View Full Version : Довиждане, приятели
Разделих се със самолета вече. Преминавам на друга марка за колко време не се знае, но сърцето ми е тука.
trustworthy
16-10-2008, 20:36
На добър час с новата марка! И не ни забравяй ;)
Разделих се със самолета вече. Преминавам на друга марка за колко време не се знае, но сърцето ми е тука.
какво ни направи ти бре:new_Eyecrazy::go::screwy:
Еee стига бе пич и ти ли ни предаде,не е истина.:new_Eyecrazy:
Пусни снимки на самолета да му се порадваме запоследно.
Така се получава когато не идваш редовно на сбирки , преминаваш в другия лагер ;)
Честито за новата придобивка и дано да НЕ ти създава толкова ядове като Алфата
Пак ще се върнеш. Въпрос на време е 8-)
Furious 155
17-10-2008, 01:25
Пак ще се върнеш. Въпрос на време е 8-)
и пари и пари :) успех с новата
Веднъж заразен от вируса........ няма лек.
Чао колега засега!
Веднъж заразен от вируса........ няма лек.
Чао колега засега!
..това да не е спин бе, братле?:)
spe4elist
17-10-2008, 10:05
До скоро ... :flirt:
WhitePower
17-10-2008, 11:27
е добре де каква кола е взел че се сбогуваме , да не е с верикално излитане , дето ние не разбираме от него ;))
батенце и с голф да си пак идвай на сбирките , нема те изгоним
cvetelin
17-10-2008, 13:10
Еee стига бе пич и ти ли ни предаде,не е истина.:new_Eyecrazy:
Пусни снимки на самолета да му се порадваме запоследно.
аз като ти говоря не ме слушаш... "рано или късно сяка кола става опел" :-P:-P
аз като ти говоря не ме слушаш... "рано или късно сяка кола става опел" :-P:-P
Opel никога не бих си купил. Благодаря на всички за пожеланията.
Новата кола я няма още -поръчал съм но са намерили с мотора който искам.:screwy:
spe4elist
17-10-2008, 16:40
Добре де,
напрежението нарастна - каква марка ще е макината?
cvetelin
17-10-2008, 17:23
Opel никога не бих си купил. Благодаря на всички за пожеланията.
Новата кола я няма още -поръчал съм но са намерили с мотора който искам.:screwy:
разбра ме погрешно ... но няма значение
..това да не е спин бе, братле?:)
Ми не знам ..... ама баща ми и вика "Инфекцията"
Той щото е Пежо фен, затова сутрин взима Алфичката..... Вика ми: "Дай да я усетя...."
trustworthy
17-10-2008, 23:31
Разчиствам темата и само да вметна, че шефове няма. Просто шайка безделници, дето се мъчат да вкарат малко ред във форума :)
Иначе за новото возило на Крис се досещам, че може да е мейд ин Джърмъни :-P
Иначе за новото возило на Крис се досещам, че може да е мейд ин Джърмъни :-P
Остава да се молим да не е изневерил на предпочитаното гориво :)
Absente_
18-10-2008, 12:31
ееее тука мн се дига напрежението каква е марката !? :drive:
Дано е бмв щото аз само бмв бих си купил освен алфа
Добре де ЗАЩО всички Алфаджии искат БМвета?Аз нямам логично обяснение?Защо ,обосновете се с няколко думи,супер любопитно ми е.:prescription:
spe4elist
18-10-2008, 15:58
Добре де ЗАЩО всички Алфаджии искат БМвета?Аз нямам логично обяснение?Защо ,обосновете се с няколко думи,супер любопитно ми е.:prescription:
Може би единствената смислена неиталианска алтернатива - така си го обяснявам аз ...
Щото Алфа е с предно затова:crybaby:
spe4elist
18-10-2008, 16:07
То има и "задно разположени" Алфи ... хи-хи
А ти не искаш ли ? :tooth:
lulin racing
18-10-2008, 17:53
К'ви Бе Ем Венца бре я се събудете :priest: :shutup:
БМВ правят солидни и расови коли. Замислял съм се за такова обаче.... не мога да преглътна нескопосните им интериори.:wallbash:
Аз ако имам пари бих карял Lexus,а не БМВ.
DiStefano
19-10-2008, 17:19
ми аз предпочитам Субару
ама и на некое Е92 нема да откажа
pesho ot vraca
19-10-2008, 17:28
ALFA ROMEO това момчета е ИТАЛЯНСКОТО BMW:firstprize:
АЛФА 155 1.8TS 94г.
MUROMAN и аз не разбирам защо:dunno: все едно АЛФА е някакъв компромис:screwy:
уважавам бмв като марка но не бих си го взел по простата причина че...всеки втори има бмв :roll:
pesho ot vraca бате в голяма заблуда си:no: ;)
извинявам се за офф-а
много безаварийни с новата кола колега:th_up:
Към Крис,
Баце я стига глупости.
Това че си взел друга кола не те прави нежелан тук :) :cheers:
Я ме виж мене.
Аз съм от "шефчетата" детп смениха марката.
alfatras
21-10-2008, 21:39
Я ме виж мене.
Аз съм от "шефчетата" детп смениха марката.
Споко няма да е за дълго:cheers:
Щото,някъде във форума някой беше казал ,че са една и съща диагноза.:go::go:Хайде , бе,човека не е умрял!Просто временно изневерява,за да освежи брака.Ще си носи на сбирките снимка на самолета и си е съвсем наред:Tease:
didofurnira
22-10-2008, 18:15
а бе ако си я кара като алфата 220-240км/ч
ми то той си е жив алфист бре:evilsmiley::beer:
DJ Vladic
18-11-2008, 23:56
Aма пича не каза на кво ще се качва.Вие Софиянци си се знайте.Ами ние..?Аз искам Мерцедес
Rider_alfa155
19-11-2008, 10:08
ако питате пък мен аз съм за волво, единственото хубаво нещо измислено от шведите........ е да и шведската тройка :smackbum::headbang: единствения заместител на алфата за мене е S80 ама като порасна
а иначе на колегата успехчета с новата колица и безавариини километри с нея
ако питате пък мен аз съм за волво, единственото хубаво нещо измислено от шведите........ е да и шведската тройка :smackbum::headbang: единствения заместител на алфата за мене е S80 ама като порасна
а иначе на колегата успехчета с новата колица и безавариини километри с нея
Не се връзвай на митове и легенди за волво отдавна не са това което им спечели славата особенно за България много голям проблем са намирането на чсти и качеството им.
MUROMAN и аз не разбирам защо:dunno: все едно АЛФА е някакъв компромис:screwy:
уважавам бмв като марка но не бих си го взел по простата причина че...всеки втори има бмв :roll:
pesho ot vraca бате в голяма заблуда си:no: ;)
извинявам се за офф-а
много безаварийни с новата кола колега:th_up:
80 на 100 от собствениците на Алфа в България са такива по стечение на обстоятелствта или като компромис много малко от тях са станали такива по убеждение и по любов .
Разделих се със самолета вече. Преминавам на друга марка за колко време не се знае, но сърцето ми е тука. в крайна сметка ти каква кола си взе?
Да и на мен ми стана любопитно...
Иначе и аз мисля,че единствената алтернатива на Алфа Ромео е БМВ...
Мислех,че само аз си мисля така,но явно е повсеместно явление :)
80 на 100 от собствениците на Алфа в България са такива по стечение на обстоятелствта или като компромис много малко от тях са станали такива по убеждение и по любов .
Говориш глупости:screwy:...точно обратно стоят нещата:grandpa:
Rider_alfa155
20-11-2008, 10:00
Не се връзвай на митове и легенди за волво отдавна не са това което им спечели славата особенно за България много голям проблем са намирането на чсти и качеството им.
виж факта че трудно се намират части и са доста поскъпи говори сам по себе си че тези коли дават сравнително малко дефекти, имам доста познати из разните сервизи в сливен но ще цитирам един конкретно (най добрия сервиз за дизелови автомобили в сливен) при тези момчета са ходили всякакви марки автомобили БМВ мецедес ауди нисан митсубиши .... и т.н. но до сега не е влязло нито едно волво някой казват щоти не можели да ги правят аз не мисля така, имал съм за едно известно време волво и знам за какво иде реч но както и да е
колегата не казва каква кола ще купи а това не е много честно от негова страна
виж факта че трудно се намират части и са доста поскъпи говори сам по себе си че тези коли дават сравнително малко дефекти, имам доста познати из разните сервизи в сливен но ще цитирам един конкретно (най добрия сервиз за дизелови автомобили в сливен) при тези момчета са ходили всякакви марки автомобили БМВ мецедес ауди нисан митсубиши .... и т.н. но до сега не е влязло нито едно волво някой казват щоти не можели да ги правят аз не мисля така, имал съм за едно известно време волво и знам за какво иде реч но както и да е
колегата не казва каква кола ще купи а това не е много честно от негова страна
те половината са с рено мотори
Говориш глупости:screwy:...точно обратно стоят нещата:grandpa:
напротив знам какво говоря .за себе си мога да кажа че исках 155 още когато излезнаха като модел иначе първата алфа която съм карал беше една Arna с два двукамерни карбуратора вървеше като луда след това една 75 1.8 и после една 164 2.0 TS Сега си карам 155 и се кефя на всеки един километър пробег с нея .:cheers: и не искам да си я сменям с нищо за сега
Rider_alfa155
20-11-2008, 13:07
те половината са с рено мотори
да старите модели като 440 460 и т.н. но какво да кажем за новите като почнем от С40 насам?? след 98 година??
Така е , само ,че според мен последната истинска Алфа е 155, оттам нататък е нормално да се качваме на все по-нови модели, но освен визия и комфорт не предлагат нищо друго. Това естествено си е само мое мнение. А някъде бях споменал , че покупката на Алфа е - или да си луд и да имаш много пари, или да знаеш точно какво купуваш!!!. Малко за мое съжаление поне София се напълни с тези коли....преди поне беше екзотика , а сега все повече хора ги купуват само заради комфорта който предлагат спрямо цената.
да старите модели като 440 460 и т.н. но какво да кажем за новите като почнем от С40 насам?? след 98 година??
Те са още по зле, защото са изцяло фордове....
Иначе да уви 155 стана доста масова :(
....
Иначе да уви 155 стана доста масова :(
пак добре че не е като 156.....:joly:
в крайна сметка ти каква кола си взе?
Все още нищо. Не ми хареса , която докараха.
Избора е VW B4 комби 2л /95-97/или ADY ili AGG мотор. Трябва ми яко товарно муле и с дълъг таван.
След време може някоя Брера :notworthy: