View Full Version : хидравлика
колеги ако някоъ знае колко струва нова хидравлична помпа нека да сподели защото се колебая дали да взема втора ръка или да рециклирам моята втора ръка е 150лв.+30 монтаж .а рецеклирането монтага и жсичко ми е 220 лв. за тва искам да знам колко е нова че ако е нова 300 ше се прецакам.мерси за внманието
Ако за става от боксер ще те уредя за 100 кинта с работеща;-)
Колега, и аз днеска като бях на посещения при майстора и каза, че май ще се наложи смяна на хидравличната помпа, че изпуска и омаслява. По негови думи втора ръка е към 120-тина лв., а нова е 600+ :o
Колега, и аз днеска като бях на посещения при майстора и каза, че май ще се наложи смяна на хидравличната помпа, че изпуска и омаслява. По негови думи втора ръка е към 120-тина лв., а нова е 600+ :o
ами тя моята се оше бачка .когато съм на обороти се върти волана само дето помпата малко вие,ко малко като отманлийски чакал е ама се върти.като освободя от скорост става страшно.700 лв за помпа са ми малко мношко.затова аз си оставям на рециклажа.апак колега от боксер май не става.
Преди година и аз смених,хидр. помпа със друга втора ръка,80лв, работа 60лв.за сега е добро положението.
абе то и аз нямаше да имам проблеми още дълго ама нали сам си ненормалник .въртях колата осем минути на един площед ,само първа втора и ръчна.и дотам..........
Ххахаха, браво бе, колега. Направил си си густото барем :D
много яко клипче стана ама о6те не сам го качил.като го кача ще го крастя ако искате да си прее..те хидравликата направете ето така
Очакваме го с нетърпение :)
тъпото е че във форума няма раздел за клипове.някой хора трябва да се замислят за това.доста по лесно ще бъде .пък и мисля че ше има посщаемост
Нова помпа е 300 кинта,има в София:kicking:
амчи то ако е 300 за кво да давам 220 за рециклиране.мерси колега. и се пак да попитам тва цена на оригинална помпа ли е или е от няква извънземна държава
амчи то ако е 300 за кво да давам 220 за рециклиране.мерси колега. и се пак да попитам тва цена на оригинална помпа ли е или е от няква извънземна държава
На тая цена няма как да е оригиналан,некфо менте е :new_Eyecrazy: :new_Eyecrazy:
Аз не можах да разбера масло тече ли ти отнякъде или просто е по-шумна?Ако е само второто пробвай като смениш хидравличната течност.
Преди време търсих рейка за една 155-ца и в един магазин в Пловдив,където редовно си пазарувам части,човекът ми каза,че нова рейка за 300лв няма!Тези,които ги продават за толкова са рециклирани,но ги бутат за нови.Нова(наистина нова) е около 600-700лв.
Затова ако не ти тече пробвай да смениш маслото,което по каталог мисля,че е Selenia G1,а ако тече рециклирай твойта си рейка при някой добър майстор поне ще си сигурен.Успех!
Аз не можах да разбера масло тече ли ти отнякъде или просто е по-шумна?Ако е само второто пробвай като смениш хидравличната течност.
Преди време търсих рейка за една 155-ца и в един магазин в Пловдив,където редовно си пазарувам части,човекът ми каза,че нова рейка за 300лв няма!Тези,които ги продават за толкова са рециклирани,но ги бутат за нови.Нова(наистина нова) е около 600-700лв.
Затова ако не ти тече пробвай да смениш маслото,което по каталог мисля,че е Selenia G1,а ако тече рециклирай твойта си рейка при някой добър майстор поне ще си сигурен.Успех!
Я влез в час бре,ние говориме за помпа,не за рейка.Тоя в магазина пак те е излъгал,нова рейка оригинална е над 2000 лв. :screwy: :screwy:
за рейката и аз знам че е 2200.а масло не ми тече и помпата работи само на обороти. а ако ще давам 300 лв. за менте. по добре май да я рецеклирам. ако някой го е правил това упражнение нека да сподели доволен ли е или не. апък майстора ми е повече от читав.ако някоъ има нужда да се обади ще го пратя.
Я влез в час бре,ние говориме за помпа,не за рейка.Тоя в магазина пак те е излъгал,нова рейка оригинална е над 2000 лв. :screwy: :screwy:
Моя е грешката.Явно още не съм се бил събудил добре сутринта :neko:
А цените,които са ми споменали най-вероятно са за ментета.Общо взето дано не ни се налага да сменяме рейки,защото положението е съкс :metal:
Бай Дъ Уей днес си взех въпросното масълце за хидравликата на Tutela G1A и тези дни най-вероятно ще го сменя и ще споделя резултата.
кажи и какви пари е маслото
11-12 лв/ литър
ок колега мерси да споделиш как е маслото
Аз също скоро ще сменявам хидравличната течност понеже помпата ми омаслява чат-пат. В сервиза дето ми обслужват колата казаха, че понякога причината е в маслото и при смяна проблемите отминават. Някой би ли препоръчал каква хидравлична течност да си взема?
P.S. И между другото като дам пълен ляв/десен и подходя леко на полусъединител се чува нещо като свистене изпод капака, това предполагам е свързано с хидравликата? :?
тва направо си е сварзано със нова поммпа ако питаш мене ,ако има още хляб караъ ама ще е до време,и то кратко ,провири теорията на майстора при др. ммайстор