Log in

View Full Version : Къде да си ремонтирам Пежото?

bouncer
09-10-2008, 11:56
Колеги,

знам че въпроса е малко не за тука ама нямам други опции вече! имам едно допотопно 605 2.0 на газ и милия Пиер вече реве за пенсия ама не мога да го пусна да си ходи още. та той (Пиер) гадта долна по всякакъв начим се опитва да ме прецака - в момента освен че скоростната кутия вие и трака и загрява. колата държи 100-110 градуса и тва си е а перките си въртят. парно нанай си.. къде ли не съм я карал и пак нещо излиза. препоръчайте ми някой майстор който да разбира от френски кошници че не мога вече да се разправям с идиоти.

Бобби
09-10-2008, 13:04
В Илиенци в селото, сега май квартал на София се води...където е колелото на трамвая има един сервиз специализиран на Пежо..."Автопланик" се казва!
Карал съм доста служебни коли за ремонт и съм доволен...

mim
09-10-2008, 13:17
при Алекс в кв. Изгрев - пежарите го знаят
при Наско ситроенаджията в Княжево

galinves71
09-10-2008, 13:23
Колеги,

знам че въпроса е малко не за тука ама нямам други опции вече! имам едно допотопно 605 2.0 на газ и милия Пиер вече реве за пенсия ама не мога да го пусна да си ходи още. та той (Пиер) гадта долна по всякакъв начим се опитва да ме прецака - в момента освен че скоростната кутия вие и трака и загрява. колата държи 100-110 градуса и тва си е а перките си въртят. парно нанай си.. къде ли не съм я карал и пак нещо излиза. препоръчайте ми някой майстор който да разбира от френски кошници че не мога вече да се разправям с идиоти.колега по принцип пежо има малко по-висока работна температура,аз имам 405 1.9 и като я карам очите ми са все на уреда но при твойта има нещо.или термостат или гарнитура на главата.влез в пежо форум.

pipi
09-10-2008, 13:52
Моята приятелка ходеше в с. Лозен. От Пежо форума го знаят.

bouncer
09-10-2008, 15:14
Алекс го знам отдавна, ама един път му закарах 605-цата и седя при него 2 седмици за да ми каже че е издухала гарнитура на глава, а се оказа сцепен маркуч. той отпада. До гара изгрев ми препоръчаха едни пичове и ще пробвам там ама лошото е че сега останах без муле.
на този ситроенджията някакви координати дали ще се намерят?

MUROMAN
09-10-2008, 21:56
"АВТО ЛЪЧ" на Гара Искър. Те са твоите хора,но им се обади да ги питаш дали ще могат да те вземат или си запиши час. Много са добри да знаеш,ако имах френска кочина там щях да ходя.

0888615123 БОБИ

odisey
10-10-2008, 16:04
В Илиенци в селото, сега май квартал на София се води...където е колелото на трамвая има един сервиз специализиран на Пежо..."Автопланик" се казва!
Карал съм доста служебни коли за ремонт и съм доволен...

При тия помияри няма да стъпя повече, ходих там със служебното. Алекс е добър ма ше чакаш при него 1 месец. Истината е автосервиз Лъч в Дружба, евтино и много качествено, от Пежо форума нема недоволен от тях.