Log in

View Full Version : Конфузни ситуации..... !!!!

Orm
10-10-2008, 15:43
Айде , казвайте кой в какви ситуации е попадал .
Аз за най конфузната се сещам , на морето стоя с две рускини до басеина , и едната реши да ме бутне в басеина ....... а аз тамън се чудех каде е най близката WC ...... Та като ме бутна и аз като изпуснах един залп и полетях към водата , гмурнах се като "Курск" и ме беше срам да излезна из под водата...... Срам не срам въздуха свърши и трябваше да се покажа , добре че всичко се обърна на майтап и така се забрави :)

Та, чакам ваши истории.

DerMeister
10-10-2008, 15:50
Влизам в един магазин за женски дрешки с приятелката ми, която е руса. Нещо блея, тъпея, и по едно време я виждам в гръб, отивам и и казвам на ухото "Айде да си ходиме, че тука смърди отвратително и е пълно с некви фльорци." Естествено, не беше тя.... :bad_evil:

Бобби
10-10-2008, 15:56
Влизам в един магазин за женски дрешки с приятелката ми, която е руса. Нещо блея, тъпея, и по едно време я виждам в гръб, отивам и и казвам на ухото "Айде да си ходиме, че тука смърди отвратително и е пълно с некви фльорци." Естествено, не беше тя.... :bad_evil:
..е тръгнахте, ли си?:)

DerMeister
10-10-2008, 15:58
..е тръгнахте, ли си?:)
То момичето ме погледна толкова изплашено, че аз направих кръгом, хванах моята приятелка за ръката и се изнизахме.

Бобби
10-10-2008, 16:01
То момичето ме погледна толкова изплашено, че аз направих кръгом, хванах моята приятелка за ръката и се изнизахме.
Само си развалил пазара на приятелката ти!
....другата и тя руса!?...какво толкова:)
...немой се оплаши тя от хубаво предложение:)

MONI
10-10-2008, 16:05
Веднъж с жена ми влязохме във вегетариянски магазин без да обърнем внимание и директно питахме къде е щанда с месото щото тва ни трябваше и хората си помислиха първоначално че се гаврим с тях. Беше много забавно :) .

Old Fox
10-10-2008, 18:35
Orm rullzzzzz:lol::lol::lol::rotfl::rotfl::rotfl::rotf l::rotfl::rotfl:
И ко развя ли и перчема на Наташката? Ох не съм спрял да се смея адски реалистично си го представих. Реактивно си влязъл в басейна:rotfl:

За да не е пълен спам: Веднъж некви хлапета ме сбараха "на хесап" с гаджето на нещо като полянка. Конфузно беше ама това с басейна е несравнимо просто.

fred
10-10-2008, 18:54
:usaflag:В далечни години, в казармата, бях в школа.Имаше стари войници само командири на взод и едни, които даваха караул докато се закълнем, като се заклехме те си отидоха /втора година да служат/ и си тафиха от нашите чисто нови парадни дрехи, тия дето са били в казарма знаят за кражбите...
Та дойде време за отпуска, отивам да си взема от гардеробната моята униформа и гледам-няма ми панталона, какво да правя, билета разписан, награбих един, той къс и тесен-отпред не може да се закопчее.Е сложих един плик с дрехи отпред и леви, десни до леля ми, добре че се минава само през парка и е близо, ама беше наистина странно,,,,,,,,

ФЕРАРИСТ
10-10-2008, 19:08
Аз за най конфузната се сещам , на морето стоя с две рускини до басеина , и едната реши да ме бутне в басеина ....... а аз тамън се чудех каде е най близката WC ...... Та като ме бутна и аз като изпуснах един залп и полетях към водата
Това как да го разбираме - халосни ли беше, или излязоха и съчми?????:afro:

ФЕРАРИСТ
10-10-2008, 19:15
Тъкмо бяха излезли пиратките Биг Тайгър - едно аверче ме остави на Илиенци и се разбрахме като свърша да го чакам на светофара на Рожен до ОМВ-то - това беше 1999 год......взех аз 4 бомби, и чакам - виждам едно бяло типо като неговото, махнах му, и то спря - влизам и мърморя че съм обиколил половината илиенци докато намеря 4 бомби(ползвах същия израз), и понеже не обърнах внимание на шофьора, гледам след малко че до мен дреме не аверчето, а някакъв смугъл човечец, и трепери като чу за бобми.....аз неразбираещо и нагло го питам къде е аверчето, а той само дето удър не получи.......

Orm
10-10-2008, 19:57
Това как да го разбираме - халосни ли беше, или излязоха и съчми?????:afro:

Е стига де халосни бяха, все пак в мирно време се развиваше действието....

Orm
10-10-2008, 19:57
Orm rullzzzzz:lol::lol::lol::rotfl::rotfl::rotfl::rotf l::rotfl::rotfl:
И ко развя ли и перчема на Наташката? Ох съм спрял да се смея адски реалистично си го представих. Реактивно си влязъл в басейна:rotfl:

За да не е пълен спам: Веднъж некви хлапета ме сбараха "на хесап" с гаджето на нещо като полянка. Конфузно беше ама това с басейна е несравнимо просто.

Наташките се бяха притеснили повече от мене :)

Nasko_77
11-10-2008, 01:44
Малееее....:stretcher:
Отдавна не се бях смял така в тема. Моментално получава "отлична":)
Уникум сте:)

code
11-10-2008, 10:41
Много конфузно, че и скоро беше:
Тръгнал съм аз да ремонтирам GSM-а на майка ми, нещо не зарежда и влизам в едно магазинче - продават, ремонтират и т.н. И така и така съм влязъл взех да разглеждам разни модели от витрината, което не е лесно щото държа в ръцете си 2 телефона, зарядно, ключове и т.н.:wierdo: и в тая суматоха, гледах, гледах и . . . :
- Нищо не можах да си харесам /момичето тръгва да ги подрежда/
- Ами къде е Нокията, която гледахте досега?
Гледам аз щанда, едното място празно :noooo: а Нокията в джоба ми:unsure: Не знам дали може да си представите по-неудобна ситуация - момичето и шефа и ме гледат а пък аз ругая непрестанно тъпата ситуация в която изпаднах. Човека чак ме видя, че се втрещих и ми вика "не се притеснявай бе приятел то си личи кой е такъв, спокойно" , мале, мале голям срам.:bangin:

code
11-10-2008, 10:51
Друга конфузна ситуация в дискотека "Елит" преди 3-4г:pig:
Отивам аз до тоалетна влизам вътре - мирише на ..йна ама яко, един пиян-залян застанал пред мене по пищов, дънките му събрани на обувките и:
- Брат молиъ ти съ влез ми в положение, мноу ти съ молъ ша държиш ли вратата някой да ни влези от куридора да си измия .ъза на мивката.
Викам си да е.а глупака ти наквасен не мога да пусна една вода от тебе, ама айде човешко е не мога да го оставя такъв осран. . Излизам и държа вратата, отвън пълно с момичета. :ranting: идва един урод 120кг мускули с липса на врат, мозък и т.н. и докато му кажа чакай не влизай би един шут на вратата и нашия вътре лъсна пред 20 момичета по пищов, седнал на мивката и си плиска .ъза :pig::noooo::tooth: гадно ама кво да направя :???:

Orm
11-10-2008, 11:05
Малееее....:stretcher:
Отдавна не се бях смял така в тема. Моментално получава "отлична":)
Уникум сте:)

Смеете се а....:)
Абе не е много смешно да влезнеш с як форсаж във водата в хотелски басеин който е препълнен с хора....

ФЕРАРИСТ
12-10-2008, 10:31
Аз наблюзавах следното - седим по сенките една неделя следовед при 35 градуса по кафетата в центъра на ЯЛ - на един площад от двете страни на алея са разположени доста - беше 1999 и телефоните тъкво бяха свръх модерни, а да говориш по такъв си беше гъзария......седим на една маса с 2 аверчета и смучем водица и се потим.......общо към 20 човека сме на това, съседното и остсрещните 2 кафета......знойна тишина......по площада се вижда да върви турбо гъзе, носейки се се едно има 100 овце в балкана, и говори по телефона......ама говори така че се чува чак в Сливен, върви намахано, и обира мислените овации на седяците по кафето....или поне той така си мисли......ние гледаме с смесица на презрение, завист, пренебрежение, или комбинация от тия чуства......от 20на човека на кафетата 19 гледаха него......и точно когато той стигна средата между нас, водейки оживен разговор, най - изненадващо телефона му звънна......гъзето се стъписа, почевревя за секунди, и моментално ускори крачка, като прибра звънящия мобифон в джоба и се скри из прощада, под неспирните овации и освирквания на оживилите се кафеджии......

bad_bat
12-10-2008, 20:58
чекайте да ви кажа една случка от пролетта:
нещо се лигавехме с един съученик и излизам аз от класната стая и се уригвам бая звучно и гледам пред мене класната даскалица, и за да позамажа ситуацията нз от къде ми дойде се оригнах още веднъж и в това време излиза директорката зад ъгъла и ме пита от кой клас съм:unsure: малко ме беше срам от мене си и да не посрамя класната :moon: , те не и казах...

nhg
13-10-2008, 00:35
......и точно когато той стигна средата между нас, водейки оживен разговор, най - изненадващо телефона му звънна.......

на подобна случка и аз съм бил свидетел.....
имаше и друго интересно: тъкмо бяха се сдобили с мобифони двама 'играчи', звъни единия на другия и си говорят - ама се чуват мноооого добре; оказва се, че са от двете страни на някакъв техен камион......

galinves71
13-10-2008, 07:52
в 3ти курс въртях 3 пички едновременно.намирах време и излизах поотделно и 3те.но учех в преслав малък град и почти се познаваха хората.но и 3те бяха готини и по характер и пожелаха да ме запознаят с тяхните(е не точно с тяхните по-точно с майките нали знаете бащиното отношение към препиквачите на огради).и при едната ,после при другата ноо в 1 прекрасен ден фал.да вземат на 2те майките да излязат колежки и то не къде ами в 1 и същ офис,и нали знаете как е това,онова.и стигнали до -ти знаеш ли мойта дъщеря 1 хубаво момче това, онова и съответно и другата ...........и в 1 момент ама чакай то ти както казваш той същия ма.и изтропали на щерките.а 1вата и 3тата да излязат 1ви братчедки,смятай братче изкуство.и 1ден я изпращам до в къщи и леля и излиза от тях и хоп галката пак згащен.но аз не зная че съм разкрит и си джиткам и с трите.1 ден да ми щракнат капанче,отивам в 1 кафе с 1та и след малко .....охоооо ти кво праиш тука а ?ей направо у земята потънах братче,забравих за мъжкото си самочувствие веднага.ама нали си бях готин пич и с 3те си останахме приятели, е ергенски години.

Orm
13-10-2008, 12:51
в 3ти курс въртях 3 пички едновременно.намирах време и излизах поотделно и 3те.но учех в преслав малък град и почти се познаваха хората.но и 3те бяха готини и по характер и пожелаха да ме запознаят с тяхните(е не точно с тяхните по-точно с майките нали знаете бащиното отношение към препиквачите на огради).и при едната ,после при другата ноо в 1 прекрасен ден фал.да вземат на 2те майките да излязат колежки и то не къде ами в 1 и същ офис,и нали знаете как е това,онова.и стигнали до -ти знаеш ли мойта дъщеря 1 хубаво момче това, онова и съответно и другата ...........и в 1 момент ама чакай то ти както казваш той същия ма.и изтропали на щерките.а 1вата и 3тата да излязат 1ви братчедки,смятай братче изкуство.и 1ден я изпращам до в къщи и леля и излиза от тях и хоп галката пак згащен.но аз не зная че съм разкрит и си джиткам и с трите.1 ден да ми щракнат капанче,отивам в 1 кафе с 1та и след малко .....охоооо ти кво праиш тука а ?ей направо у земята потънах братче,забравих за мъшкото си самочувствие веднага.ама нали си бях готин пич и с 3те си останахме приятели, е ергенски години.

Баси аз се обърках кой на кого е леля , кой на кого е братовчедка :)

rtfm
13-10-2008, 12:55
И аз да споделя. Преди 2 год. във Виена с еди приятели си търсиме място където да изпиеме по някоя и друга бира и аз виждам едно място на което пишеше както аз прочетох "Riders CLUB" и влязохме вътре изпихме по няколко бири повеселихме се. По едно време ми направи впечатление, че заведението се посещава предимно от възрастни хора който си четат книги и са доста тихи. Тогава се загледах в името на заведението и се оказа че пише "Readers club" Почувствах се като Бай Ганьо. Само се спогледахме платихме си сметката и се изнесохме.

Derry
13-10-2008, 21:05
Навремето когато щях да ставам инженер живеех на общежитие с още две другарчета. Бяхме я позакъсали за пари и много се изкефихме на едно колетче с малко пари и много ядене. Най вече на един ориз с мръвки някакви, изкльопахме го набързо и хукнахме да се образоваме, да ама след 2-3 часа нещо взе да ме свива много лощо стомаха, рекох си, че училището няма да избяга и търтих със все сила към собичката в общежитието с надеждата да не свърша работата по пътя още. Срещам единия съквартирант прижълтял и той в моята посока, той с асансьора аз по стълбите с надеждата да стигна преди него, търча и две не видя. Те коридорите едни криви с по 3 чупки всеки, малко объркани, но стигам до стаята нахлувам вътре и гледам в предверието килимче и подредени обувки /при нас беше пълна мизерия и много разхвърляно, да сложиш нещо на масата трябва нещо да падне от нея/ малко изненадан си отварям другата врата и гледам някакви момче и момиче голички се опъват на моето легло, тука вече изненадат ми преминава в изумление и им викам какво ми правят /то ясно какво ама нали все нещо трябва да кажа/ на лелото в това време стомаха ме сви много злобно и временно ги забравих двамцата хубосници и се пъхнах в тоалетната сядам няма да ви казвам какво стана - звук и миризма отвсякаде отделно малко изцапах. Докато разтоварвам оглеждам банята гледам чиста, няма мръсни буркани и най-важното имат крушка и тя свети. Набързо изкочих навън ония таман се окопитиха и да ме питат какъв съм що съм ама аз наскорост им тръснах едно простете и отпраших. В бързината по стълбите вместо на 5-ия съм се опнал на 4-ия етаж и там притесних хората.

Orm
13-10-2008, 21:37
Така.... преди 5-6 години работех като аниматор на морето.... И началото на сезона идваше един Антон с един бус да ни взима от София с багажа . Та малко за Антон : Този човек тежеше около 130-140 , бил е в пандиза ( не знам за какво ) , винаги гледаше нацупено и можеше София - Бургас да не каже и дума , освен да напсува някой на магистралата . Та общо взето ни бяха леко дискомфортни пътуванията с него, всяваяше ГОЛЯЯЯЯЯМ респект , волана на буса изглеждаше като джойстик в неговите лапи . Та тръгваме за морето аз той и едно момче . Пълно мълчание .... ( от "респект" разбира се ) . Спираме на бензиностанцията да зареди , аз отидох до тоалетната връщам се , те ме чакат вече в колата , качвам се тръгваме и гледам стъклото предното измито ама много по левашки начин навсякаде размазано ..... И реших да разчупя леда и викам - " Кой педераст ти изми стъклото бе ....... ". Момчето дето беше с нас някак изгуби цвета си , пожълтя .... А Антон само ме погледна и вика - "Ей момченце......." Тук и аз разбрах моята грешка , стъклото беше го измил сам . Аз от 1.80 м веднага станах на 1.65 м някаде . След това последва 5 минути мълчание и по едно време като почна един истеричен смях от Антон , не вярвахме че той може да се смее........ И там вече можехме с момчето да испуснеме 6-7 атмосфера въздух дето бяхме събрал в себе си .
След това с Антон станахме големи дружки и цяло лято от наща фирма на трансфери с него ходех само аз!!!!

galinves71
13-10-2008, 21:48
Така.... преди 5-6 години работех като аниматор на морето.... И началото на сезона идваше един Антон с един бус да ни взима от София с багажа . Та малко за Антон : Този човек тежеше около 130-140 , бил е в пандиза ( не знам за какво ) , винаги гледаше нацупено и можеше София - Бургас да не каже и дума , освен да напсува някой на магистралата . Та общо взето ни бяха леко дискомфортни пътуванията с него, всяваяше ГОЛЯЯЯЯЯМ респект , волана на буса изглеждаше като джойстик в неговите лапи . Та тръгваме за морето аз той и едно момче . Пълно мълчание .... ( от "респект" разбира се ) . Спираме на бензиностанцията да зареди , аз отидох до тоалетната връщам се , те ме чакат вече в колата , качвам се тръгваме и гледам стъклото предното измито ама много по левашки начин навсякаде размазано ..... И реших да разчупя леда и викам - " Кой педераст ти изми стъклото бе ....... ". Момчето дето беше с нас някак изгуби цвета си , пожълтя .... А Антон само ме погледна и вика - "Ей момченце......." Тук и аз разбрах моята грешка , стъклото беше го измил сам . Аз от 1.80 м веднага станах на 1.65 м някаде . След това последва 5 минути мълчание и по едно време като почна един истеричен смях от Антон , не вярвахме че той може да се смее........ И там вече можехме с момчето да испуснеме 6-7 атмосфера въздух дето бяхме събрал в себе си .
След това с Антон станахме големи дружки и цяло лято от наща фирма на трансфери с него ходех само аз!!!!епа тука брато става въпрос за жива къръщина с добър край.

koolio
13-10-2008, 22:30
Сещам се и аз една случка. На връщане от бригада в САЩ стоим с един приятел на чек-а на летището Джей Еф Кей в Ню Йорк с един приятел, тотално изтрещели от пътуване, и си говорим простотии, ама на висок глас, знаейки, че никой около нас не разбира български. До нас се нареди една къдрокоса симпатична девойка и разговорът веднага се завъртя - кой какво ще я направи ако я хване, ама с най-натуралистични подробности.
Има ли нужда да казвам, че девойката се оказа българка... :big_wink::kicking::wc::notify:

Mind_Control
13-10-2008, 22:38
Сещам се и аз една случка. На връщане от бригада в САЩ стоим с един приятел на чек-а на летището Джей Еф Кей в Ню Йорк с един приятел, тотално изтрещели от пътуване, и си говорим простотии, ама на висок глас, знаейки, че никой около нас не разбира български. До нас се нареди една къдрокоса симпатична девойка и разговорът веднага се завъртя - кой какво ще я направи ако я хване, ама с най-натуралистични подробности.
Има ли нужда да казвам, че девойката се оказа българка... :big_wink::kicking::wc::notify:

И какво каза тя :)

koolio
13-10-2008, 22:48
И какво каза тя :)
Кво да каже... Ние чак на следващата връзка - в Милано - разбрахме, че е българка.
Така става, когато свикнеш да се движиш с компактна българска група в чужбина.:kicking:

Stoyan Georgiev
13-10-2008, 22:55
освен да се изчерви от факта, че сте и направили духовна ч**** незнам какво може да направи или да каже :)

didiod
14-10-2008, 09:18
като бях по малък с брат ми и баба ми патуваме от Варна за Плевен с влака...купето претъпкано а брат ми се чуди ко да прави и ме ръчка в ребрата за да се смея и както ме ръчка и аз взех та пръцнах пред 8-човека :jumping: мн се засрамих :notify:

galinves71
14-10-2008, 10:46
като бях по малък с брат ми и баба ми патуваме от Варна за Плевен с влака...купето претъпкано а брат ми се чуди ко да прави и ме ръчка в ребрата за да се смея и както ме ръчка и аз взех та пръцнах пред 8-човека :jumping: мн се засрамих :notify:е и сигурно до крайната спирка се ширихте сами...ха ха.:bravo:

didiod
14-10-2008, 10:51
е и сигурно до крайната спирка се ширихте сами...ха ха.:bravo:

не ама не продумах дума 3 часа от срам :balloon:

galinves71
14-10-2008, 11:04
не ама не продумах дума 3 часа от срам :balloon:аз и сестрами като бяхме хлапета много се деряхме изобщо не гледахме къде се намираме.много често пътувахме до добрич с влак понеже баща ми беше локумотивен машинист и пътувахме без пари.и изобщо нямахме проблеми за местата въпросът беше само да влезем 2мата в купето и още на 10-15минута всички освобождаваха терена и нашите сядаха.татко беше много нервен и все се ядосваше и бой,а майка горката потъваше от срам с нази двамцата и пътя от 3часа и се виждаше цяла вечност.суперско нали?

didiod
14-10-2008, 12:48
аз и сестрами като бяхме хлапета много се деряхме изобщо не гледахме къде се намираме.много често пътувахме до добрич с влак понеже баща ми беше локумотивен машинист и пътувахме без пари.и изобщо нямахме проблеми за местата въпросът беше само да влезем 2мата в купето и още на 10-15минута всички освобождаваха терена и нашите сядаха.татко беше много нервен и все се ядосваше и бой,а майка горката потъваше от срам с нази двамцата и пътя от 3часа и се виждаше цяла вечност.суперско нали?

ами аз и брат ми как обичаме да се надпърдаме състезания си правехме :wc:

code
14-10-2008, 13:19
докато единия се отдалечи приклекнал и със странна физиономия :wierdo:

SwappeR
14-10-2008, 13:58
И аз да се разпиша - веднъж отиваме с жигулката на един приятел към полигона в Русе да гледаме гонките. Ние си седим първи на светофара и до нас ни се ежат двама хлапаци с Роувър 200. Напсувах ги, че само с жигулки могат да се преборят и отидохме. След това се връщаме, сядаме пред блока и почваме да коментираме какво е било. Към нас се присламчи и някакво момче - познат на моя приятел. И аз по едно време се изцепвам "Най-много ме издразни от цялата работа Роувъра с двете пед**чета в него дето се правят на велики. Толкова не можеха един Голф 3 да си купят." И се оказва, че това го казах пред едното от двете пед**чета, но нищо не стана щото съм с 2 глави по-висок и 30 кила по-тежък, така че той си преглътна обидата. Ама и мен ми стана доста конфузно.

yo
15-10-2008, 13:29
Тай като сте почнали и аз да разправя тогава,такива ситуации много ама ще разкажа една.
преди около 4 години някъде беше. Аз и голяма компания сме в едно заведение и си пийваме порядъчно.Вече беше към 12ч. и се оказа, същата тази вечер щял да пее на живо специалният гост Любо-певеца обаче не СУПЕР Любо.
Та пее си човечеца,аз не съм му фен, аз и 1 приятел отиваме до бара да си поръчаме още пиене, седим си и обсъждаме Любо, колко зле бил,колко тъп бил,гей и незнам си кво. Изведнъж се обръщаме и хоп Любо седи точно до нас чул всичко!Малеее в първия момент потънах в земята,бях готов да се извиня, но под влияния на алкохола и следващите думи на Любо от рода на ей педерсчета ейй ся ви е... майката!И стана селяния, набързо дойдоха бодигардовете ии естествено изхвърлиха нас!А бе кофти ситуация!:thumbdown::punk:

code
15-10-2008, 17:22
Ако е Любо от група "Те" си е много готин тип, друг е въпроса дали нещо вдявате от музика :thumbdown:

Доко
15-10-2008, 17:30

Само майка ти да не готви буламачи (в кръга на шегата ) http://www.vbox7.com/play:3361328d :tooth:

yo
15-10-2008, 19:50
Същия Любо! Не ми и трябва да разбирам от музика!:whistle::drums::dj::lol_sign::big_beer::cl apping::gives[1]::gives[1]::gives[1]::gives[1]::gives[1]:

Bonev
22-10-2008, 22:18
Аз за най конфузната се сещам , на морето стоя с две рускини до басеина , и едната реши да ме бутне в басеина ....... а аз тамън се чудех каде е най близката WC ...... Та като ме бутна и аз като изпуснах един залп и полетях към водата , гмурнах се като "Курск" и ме беше срам да излезна из под водата...... Срам не срам въздуха свърши и трябваше да се покажа , добре че всичко се обърна на майтап и така се забрави :)

Та, чакам ваши истории.

Ти ме разби, разцепих се от смех!!!:bouncing_smiley:

fred
23-10-2008, 10:01
Навремето когато щях да ставам инженер живеех на общежитие с още две другарчета. Бяхме я позакъсали за пари и много се изкефихме на едно колетче с малко пари и много ядене. Най вече на един ориз с мръвки някакви, изкльопахме го набързо и хукнахме да се образоваме, да ама след 2-3 часа нещо взе да ме свива много лощо стомаха, рекох си, че училището няма да избяга и търтих със все сила към собичката в общежитието с надеждата да не свърша работата по пътя още. Срещам единия съквартирант прижълтял и той в моята посока, той с асансьора аз по стълбите с надеждата да стигна преди него, търча и две не видя. Те коридорите едни криви с по 3 чупки всеки, малко объркани, но стигам до стаята нахлувам вътре и гледам в предверието килимче и подредени обувки /при нас беше пълна мизерия и много разхвърляно, да сложиш нещо на масата трябва нещо да падне от нея/ малко изненадан си отварям другата врата и гледам някакви момче и момиче голички се опъват на моето легло, тука вече изненадат ми преминава в изумление и им викам какво ми правят /то ясно какво ама нали все нещо трябва да кажа/ на лелото в това време стомаха ме сви много злобно и временно ги забравих двамцата хубосници и се пъхнах в тоалетната сядам няма да ви казвам какво стана - звук и миризма отвсякаде отделно малко изцапах. Докато разтоварвам оглеждам банята гледам чиста, няма мръсни буркани и най-важното имат крушка и тя свети. Набързо изкочих навън ония таман се окопитиха и да ме питат какъв съм що съм ама аз наскорост им тръснах едно простете и отпраших. В бързината по стълбите вместо на 5-ия съм се опнал на 4-ия етаж и там притесних хората.

:rotfl:

Orm
20-05-2009, 22:08
Днеска ми се случи случка та се сетих за темата.......
Вървя си аз през докторската градина и какво да видя ....... мой съкурсник , когото не бях виждал от 4ри години с още 3-ма стоят и си приказват ..... И минавам аз отзад и го бутам ( дупе в дупе :) ) . КОгато се обърна въпросният съкурсник се оказа съвсем не мой ,и съвсем не съкурсник... та стоиме и се гледаме с не съкурсника и неговите приятели (поне единия да ми беше съкурсник.... ама не ) и се очаква да последва реплика от мене ама аз от стъписване стоя , мълча и ги гледам злобно ...... та те без да кажат дума се обърнаха и с бърза крачка си тръгнаха , реших и аз да взема пример от тях и се изнесох и аз :) .
Някакви предположения какво са си помислили момчетата ? :)))

Old Fox
20-05-2009, 22:13
Че му даваш нишан да се заигравате с дупета примерно.

Orm
20-05-2009, 22:18
Че му даваш нишан да се заигравате с дупета примерно.

:rotfl: Добре че не ме хареса че тогава какво щях да правя незнам..... :)

Kris
20-05-2009, 22:25

ТИ МЕ УБИ !

JAMAL
20-05-2009, 22:44
Действието се развива през студентските ми години...за n-ти път си запивам в някое клубче с приятели, когато след поредната бира идва момента, в който бирата напира да излезе. С бойна крачка и бира в ръка, тръгвам аз към кенефа....а там...опашка като пред хлебарница през 1996г. Естествено ситуацията получи моето неудобрение и се запътих под открито небе. Набелязах си въпросното местенце и се съсредоточих над задълженията. Пикам си аз, подсвирквам си, на музиката от клуба и блаженно си отпивам от бирата. Точно в този момент зад ъгъла изкачат два фара и беше необходим един бърз поглед да видя, че идват куките. Със свободната ръка придърпах гащите и тръгнах да си ходя все едно нищо не е станало. Вървя си аз, в едната ръка си държа биричката, с другата си придържам панталоните да не паднат съвсем, а полицаите се залепили зад мен и ме осветяват като на театър. Повървях, повървях, но ми стана ясно, че това не може да продължи цяла вечност. Оставих си бирата на земята, закопчах ципа и се обърнах да им се усмихна. Естествено тяхната реакция беше много гневна, изредиха един куп глупости и забележете защо!!! Не защото съм се изхождал на обществено място, а защото съм го правил пред колата на шефа на клуба. Поговорихме си и по живо, по здраво!

Xman
21-05-2009, 12:55
Беше 2001 г., бях си купил първата 155-ца,черна с лети джанти и бели щори.
Спирам пред един магазин,от дясно на същата Алфа като моята. Жена ми отиде да пазарува нещо и аз я чакам,блея и пуша цигари. По едно време гледам към мен идват мъж и жена и говорят нещо. Наближиха и тая кифла отваря вратата на моята кола и се намърда при мене...Мъжа и се пукна от смях, а оная умря от срам. Конфузна ситуация, ама не за мен

mirchozo
21-05-2009, 22:25
Айде и от мен един бисер.Та действието се развива в асансьора.Аз живея на 6-тия етаж и слизаме с приятелката ми, правили секс и разлигавени от простотия, и изведнъж тъкмо спираме на 1-вия етаж и с отварянето на вратата адки/зверски се изпърдявам от насъбралия се газ повреме на любовната игра.Та насреща ми комшийката, а аз без изобщо да се замислям викам на приятелката ми "абе какво правиш, ще те чуе някой, хубава работа". Та тя веднага почервеня от срам и после отнесох няколко часа рогатни.Та какво ли си е помислила комшийката, идея си нямам, но винаги се смея като се сетя.

nasty
23-05-2009, 09:32
Ем с един приятел влизаме в един магазин за дрехи и както си гледаме от мъжките дрехи (дънки гледахме) сме минали в женските :grin: и за майтап си харесваме едни ,че и ги взимаме и почваме си ги обсъждаме и идва продавачката симпатична девойка И ни каза нещо от сорта да ви помогна с избора на женски дънки ?!
Моя приятел сраммм аз измънках благодаря гледаме за подарък нещо и след 5 секунди не бяхме в магазина и досега не сме го посещавали пак :grin:

Furious 155
23-05-2009, 22:44
Клиент носи мастилен принтер за ремонт. Колега го оглежда и след малко заключава:
- Господине, проблемът е в главата Ви. ПРАЗНА Ви е главата !!!:lupe:
-???
-Черната глава на принтера! :)

hunter1989
24-05-2009, 10:43

Та, чакам ваши истории.

Колега и аз така се изложих веднъж. Та тогава още бях ученик , а в моито училище от 1200 ученика 1000 са момичета и на практика нямаше мъжки тоалетни навсякаде момичета. И един хубав ден зор зор (компресора се включи) и не мога в час да го пръдна че има 22 момичета и най- малкото ще се чуе или ще замирише. И стискам си аз ама то ме подува от вътре яко ,корема ми стана кат балон. И накрая го измислих , ще отида до тоалетната уж по малка нужда и там ще освободя напрежението.Отивам в кенефа няма никои (охаааааа ) намирам си кабинка и си пикам и се напъвам , да ама тъкмо кат ми доиде POWER-а хоп влизат някви момичета, леле умирам,ама злият ми гении решава да си разтворя бузките на д-то за да го фушна и да не се чуе ( по терлъци да си излезе) да ама не ,така го резнах едно тънко ВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВВ и само чувам един зверски смях, а на мен ми идва да потъна в кенефа. Срам голям , та си стоях в тоалетната докато момичетата не си тръгнаха.

ФЕРАРИСТ
24-05-2009, 10:59
а в моито училище от 1200 ученика 1000 са момичета и на практика нямаше мъжки тоалетни навсякаде момичета.
Блазе ти.....

hunter1989
24-05-2009, 12:51
Блазе ти.....

да бе не виждаш ли колко ми е било трудно 4 години да не мога да се почуствам мъж :gas: , и е много приятно да отидеш в мъжката тоалетна и вътре 5 момичета аиде испикаи се де , колко пъти съм се секвал :grin:

ФЕРАРИСТ
24-05-2009, 13:33
да бе не виждаш ли колко ми е било трудно 4 години да не мога да се почуствам мъж :gas: , и е много приятно да отидеш в мъжката тоалетна и вътре 5 момичета аиде испикаи се де , колко пъти съм се секвал :grin:
Да ти имах тогава проблемите.....:super::super:
При нас беше обратното.....на 100 коча 3-4-5 девойки.....такива мъже се чуствахме, такова пърдене и пикане падаше в кенефа, добре поне че из града имаше голям момински избор.....

hunter1989
24-05-2009, 13:58
Сега се сетих за още една такава ситуацият в тоалетната , зна4и отиваме ние с един сученик и 1, 2 момичета до тоалетна и влизам аз ама ония тримцата ми затиска врата и аз нали бутам ама не мога да излезна те са 3-ма а аз 1 и им казвам че ако не ме пуснат ще ги наплюя( бяхме 9 клас) и тия ми се смеят нещо от другата страна на вратата. И аз тругвам към деиствия , понеже кабинките бяха отделени една от друга само със стена не много висока около 2 метра , и аз хващам се за двете стени и се набирам да ги наплюя. и набрах се и какво да видя в кабинката до мен едно момиче клекнало със свалени дъкни и гледа уплашено към мен. Онези от вън се спукаха от смях а аз седя горе и се извинявам на момичето (ама не се сещам да сляза) леле такъв срам испитах тогава че ........

mirchozo
25-05-2009, 00:48
Хаха, като казахте тоалетни та се сетих и за нашите простотии. Беше много модно (понеже имаше кошчета) да се изпикаеш в кошчето и после да го хвърлиш в съседната тоалетна, пък който е там да му мисли. Та един път се случи един даскал, кофти късмет, к'во да праиш. Чу се само майка ви лапешка ...., ама докато излезе вече нямаше никой в тоалетната. Голям смях падна, добре че не ни разбра кои сме, щото ....

ФЕРАРИСТ
25-05-2009, 00:55
Айде понеже сме на кенефни истории - при нас мъжкия беше по голям - 4-5 отделения, женския само едно - свъзан, но с отделна кабинка - между часовете кибичим и пушим вътре яко - в женския се сбираха малкото такива да пушат от време на време - че ние от кабинета по химия набарахме натрии и го монтирахе на едно найлонче, и в дупката на женския кенеф - към него отиваше един маркуч от чешма, и водата се стичаше в дупката - влязоха 3 цоцолани да пафкат, и ние пуснахме водата - знаете натрия се пали от вода и става страшно - не се разбра дали точно една от тях е пикала в момента или тъкмо се е е захващала с това, но и беше яко обгоряла трътката, имаше разправии директори и прочее беше станал голям панаир.......

164 td
25-05-2009, 01:28
Колеги,изчетох цялата тема и се разцепвам от смях!Ш събудя цялата къща!Евала за темата!Оправи ми се настроението за цялата седмица!

hunter1989
25-05-2009, 09:46
Айде понеже сме на кенефни истории - при нас мъжкия беше по голям - 4-5 отделения, женския само едно - свъзан, но с отделна кабинка - между часовете кибичим и пушим вътре яко - в женския се сбираха малкото такива да пушат от време на време - че ние от кабинета по химия набарахме натрии и го монтирахе на едно найлонче, и в дупката на женския кенеф - към него отиваше един маркуч от чешма, и водата се стичаше в дупката - влязоха 3 цоцолани да пафкат, и ние пуснахме водата - знаете натрия се пали от вода и става страшно - не се разбра дали точно една от тях е пикала в момента или тъкмо се е е захващала с това, но и беше яко обгоряла трътката, имаше разправии директори и прочее беше станал голям панаир.......

Добре че калии не сте слойили че тогава щеше да и гръмне дупарата (а за тоалетната да не говорим) :D

Xman
27-05-2009, 16:06
Вчера идва една дама в сервиза в които работя за предлед на окачването на автомобила и.:laser:/В безобразно състояние беше всичко.../ Както и да е. Единия от колегите е пълен идиот и каза на дамата,че тампона и бил за смяна.:-? А тя след кратко мълчание попита от къде знаем, че била неразположена:new_Eyecrazy: Потънах в земята от срам, но като я изпратихме падна голям смях.

ludkanar
27-05-2009, 17:29
Вчера идва една дама в сервиза в които работя за предлед на окачването на автомобила и.:laser:/В безобразно състояние беше всичко.../ Както и да е. Единия от колегите е пълен идиот и каза на дамата,че тампона и бил за смяна.:-? А тя след кратко мълчание попита от къде знаем, че била неразположена:new_Eyecrazy: Потънах в земята от срам, но като я изпратихме падна голям смях.

а тя руса ли беше:bouncing_smiley::bouncing_smiley:

Derry
27-05-2009, 18:46

:shocking::shocking::shocking:

koolio
27-05-2009, 18:49

Е, не, тва ме хвърли в оркестъра! :screwy::roll2:

Xman
28-05-2009, 09:54
а тя руса ли беше:bouncing_smiley::bouncing_smiley:

Не беше руса, ама ми направи настроение за цяла седмица

SwappeR
18-09-2009, 11:59
Прясна история от снощи :)
Излизам от местния денонощен магазин. Изхода е между хладилни витрини с бира и касата - тесен е, колкото да се разминат двама души. Пред мен обаче някаква така е застанала, че го е запушила целия. Спирам пред нея (тя е с гръб към мен и говори нещо на приятелката си) и си отварям устата да я помоля да се отмести. Обаче в същия момент тя протяга ръка да посочи нещо от витрината... Аз не мога да се дръпна бързо назад, блокирали са ме отвсякъде! И в крайна сметка ме опипа по невнимание, обърна се... Тя :new_Eyecrazy: , аз :roll: и се изнизах.

digitalundgrd
18-09-2009, 21:09
ахахх нямало е нужда от извинения...Трябваше само да и намигнеш технично :)

MadHeadBG
18-09-2009, 21:11
При мен наскоро една женица влезе в магазина и вика....абе маркучи за свещите имате ли??? (много сериозна)
Едвам се сдържах :chair:

В крайна сметка се спряхме на кабели

SPEEDER_BG
18-09-2009, 21:50
Аз лично не съм попадал в такива ситуации, но бившето гаже на сестра ми успя с едно изречение да накара 4 момичета да потънат в земята от срам. Трябвало да й купува подарък за РД и решил да е сутиен (не ситроен, а сутиен). Намерил сутиени на някаква сергия и си поръчал. Продавачката го питала какъв размер е, а той се замислил и казал "Миии, тя няма много цици. Е' като вас" и посочил момичетата след него на опашката. :lol:

mihail_mladenov
21-09-2009, 19:20
Много голям смях пада в тази тема, колеги. За момента аз не се сещам да съм изпадал в такива ситуации. Но сега се сещам, че някъде преди 3 или 4 години, бяхме на Китен със майка ми и сестрите ми. И аз нали съм си свикнал да си хода бързо, пък и не гледах къде хода и по-някаква случайност размахвайки ръце докоснах някаква жена (не повече от 25 беше) и ме изгледа така доста учудено, но аз си продължих като се спрях за малко за да изчакам нашите.

Derry
21-09-2009, 23:53
На морето сме и се возим на банан аз, кандидат булката още едно момиче с две момчета, морето е бурно и забавата голяма в края на возенето оня келеш с моторницата направи рязък финт и всичите се разпиляхме из водата, като се поокопитих от хвърченето и падането се озъртам за моята девойка и през това време си мисля, че тя май не можеше да плува, съглеждам една чорлва да плюе вода и си мисля, че е тя и хуквам да я спасявам тъкмо стигам до нея пускам ръка и я завъртам с цел целувка какво да видя то не е моя човек. Младежите умряха да се хилят.

Sm0k
22-09-2009, 21:30
На морето сме и се возим на банан аз, кандидат булката още едно момиче с две момчета, морето е бурно и забавата голяма в края на возенето оня келеш с моторницата направи рязък финт и всичите се разпиляхме из водата, като се поокопитих от хвърченето и падането се озъртам за моята девойка и през това време си мисля, че тя май не можеше да плува, съглеждам една чорлва да плюе вода и си мисля, че е тя и хуквам да я спасявам тъкмо стигам до нея пускам ръка и я завъртам с цел целувка какво да видя то не е моя човек. Младежите умряха да се хилят.

Пак добре, че си усетил ситуацията преди да стигнеш до целта на завъртането, че както са умрели да се хилят, можеше да има и криви усмивки ;)

DJ Vladic
23-09-2009, 19:10
Като малък, на море.. и плувам си аз и една двойка се натискат.И аз за да не ги притеснявам мислех да се гмурна и под водата и да изляза след тях (мацката беше по монокини).И гмурнах се, плувам плувам плувам... и реших че съм ги подминал и трябва да излизам, и на излизане с глава и ръце набарах женски цици ''какичката'' се разпищя ''баткото'' ме погледна интересно аз се извининявах 100 пъти и се гмурнах отново .. почервенях позеленях.След това ми беше много смешно.И сега ми е даже :D

abart_
23-09-2009, 19:21
Като малък, на море.. и плувам си аз и една двойка се натискат.И аз за да не ги притеснявам мислех да се гмурна и под водата и да изляза след тях (мацката беше по монокини).И гмурнах се, плувам плувам плувам... и реших че съм ги подминал и трябва да излизам, и на излизане с глава и ръце набарах женски цици ''какичката'' се разпищя ''баткото'' ме погледна интересно аз се извининявах 100 пъти и се гмурнах отново .. почервенях позеленях.След това ми беше много смешно.И сега ми е даже :D

хахах пак късмет си извадил че с глава и ръце не си набарал някакви мъжки "работи" че тогава е ........:Bolt:

mirchozo
23-09-2009, 19:51
Навремето, преди 5-6г аз и приятелите ми сме на моренце. Та по едно време с приятелката ми се позакачахме, награбихме се във водата, след известно време улисани в любовната игра във водата, забелязвам едно пишлеме на около 5м от нас, и нещеш ли пишлемето с водни очила и ни гледа и ни се смее.... ужас, не че на мен много ми дреме, но все пак дете.

Orm
22-10-2014, 21:09
Ей .... сетих се за тази тема и реших че сте посъбрали нови истории....

P.S Много весели истории :)

dimitar_vd62
22-10-2014, 21:55
Ми преди две години някъде, като ми свършваше нощната смяна смених тоалетната хартия в мъжкия кенеф с руло бяла шкурка 60-и номер....после една седмица влизах от различни места в предприятието.От по ново време, реших да взема една семейна пица ама продавачката беше едрогърда и не знам как изтърсих - една семейна цица.Оная се ухили и вика - може ама върви със поничка и две хлапета.

Gogata
22-10-2014, 22:59
На предишната ми работа имахме един колега много отзивчив и все се заговаряше с клиентите за нещо. Влиза една двойка в киното, той им къса билетите и:
- Поздравления! Честито!
момичето и момчето в недоумение, а той:
– Това е хубаво нещо. Кога е щастливият момент?
– За какво? - пита момичето.
– Е, как какво, нали сте бременна?
– Не съм...

cufti
23-10-2014, 23:12
Да разкажа и аз ,за една позорна случка,която ми се случи на бензиностанцията до КАТ.Влизам аз в тоалетната да пикая и докато трае процеса съм се замислил за нещо си.Свършвам и започвам да го изтръсквам съсредоточено.В един момент придобивам чувството,че някой ме наблюдава.Вдигам и обръщам главата си на дясно и направо се вцепених,защото срещнах втренчения поглед на една непозната дама.Щом се срещнаха погледите ни тя трепна и започна да ми се кара на доста висок глас.Както споменах вече,аз се бях вкаменил и от гърлото ми не можеше да излезе никакъв звук.До съзнанието ми достигна само репликата -"Какво правите в дамската тоалетна ?".
В един момент се усетих,че тръскам приятелчето над писоара,а в дамската тоалетна не би трябвало да има такъв.С фалцет достоен за Карузо изквичах -"Ама това май е мъжката тоалетна."
И в следващият момент се вцепених за втори път,защото осъзнах със страшна сила ,че соча писоара с кожената показалка,която все още не бях прибрал.В този момент дамата се изниза от тоалетната с пълна газ.Чувствах се ужасно.Идеше ми да потъна в дън земя.От тогава никога не ползвам писоар в обществена тоалетна,а само кабинка, която заключвам много акуратно и за по-сигурно подлагам и крак на вратата.:crybaby:

RUNNING WILD
24-10-2014, 10:00
есента на 2003 та октомври отиваме на Шабла за щука и на морето да метаме,и спиме до Балчик в едно село,голяма хубава къща с мерцедес от пред,един от нас рода с стопаните,как и да е вечертта ядене пиене раздумки на камината,собствениците млада двойка мъж и жена,сутринта ставаме гледам неква брошура за изборите наредени мъже жени с имена и картинки,и гледам некво русо пиче и бутам тоя до мене собственика и соча и викам е това е сгодна женица става за чегаренье че я лашкаш ли и тн,гледма другите не се смеят тоя ме гледа аз продължавам да е лигавя и така,отивам на обяд в селското барче да си взема кафе и цигари че беше лошо времето нема какво да се прави и седам с месните на раздумка аз съм си общителен да събера инфо тамън,и от дума на дума разпитват ме хората кой си що си при кой си отседнал и им казвам абе ей тука от горе в големата къща,а те ааа ти да не си рода на кметицата?викам бе не съм бе има една жена и един мъж вътре млади са и една жена вика е това ни е кметицата Елена и ми я показва на снимка на плаката за изборите същтия...аз онемях като се сетих че спиме при тия хора и ни готвят а преди малко съм бутал мъжа и и му викам че жена му е сгодна и ставала за чегаренье....не я познах изобщо на плаката е руса а в тях е червенокоса жената,направо се потресох и се сетих що никой не се хили и мажо и ме гледа странно.:big_whoops:

dimitar_vd62
24-10-2014, 17:33
Да разкажа и аз ,за една позорна случка,която ми се случи на бензиностанцията до КАТ.Влизам аз в тоалетната да пикая и докато трае процеса съм се замислил за нещо си.Свършвам и започвам да го изтръсквам съсредоточено.В един момент придобивам чувството,че някой ме наблюдава.Вдигам и обръщам главата си на дясно и направо се вцепених,защото срещнах втренчения поглед на една непозната дама.Щом се срещнаха погледите ни тя трепна и започна да ми се кара на доста висок глас.Както споменах вече,аз се бях вкаменил и от гърлото ми не можеше да излезе никакъв звук.До съзнанието ми достигна само репликата -"Какво правите в дамската тоалетна ?".
В един момент се усетих,че тръскам приятелчето над писоара,а в дамската тоалетна не би трябвало да има такъв.С фалцет достоен за Карузо изквичах -"Ама това май е мъжката тоалетна."
И в следващият момент се вцепених за втори път,защото осъзнах със страшна сила ,че соча писоара с кожената показалка,която все още не бях прибрал.В този момент дамата се изниза от тоалетната с пълна газ.Чувствах се ужасно.Идеше ми да потъна в дън земя.От тогава никога не ползвам писоар в обществена тоалетна,а само кабинка, която заключвам много акуратно и за по-сигурно подлагам и крак на вратата.:crybaby:

Мноу си срамежлив бе, развикала се е щото е очаквала да я изнасилиш страстно, а ти си се засрамил и е останала разочарована.Малък си още не ги разбираш тия работи :grin:

RUNNING WILD
24-10-2014, 21:54
и според мене е искала да изжабурка питоня,а ти колега кво и викаш яла да си го вишела смок капиняр ягле го у гачите,при мене случки много,преди години слизам по обяд да си взема една въдица и щастлив с нея слизам от маршрутката и по инерция като слизам затварям вратата без да гледам тия плъзгащите се врати нали съм шофьор карал съм ванове отработено е движението и от там се чува едно тъпо трес едно уаааа и хората заграчиха обръщам се една женица у несвяст а шофьора се смее,тя тръгнала да слиза милата зад мене и си подала главицата а аз затварям вратата и я треснах в главата,гадно ми стана а удара с плъзгаща се врата е много сериозен не е майтап беше се подула.

iee
25-10-2014, 22:26
:th_up:
Ако е Любо от група "Те" си е много готин тип, друг е въпроса дали нещо вдявате от музика :thumbdown:

Orm
26-10-2014, 16:14
Преди години на морето с едни приятелчета още първата вечер ще ходим на дискотека да сваляме мацки ........ Отидохме танци - манци ама нещо се оказа че от великите свалячи (каквито на думи бяхме всички преди да тръгнем към дискотеката) никой не може да си хване нещо :). Та отивам аз за цигари и по пътя 2 подпийнали украинки , нещо се заговрихме и усещам аз че нещата вървят към закономерния финал с една от тях. И звъня на моите хора , викам аз съм в еди кой си хотел не ме чакайте ...... Та нощта беше бурна и вече доволен че съм си уредил секса за тия няколко дена , на сутринта излизам от хотела , тя на тераскта ми маха и ме гледа либовно....обръщам се и гледам моите хорана 20-ина метра от хотела ме чакат, и единия простак като се провикна от там - "Е.....а ли я" ?
А познайте дали съм се виждал с нея след това :)

RUNNING WILD
27-10-2014, 15:39
преди 15 години седиме лятото на обяд в кварталното кафе ама 15 човека безделници отрепки страшни,и спира едно 3 та серия бмв двуврато модерно за времето си от него слиза един младеж той го кара с счупен крак с патерици ние почваме да се хилиме,човека покуцва едва едва и с патериците успя да се качи по стълбите на кафето и седна на 1 маса от нас,а ние лигавщини яко,от другия блок живее още даже една мома дето беше прекалено палава навремето сега не я знам дали е така та момата овъртоли половината квартал само аз не съм заспивал върху нея,даже някога като бяхме малки излизаше с войниците от поделението с още една мома,как и да е живи и здрави до тука добре,и тая мома се приближава на сам към кафето и разговора межу нас е следния буквално
-абе я па го тва гюле идва на сам
-абе мани я Пешко и Гошко се уволянват-смях
-тоя па батал къде па тръгна на сам абе нали ти я трескаше преди и Рачката
-да бе мани я тая я па верно идва на сам кой ли па чака тоя курватор?-яко смях...

и от съседната маса пича с пресипнал глас с гипсирания крак вдигна леко ръка и вика
-мене...
от там бате се потресохме момчето се наслуша на житието и битието на половинката си..ние му викаме абе прощаваш ама...тя идва познава ни не ни поздрави знае че сме простаци усмихва се наведе се целува го по бузката кокетно той леден гледа я като изцъклен милия и стана и закуца без нищо да каже,на мене лично въпреки че се смяхме много ми стана много гадно,съсипахме една любов а може би повече никой не знае.

Orm
27-10-2014, 17:23
преди 15 години седиме лятото на обяд в кварталното кафе ама 15 човека безделници отрепки страшни,и спира едно 3 та серия бмв двуврато модерно за времето си от него слиза един младеж той го кара с счупен крак с патерици ние почваме да се хилиме,човека покуцва едва едва и с патериците успя да се качи по стълбите на кафето и седна на 1 маса от нас,а ние лигавщини яко,от другия блок живее още даже една мома дето беше прекалено палава навремето сега не я знам дали е така та момата овъртоли половината квартал само аз не съм заспивал върху нея,даже някога като бяхме малки излизаше с войниците от поделението с още една мома,как и да е живи и здрави до тука добре,и тая мома се приближава на сам към кафето и разговора межу нас е следния буквално
-абе я па го тва гюле идва на сам
-абе мани я Пешко и Гошко се уволянват-смях
-тоя па батал къде па тръгна на сам абе нали ти я трескаше преди и Рачката
-да бе мани я тая я па верно идва на сам кой ли па чака тоя курватор?-яко смях...

и от съседната маса пича с пресипнал глас с гипсирания крак вдигна леко ръка и вика
-мене...
от там бате се потресохме момчето се наслуша на житието и битието на половинката си..ние му викаме абе прощаваш ама...тя идва познава ни не ни поздрави знае че сме простаци усмихва се наведе се целува го по бузката кокетно той леден гледа я като изцъклен милия и стана и закуца без нищо да каже,на мене лично въпреки че се смяхме много ми стана много гадно,съсипахме една любов а може би повече никой не знае.

Или сте спасили момчето от голеееееми неприятности после ....... :)