може би заради по широките гуми прави добър старт,
на снимката с 155-цата се вижда как дясното ми колела боксува, а с шпера положението е друго.
Тази 155-ца вървеше малко повече от 146-цата, но жалко за нея и дано след десетина
дни се видим пак на Калояново.
на снимката с 155-цата се вижда как дясното ми колела боксува, а с шпера положението е друго.
Тази 155-ца вървеше малко повече от 146-цата, но жалко за нея и дано след десетина
дано и аз успея да доида след 10 дни на калояново!6те следя темата!успех!
Абе,какво ги омайвате на тея писти тез момчета?Да ще се видите със сигурност но не със 155-цата,а с едно CRX.Няма да кача снимки по молба на момчето с колата.Пича иска да я стегне както трябва и чак тогава ще прави пак гонки.Успех и умната.
п.с.Извинявам се за првописните грешки в предишния ми пост но много бързах и беше през раб.време.
Не разбрах, нещо нередно ли написах с което съм те засегнал???
За да ти кажа че пак ще се видите макър и не с таз кола.:thumbup::thumbup::thumbup:
За да ти кажа че пак ще се видите макър и не с таз кола.:thumbup::thumbup::thumbup: :thumbup: От опит знам че ЦРХ много лошо наказва
:thumbup: От опит знам че ЦРХ много лошо наказва
Мани. 150 "коня" и има-няма 900 кила...
Не са работа тези рексове. :evil:
Той и малкия В-Тек /125кс/ не е за подценяване, още помня със старата ми на един светофар какво се случи
Мда, много са зли. :hehehm:
Точно такава стягат,от малкия клас.Ама и тя е уса 124 коня на 850-900 кила.Предполагам че за събота ще е обслужена и ще са на Калояново.Много ми хвалят едно CRX 160 коньово,много вървело.
marti-69
19-03-2009, 22:43
Здравеите колеги,
бате аз сам ги проверявал нямат шанс повярваи ми,тия бавари са годни само за дрифч,за драг определено са слабички
hondoman
19-03-2009, 22:49
Охо тука нещо за машини от моя клас се коментира, така тия 124 коньовите рексове имат бая потенциал леко да се барнат могат да са равностойна конкуренция на тези 150те коньовите кат моя, тоя кадето говори колегата да не е от тези дел сол тарга кадето са VTI 160 коня?
Незнам,казаха ми само че бил VTEK и е 160 коня и много вървял.Не съм бил там и не го знам.Казаха че се пускало с некъв голф 200+ коня и го напердашил:noooo:.Пак казвам не съм бил там и това не съм го видял.
hondoman
20-03-2009, 13:49
така така значи ВТЕК 160 коня няма такова животно има ВТИ 160 коня (Б16А2), за витека ако говориш значи е като моя двигател Б16А1 и е 150 коня, какъв цвят е рекса и от каде е може да го знам ;)
Мисля че е син.И или е от Пазарджик или селата около Пз.
lubo_red
20-03-2009, 15:17
така така значи ВТЕК 160 коня няма такова животно има ВТИ 160 коня (Б16А2), за витека ако говориш значи е като моя двигател Б16А1 и е 150 коня, какъв цвят е рекса и от каде е може да го знам ;)
vti160кс-такъв сивик си търсех преди 2 години ама много рядко се срешташе тогава и доста скъпо вървят
иначе е "вълк в овча кожа":hmm:
Онзи ден на Източен се зачесахме следните коли
Honda CRX
Fiat Punto
Bmw 320
145 Qv - Моето афкорс
При положение че реших да ги начеша в последния момент и тругнах най бавно като се има впредвид че бях на метър за Мазната на 300 метра само се забелязваха как се гонят зад мен фиата и бумера...
А Мазната.... Направо ме напълни гоних я ама много вървеше...
Тва типче в Бумерченцето така гадно ме изгледа като го зех сякаш си беше на място много злоба много нещо
Така че тия куци бумерчета няма кфо да ги коментираме :)
Както казва Джейми от Топ гиър БМВ е една ужасно гадна и куца кола която няма визия и наченки на вървеж....Но това копче на волана (М-ката) С едно натискане я прави най изисканата бърза и изящна кола на света :)
Така че М-ка дааааааа
Всичко останало нееееееееееееееее
Мисля че е син.И или е от Пазарджик или селата около Пз.
Грешка.Пича се казва Жоро и е от Съединение.
Sergey_gigov
21-03-2009, 10:54
Mazda CRX
Fiat Punto
Bmw 320
145 Qv - Моето афкорс
При положение че реших да ги начеша в последния момент и тругнах най бавно като се има впредвид че бях на метър за Мазната на 300 метра само се забелязваха как се гонят зад мен фиата и бумера...
Тва типче в Бумерченцето така гадно ме изгледа като го зех сякаш си беше на място много злоба много нещо
Както казва Джейми от Топ гиър БМВ е една ужасно гадна и куца кола която няма визия и наченки на вървеж....Но това копче на волана (М-ката) С едно натискане я прави най изисканата бърза и изящна кола на света :)
Така че М-ка дааааааа
Всичко останало нееееееееееееееее
бате не че се заяждам ама нищо не разбрах - може би съм много тъп че не схванах ..........
бате не че се заяждам ама нищо не разбрах - може би съм много тъп че не схванах ..........
Важното е той да знае, какво е искал да каже :flirt:
Balaganеее ама и ти се изказа та направо щеше да падна от стола от смях, ти май до вчера само на москвич си се возил и сега алфата е най-велика ...айде заключвайте, че такива индивиди загрозяват форума с изказванията си :butt:
hondoman
21-03-2009, 13:49
Mazda CRX
Fiat Punto
Bmw 320
145 Qv - Моето афкорс
Така че М-ка дааааааа
Всичко останало нееееееееееееееееПич за първ и път чувам модификация мазда црх хаха
Roterdamski
21-03-2009, 14:40
карал съм 145 QV(спортна генерация делта -15 % увиличение на мощноста) и 320 e36 ... QVто върви доста повече но не и от старата акула на башта ми 2.8и 184 коня
Аве се в гъз от японци неразбирам може аз съм си мислел че е мазда сега загрях... а ония славчо мавчо ли е къф не ме интересува... Най-добре да си промени малко отношението особено за това кфо съм карал и кфо не щото съм сигурен че е карал макс 3 коли през живота си докато на мен работата ми е такава че карам секфи коли секи ден... И да алфаtа не е най-велика... и не съм го твърдял... ИНДИВИДЕ... Ебати разбирачите в тоя форум...човек да се обърка и веднага почват да се гаврят ама на мен левия ташак ми е на абордаш в десния крачол а на К*ра само му минава нали се сеш ....
Хора, какво ви става? Ако не се скарате, няма да сте вие. Това е форум, а не бойно поле. :beer:
BillyBoy`
21-03-2009, 18:05
Balaganеее ама и ти се изказа та направо щеше да падна от стола от смях, ти май до вчера само на москвич си се возил и сега алфата е най-велика ...айде заключвайте, че такива индивиди загрозяват форума с изказванията си :butt:
и какво сега колегата се обърка конско ли ще му четеш или какво:evil:
QVто върви доста повече но не и от старата акула на башта ми 2.8и 184 коняПървата ми баварка беше такава през далечната 98г
Доста спомени ми минават сега през главата докато пиша този пост ........... и знаеш ли, това което преживях с нея, безценно е........
Невероятно как 1,3 тона скаб збъдват мечтите на един 20 годишен хлапак...........
Абе 20ката е класика.
Ако си я глезиз и чувстваш винаги можеш да накажеш някой с практически по-бърза кола!
А и респекта остава, но само в тези които знаят!
поздрав за БМВ 320 http://vbox7.com/play:a412f49c
жалко само 4е се отказа веднага след 1 ва!ина4е има6е и др стартове и резултата бе6е съ6тия!
"Мамо Ела вииш кфо прай на близнаците КуВе-то"
Мда е то резултата беше ясен :) 8-)
tokata_pz_flex
22-03-2009, 19:08
Не базикай се с кака ти Ася , че е сериозна :)
SandoOne
22-03-2009, 20:01
tokata_pz случайно да влизаш в чата мирк и по точно в каналите на Цска щото ми се струваш познат ник
Христо_Сираков
22-03-2009, 20:30
аз миналата седмица на калояново се пуснах с едно 320 купе Е36 което е с чип и шпер,а аз съм с 1.8 мотор пак с чип от един и същ човек са чиповете и ме дръпна с половин кола като се има в предвид че чипа на бмв-то е е доста надут по думите на човека които ги прави и все пак съм с 10 коня по малко заводско и без шпер така че ако не беше шпера го отнасях бмв-то макар че е с по голям мотор
аз миналата седмица на калояново се пуснах с едно 320 купе Е36 което е с чип и шпер,а аз съм с 1.8 мотор пак с чип от един и същ човек са чиповете и ме дръпна с половин кола като се има в предвид че чипа на бмв-то е е доста надут по думите на човека които ги прави и все пак съм с 10 коня по малко заводско и без шпер така че ако не беше шпера го отнасях бмв-то макар че е с по голям мотор
ми аз на тва му правя до края на пистата ина4е около 400м 2 коли а и то е с 4ип!
п.с моита е сток!:ritter:
жалко само 4е се отказа веднага след 1 ва!ина4е има6е и др стартове и резултата бе6е съ6тия!
Е това е резултат,другото са само глупости:th_up::th_up::th_up:
аз миналата седмица на калояново се пуснах с едно 320 купе Е36 което е с чип и шпер,а аз съм с 1.8 мотор пак с чип от един и същ човек са чиповете и ме дръпна с половин кола като се има в предвид че чипа на бмв-то е е доста надут по думите на човека които ги прави и все пак съм с 10 коня по малко заводско и без шпер така че ако не беше шпера го отнасях бмв-то макар че е с по голям моторАз нямам нито чип нито шпер но неможах да видя колко ти направих
Мисля че към кола и половина или една пред теб, незнам
ПП Кой ви е правил чиповете, от пловдив ли някой?
http://img513.imageshack.us/img513/9686/dsc04596e.jpg
BillyBoy`
23-03-2009, 14:05
Аз нямам нито чип нито шпер но неможах да видя колко ти направих
Мисля че към кола и половина или една, незнам
http://img12.imageshack.us/img12/6710/dsc04596.jpg
намали я малко тая снимка не е нужно да е толкова голама моля
:th_up: Остава сега и ти да редактираш поста си
Аве се в гъз от японци неразбирам може аз съм си мислел че е мазда сега загрях... а ония славчо мавчо ли е къф не ме интересува... Най-добре да си промени малко отношението особено за това кфо съм карал и кфо не щото съм сигурен че е карал макс 3 коли през живота си докато на мен работата ми е такава че карам секфи коли секи ден... И да алфаtа не е най-велика... и не съм го твърдял... ИНДИВИДЕ... Ебати разбирачите в тоя форум...човек да се обърка и веднага почват да се гаврят ама на мен левия ташак ми е на абордаш в десния крачол а на К*ра само му минава нали се сеш ....
Славчо / мавчо се извинява на балаган/малаган ли е къв е,че реагира остро. Па откъде си сигурен, колко коли съм карал - да не ме следиш :tooth: . Опаа пак се поотпуснах .... сори. Малко се пообърках в поста ама няма да анализирам неправилните неща ! МИР!
Христо_Сираков
23-03-2009, 21:02
Аз нямам нито чип нито шпер но неможах да видя колко ти направих
Мисля че към кола и половина или една пред теб, незнам
http://img513.imageshack.us/img513/9686/dsc04596e.jpg
за теб не говоря ама всички казваха че имаш шпер ти си ме дръпна доста говоря за сивото купе
иии специално за МЛАДФЕН пак дано някои ден и мен да накаже6 подобава6то!:th_up:
за теб не говоря ама всички казваха че имаш шпер ти си ме дръпна доста говоря за сивото купеИцо, на мен ми е по интересно кой ви чипваше колите, защото в Пловдив не са много хората занимаващи се с това
ПП Като се пускахте с 155-цата няколко пъти какъв беше резултата, че от старта ми беше трудно да разбера
Христо_Сираков
24-03-2009, 18:33
Ицо, на мен ми е по интересно кой ви чипваше колите, защото в Пловдив не са много хората занимаващи се с това
ПП Като се пускахте с 155-цата няколко пъти какъв беше резултата, че от старта ми беше трудно да разбера
155-цата 2.0 беше все отзад
колкото до чиповете на лс
tokata_pz_flex
24-03-2009, 18:41
От доста години влизам , но скоро не съм :)
155-цата 2.0 беше все отзад
колкото до чиповете на лс
Само и резултата от чипването да не е за ЛС :tooth: Пробвал ли си с аналогична на твоята кола да се пускаш ?
tokata_pz_flex
25-03-2009, 01:45
Има го и тоя момент :) Вместо чип - чеп :)
Христо_Сираков
25-03-2009, 13:48
Само и резултата от чипването да не е за ЛС :tooth: Пробвал ли си с аналогична на твоята кола да се пускаш ?
не по простата причина че няма такава тук
не по простата причина че няма такава тук
Ами пробвай с QV трябва да го биеш или минимум да си наравно ;)
Христо_Сираков
26-03-2009, 06:55
Ами пробвай с QV трябва да го биеш или минимум да си наравно ;)
стаига да има ще ги замерим но няма поне тук де дано на 29.03 да доиде на калояново някои с QV и ще ги замерим
BuR7oNnN
26-03-2009, 20:39
bmw-то пада пробваи
Аз пък изкам да пробвам някоя двайсчица, е така за фън!
Ако има някой колега тука от сф. да свирка.
D-I-V-A-K-A
26-03-2009, 23:35
Аз пък изкам да пробвам някоя двайсчица, е така за фън!
Ако има някой колега тука от сф. да свирка.
В смисал с 2.0 (20) мотор ли?
D-I-V-A-K-A
27-03-2009, 11:46
Мхм.
Ми аз съм насреща колега ;) Стига да искаш няма проблеми. Може на срещата или да се разберем нещо друго ама на ЛС ;)
За Бима говоря брат, 320i.
D-I-V-A-K-A
27-03-2009, 18:35
Ааааа и това мога да ти оредя ;)
Някой път може да се пробваме за спорта (ако гаджето даде) :waving:
Някой път може да се пробваме за спорта (ако гаджето даде) :waving:
Разбирасе, някоя неделя вечер примерно!
Айде пиши едно лс. като си на кеф:cheers: