PDA

View Full Version : Интересен проблем с локва в колата

Mind_Control
06-10-2008, 22:41
Влизам аз в колата в неделя, след големите порои от събота вечерта и гледам в краката до шофьорската седалка една истинска локва.. :screwy: а никъде не беше мокро- нито седалката, нито, около таблото или вратата на колата- отзад също сухо.. И се питам от къде по дяволите беше влезнал тоя над 1л вода в краката на пасажера? Не е да съм карал колата в дъжда да кажеш, че отдолу е влязла някъде.. После като я попих с гъба и паркирах колата с предницата нагоре някъде отдолу се изля поне още литър вода... :spam_laser: Някой да има предположения как е влязла водата?

Nasko_77
06-10-2008, 22:52
Като първи варянт... уплатнението на вратата разбира се..

nhg
07-10-2008, 00:04
колега, имаш събран кереч от вътрешната страна на калника, пред предното стъкло (дано ме разбра къде, че ич не знам как му се казва на това нещо; абе в края на 'легена' дето стои моторчето на чистачките), съответно водата не може да се изтича през дупките и влиза в купето... не съм поглеждал на алфата как е, ама с един голф2 такъва веселба беше....

Speeder
07-10-2008, 00:48
Пипни долната част на вентилатора на парното. Ако е мокра значи пластмасата под чистачките ти пропуска.
Сваляш я , мажеш тънко със силикон и слагаш обратно. На мен от там през филтъра на купето и влизаше в краката на пътника до шофьора.

CHIKI
07-10-2008, 15:00
... пред предното стъкло..

точно от там и на мен капеше,беше се заталачило това казанче и като се напълни от една дупка дет минават кабелите влизаше вътре,махаш пластмасата от ляво дет е чистачката и чистиш казанчето,има едно парче маркуч около 4 пръста е дълго от единя край сплескан нещо като сифон е на дъното на казанчето ,сигорно се е запушило