View Full Version : "Уески" ОЛЕ - лош късмет или некадърност
Susscrofa
03-10-2008, 08:49
Не мога да повярвам, че може да има подобна комедия. Това беше ужасяващо слаба игра. Дори не ми се коментира, просто съм тотално разочарован от моя отбор. :frown::frown::frown:
Ами Левски е в криза, това е факта
Susscrofa
03-10-2008, 09:21
Е добре де, криза криза, ама трябва да има едно ниво, една граница, под която не бива да се пада, така се гради авторитет.
E така е, ама според мен основната вина е на Батков, Чорни, тия доведоха отбора от лакомия и пари.След влизавенето в шампионската лига, трябва да инвестират а не да изядат парите иразпродадат отбора, допълнително като натириха Сираков и Мъри усилиха тоя ефект.А в случая според мен си има и психологически причини, явно атмосферата в отбора е натагената
DerMeister
03-10-2008, 11:19
Викам темата да е безсмислена. Отбора е слаб. Треньора е слаб. Играчите са бездушни. На този фон всичко си е в реда на нещата. Никакъв смисъл няма да се чудите и ядосвате.
Мога да споделя само това.Не е фатално да си бездарник,тъпо е да не си го признаваш/визирам футболистите/.
Bee Gees - Tragedy
http://www.vbox7.com/play:67d20c87
Направо не мога да си намеря място от кеф :lol::wierdo::butt::baby::haha:
Susscrofa
03-10-2008, 13:38
Е айде сега, задници да гледам.
lulin_heads
03-10-2008, 15:53
И аз направо не мога да ги разбера , снощи бях на работа и слушах мача и не можете си представите колко ме беше яд ,за Бога тва са некви измислени отборчета тцтцтцт за смях ни направиха насред Герена :( като си помисля,че исках да си правя менки в работата за да ходя на стадиона ,ама си казах че ще ги бием и като влезем в Уефа ще се опитам на всички мачове да отида .Добре че не отидох.Голям левскар съм и ходя на всички мачове на Левски ,но ще си призная скоро не съм ходил на мач в който да сме победили :( Тъжно е но е факт.
cvetelin
03-10-2008, 16:07
"обичам Лецки" честито на всички фенове :)
нас не са пуснахаааа на евро турнири барем да не са излагамеееее :)
че не ходи на отбор с такава клубна история да са излага :)
Alfa User
03-10-2008, 17:16
Нищо общо няма с късмета тая пародия ... и не става дума само за Левски тука. Чудно ми е само кога някой ще се усети, че е много тъпо така да се излагаме с надути приказки кой кого щял да бие и къде щял да влезне, а после да си лижеме раните с тъпи извинения че сме нямали късмет и какво ли още не.
...само за справка другите 2 отбора Черно море и Литекс играха доста прилично.....
...само за справка другите 2 отбора Черно море и Литекс играха доста прилично.....Да де ама няма красива загуба(отпадане)
така е.. ама друго е да отбележиш 2 гола на немците... и в англия един.... а тия посерковци(дееба и келешите) да не могат да вкарат един умрял гол...
евала на литекс и на Черномо Море.Играха момчетата сърцата,паднаха -нее срамно да паднеш,но направиха какавото можаха.Левски е ОКАКАХА за пореден и не за последен път и това е защото са НАДУВКИ БЕЗ ПОКРИТИЕ и имат Големи УСТИ.Срам и позор разни нещастни отбори да ги бият на Герена.Жалки ,много жалки.
К:lupe:какво правите в тоя клуб Търтей!
евала на литекс и на Черномо Море.Играха момчетата сърцата,паднаха -нее срамно да паднеш,но направиха какавото можаха.Левски е ОКАКАХА за пореден и не за последен път и това е защото са НАДУВКИ БЕЗ ПОКРИТИЕ и имат Големи УСТИ.Срам и позор разни нещастни отбори да ги бият на Герена.Жалки ,много жалки.
Бе ББ направиха равен с Ювентус, а А Левски, има близо 100 годишна история, акането в тоя аспект е повсеместно и по тоя начин и ние сме НАЙ-ОАКАНИ, като общество, а големи усти сме пак ние, по омотана държва в Европа няма в тоя момент.
cvetelin
03-10-2008, 21:11
К:lupe:какво правите в тоя клуб Търтей!
същото като вие във вашия :)
същото като вие във вашия :)
Аз съм индивидуалист :toilet:
sa6o_roman
04-10-2008, 09:55
E така е, ама според мен основната вина е на Батков, Чорни, тия доведоха отбора от лакомия и пари.След влизавенето в шампионската лига, трябва да инвестират а не да изядат парите иразпродадат отбора, допълнително като натириха Сираков и Мъри усилиха тоя ефект.А в случая според мен си има и психологически причини, явно атмосферата в отбора е натагената
Точно така!!! А помните ли кво стана с единствения играч на левски дето не пуши и не пие? Говоря за скандала със Станислав Ангелов. Сраам, Батков за съжаление никой не може да го уволни. Дори като играехме добре тоя човек трепеше рибата с простотията си и слабоумието си! :native:
ФЕРАРИСТ
04-10-2008, 13:03
Баси как го гледате тоя футбол много се чудя......
StarChild
04-10-2008, 13:17
Нали ебаси комедията то да беше само левски така, вижте например и националния пълна скръб! Целият ни футбол е в това дередже! Затова отдавна не следя БГ футбола ако въобще мога да го нарека футбол....:new_Eyecrazy:
Ми той формално /или неформално/ е собственик, това е
Нали ебаси комедията то да беше само левски така, вижте например и националния пълна скръб! Целият ни футбол е в това дередже! Затова отдавна не следя БГ футбола ако въобще мога да го нарека футбол....:new_Eyecrazy:
То ноционалния е за отделна тема , без значение къв е спорта ,сърце трябва .
TheBlueOne
06-10-2008, 11:27
Трябва всички да се изринат с лопатата, начело с мустака, влата, пияницата Велев и всички играчи от типа на жани, гонзо, деко.... и тем подобни псевдозвезди. Само ходя на стадиона и си хабя нервите....
Преди мача с един приятел даже обмисляхме как ако се паднеме с Партизан колко ще ни излезе с кола до Белград :screwy: .... мислех да купувам екип за племенника ми.. абе мани, всичките гореизброени долни курви да се махат в най близко време от Герена, майка та им мръсна :Silent: кръв нямам :ranting: .
А чорбарите да не квичат толкова, 'щотото ако гЛупи си довърши работата тогава няма да им е много смешно. :sniping:
Да си гледат в тяхната кочина, която никак не е чиста.
Трябва всички да се изринат с лопатата, начело с мустака, влата, пияницата Велев и всички играчи от типа на жани, гонзо, деко.... и тем подобни псевдозвезди. Само ходя на стадиона и си хабя нервите....
Преди мача с един приятел даже обмисляхме как ако се паднеме с Партизан колко ще ни излезе с кола до Белград :screwy: .... мислех да купувам екип за племенника ми.. абе мани, всичките гореизброени долни курви да се махат в най близко време от Герена, майка та им мръсна :Silent: кръв нямам :ranting: .
А чорбарите да не квичат толкова, 'щотото ако гЛупи си довърши работата тогава няма да им е много смешно. :sniping:
Да си гледат в тяхната кочина, която никак не е чиста.Мн.си краен
cvetelin
06-10-2008, 11:31
Да си гледат в тяхната кочина, която никак не е чиста.
готин аватар имаш :)
от някой книжка с фантастика ли го резна :)
леЦки в шампионска :wow::wow:
наща кочинка мое да не е чиста ама барем не сме с болни амбиции и да си мислим, че сме голяма раута и да одим и да се срамим :)
TheBlueOne
06-10-2008, 11:43
Мдааа, сега ви се е паднало да се подигравате и да се смеете, но по лошото е, че не мога да кажа нищо :-| . Такъв срам не съм изживявал през живота си :boxed: , какъвто ни поднесоха тия "играчи". По малодушна игра не съм виждал от както съзнателно гледам футбол... абе цял ден няма да ми стигне да си излея мъката, злобата и всички подобни чувства които тия боклуци ми натресоха :hi_temerature: .
П.с. Но това не пречи да си ебнеме Цецка сега есента :butt: :sex:
Susscrofa
06-10-2008, 11:44
готин аватар имаш :)
от някой книжка с фантастика ли го резна :)
леЦки в шампионска :wow::wow:
наща кочинка мое да не е чиста ама барем не сме с болни амбиции и да си мислим, че сме голяма раута и да одим и да се срамим :)
Е вие да не би доброволно да се отказахте? То не може да се откзваш когато ти скимне. Има наказания за отказване. Не ми дреме от кой падаме, яд ме е че не се напъват дори да играят.:drinking:
е сега ще видите как се връщат от Мездра със свалени гащи :wow::wow::wow:
Мдааа, сега ви се е паднало да се подигравате и да се смеете, но по лошото е, че не мога да кажа нищо :-| . Такъв срам не съм изживявал през живота си :boxed: , какъвто ни поднесоха тия "играчи". По малодушна игра не съм виждал от както съзнателно гледам футбол... абе цял ден няма да ми стигне да си излея мъката, злобата и всички подобни чувства които тия боклуци ми натресоха :hi_temerature: .
П.с. Но това не пречи да си ебнеме Цецка сега есента :butt: :sex:
Да не се надяваш...вашта всепризната звезда в Европа, да вкара някой кървав гол?:):screwy:
Абе хора вие да не би злобата и ругаенето да ги ползвате за говиво за живеене???
Аз съм левскар от детството си, така както съм болен фен на Ман Юнайтед от 20 години.....и ще съм такъв независимо дали падаме с 1, 10 или 100 гола... на английски не на празно основния израз е "съпортърс"...... лесно е да си фен при победите... всеки има успехи и срамни периоди....живота затова е интересен....защото всеки ден различен и непредвидим...
Половината ми приятели са от ЦСКА и винаги си се отнасяме с разбиране и всеки уважава верноста на другия към любимия му отбор....
Влади всички сме така... гледа ли последните мачове на Левски? не каза какво мислиш.... как би се изразил след подобен спектакъл? а за разцеплението на агитките? дори най-верните фенове на Левски сега сме разделени!!!
Аз пък не мога да разбера как още гледате футбол от Българското първенство ................ Футболен фен ок , и аз обичам футбол , ама мач на Българските отбори и за пари няма да гледам.... трагикомедия
между другото.. следите ли Локо - Левски.. слуховете че мача е купен се потвърдиха :) вече водим с 0:1 след вратарска 'грешка' :)))))
който е заложил на Левски - честито! :):bg::bg::bg::bg:
бях на мача и тоя гол вратар като Радо Станев просто.... на края на мача агитката на Локо скандираше ГОРЧИВО а футболистите се скриха като мишки съмнителна работа
Дано се оправи положението по бързо за целия футбол
Susscrofa
08-10-2008, 11:29
Е тва в ква връзка го пускаш, че нещо не мога да ти хвана мисълта. :pimp:
вие чорбетата винаги се радвате на чуждия крах,типично за вас:mf_Flush:
Ако Наско Сираков остане далеч от отбора, мога да започна да приемам отбора и дори да го подкрепям в международни мачове.
Абе смешни сини комедианти... Проблема е, че лобито им в футболния съюз не е достатъчно за да се приближат до европейския футбол/в лицето на Батето Борисов и Жилина!!!!!/ Тия двата гранда така ви окарикатуриха,че станахте за смях на цяла България.
Евала, че броени дни след това постигнахте изкупителна победа над Локо мездра с 0:1,въпреки по добрата игра на местния "Гранд".
А на ония пич, болен от синя утопия с аватара на тема "Уески и шампионска лига" ще кажа: бате ти верно живееш в некъв друг свят паралелен на нашия.Върни се реалността и виж колко сте жалки,даже и мустакатия ви президент е на път да се откаже от вас, а че нашия за нищо не става е вярно, но поне футболистите засега не предават марката ЦСКА.
Отнеха ни шанса да играем в Европа - ето го и резултата - резил,резил и пак резил, в синьо!!!!
шанса да играете в европа сами си го прецакахте... лупи е професионалист и като е почнал нещо ще го довърши. така че гледай в собствената си кочинка :tooth:
факт е обаче че и мустака трябва да си ходи, дано слуховете за ТИМ се окажат верни!
ТИМ си имат отборче!....то и ния от кога се озъртаме за нов собственик...да разкараме тия слончета...знам ли вече кой е...ама на!!!:)
...Тук нещата независят от запалянковците!