PDA

View Full Version : Колеги малко помощ лампа Еърбег

bate.vi.dido
15-10-2008, 06:09
Имам един проблем от няколко месеца и вече взе много да ме дразни не издържам....Светна ми лампата за Еърбега както си карам и до десн днешен виждам че няма намерение да изгася...Някои знае ли на какво се дължи това поправимо ли е МОЛЯ ПОМОЩ....

Ако стигна до извода че няма оправия много бързп ще разбера как се вади таблото и ще откача въпросната лампичка че ме дразни изключително много вече!!!

valjo
15-10-2008, 07:29
Имам един проблем от няколко месеца и вече взе много да ме дразни не издържам....Светна ми лампата за Еърбега както си карам и до десн днешен виждам че няма намерение да изгася...Някои знае ли на какво се дължи това поправимо ли е МОЛЯ ПОМОЩ....

Ако стигна до извода че няма оправия много бързп ще разбера как се вади таблото и ще откача въпросната лампичка че ме дразни изключително много вече!!!
иди на диагностика, тя няма да угасне сама никога

и ако след като ти изчистят грешката, светне пак, начи има и проблем, който трябва да се търси и отстрани :)

Може да пробваш при Бобо за диагностиката

само хипотези, може да е от спиралата във волана, или от кантара на дясната седалка, това са по-масовите случки от които свети тая досада:)

dakata
21-10-2008, 19:08
Моята и тя светва,аз ходя в сервиза и ми я гасят и след месец два пак си светва и пак същата процедура и........ Каза ха ми в сервиза де,че датчика на пасажерската седалка е виновен за т'ва ама и така не му дойде реда да му обърна внимание.Ама да знаеш,че като ти свети таз ламба ако не дай си боже се наложи балоните няма да се надуят,за туй по добре иди да ти я угасят и да ти е мирна главата

Telerig
25-10-2008, 21:42
Колеги моята също откачи и централното когато се пуска от дистанционното също, колко струва да ти изчистят грешката от компютъра и къде в софия го правят?

TaNo
26-10-2008, 08:38
Моята и тя светва,аз ходя в сервиза и ми я гасят и след месец два пак си светва и пак същата процедура и........ Каза ха ми в сервиза де,че датчика на пасажерската седалка е виновен за т'ва ама и така не му дойде реда да му обърна внимание.Ама да знаеш,че като ти свети таз ламба ако не дай си боже се наложи балоните няма да се надуят,за туй по добре иди да ти я угасят и да ти е мирна главата

Нали имаше още една такава тема в която спорихме и някой твърдяха, че възглавниците ще се отворят въпреки лампата:priest:

EMo0o
26-10-2008, 11:27
Нали имаше още една такава тема в която спорихме и някой твърдяха, че възглавниците ще се отворят въпреки лампата:priest:

Е ако е така какъв е смисъла от тази лампа ? :)

autoelectric
26-10-2008, 13:22
Ами най-добре е наистина да отидеш на диагностика.
Понякога и след автомивка, когато разместват седалките се случва буксите
да не контактуват добре.
Възможно е при разкачени куплунзи за ремонт или нещо си там и да сте подали контакт и готово - лампата свети. Аз на тия грешки им викам "фантомни", които си се изтриват безпроблемно.По-лошо е когато не се изтриват и тогава търсиш проблема.

Telerig
28-10-2008, 12:59
Къде го оправят и на каква цена, кажете някой сервиз в София и...ако се извадят клемите на акумулатора и пак се вържат за да се ресетне компютъра няма ли шанс да се оправи...?

ttodorov
28-10-2008, 22:48
0885628125-ще я оправим

rudoni
01-11-2008, 20:48
нета прекъсна !някой превел ли е предназначението на ключа за възглавниците?в края на таблото вдясно ,до вратата? май там е връзката ?! чистя ги на един приятел и след 1-2 месеца отново.нямаме книжка с описанието , а пък и ситалианския съм на Вие!хайде помогнете с превода !тази грешка показва неиправност във веригата на възглавката на 3-ти пасажер- ако е дете на седалката.

valjo
03-11-2008, 00:08
нета прекъсна !някой превел ли е предназначението на ключа за възглавниците?в края на таблото вдясно ,до вратата? май там е връзката ?! чистя ги на един приятел и след 1-2 месеца отново.нямаме книжка с описанието , а пък и ситалианския съм на Вие!хайде помогнете с превода !тази грешка показва неиправност във веригата на възглавката на 3-ти пасажер- ако е дете на седалката.
тоя ключ е за да изключиш десните еърбеци, това ако возиш дете в детско столче/кошче

а това с грешката, щом се появява пак, търси проблеми по кабелите, на дясната седалка има т.нар. "кантар" който показва дали има някой на седалката, там са най честите причини

rudoni
03-11-2008, 22:21
благодаря на valjo !днес инсталирах нов софтуер и утре ще го пробвам и проверя !