View Full Version : Помощ за доклад по биология :(
Здравейте,след дългочасово търсене из нета няма нищо по моята тема
Приспособления на растения и животни към въздуха трябва ми не много дълга информация ,под формата на доклад пускам тема тук защото знам че има хора от форума които знаят за животните много и мисля,че ще могат да ми помогнат,моля ви помогнете :S
в помагало.ком провери ли?
Проверих всички възможни сайтове за есета,реферати и тем-подобни неща,няма няма и няма в гугъл ми излизат някакви линкове в които е спомената някаква дума от търсените и тва е нищо съществено :X:X:X
DerMeister
14-10-2008, 17:14
Е ти готов ли искаш да го намериш? Почваш да търсиш отделните компоненти, които трябва да се включат в доклада, сваляш си информация, сглобяваш, пишеш и предаваш.
А навремето ходех в библиотеката и 1 час доклада бе готов, нямаше нет, еее младост :jumping:
Здравейте,след дългочасово търсене из нета няма нищо по моята тема
Приспособления на растения и животни към въздуха трябва ми не много дълга информация ,под формата на доклад пускам тема тук защото знам че има хора от форума които знаят за животните много и мисля,че ще могат да ми помогнат,моля ви помогнете :S
Аиде почвай да търсиш,да намираш и да сглобяваш отделни текстове и ето ти Есе.
Ето оттук: http://zamunda.pomagalo.com/
Успех!:lupe::gruebel:
Всичко е готово мина без проблеми,послушах ви и си сгобих сам есето.Нямам 2ка :D