View Full Version : горива
galinves71
17-10-2008, 09:20
очаквана промяна на цените на горивата- газ нагоре,бензин и дизел надоло.
Mind_Control
17-10-2008, 15:10
Аз бих казал, нефт надолу, долар нагоре и цените пак нагоре...
cvetelin
17-10-2008, 16:22
аз бих казал... свиркай си ... нищо не мое да промениш:metal:
Слушаите Цветелин и се пазете от комарите и тва е .Той ви го е казъл най-точно.:rockon::gives[1]::rosso_spider:
cvetelin
19-10-2008, 20:46
Слушаите Цветелин и се пазете от комарите и тва е .Той ви го е казъл най-точно.:rockon::gives[1]::rosso_spider:
според мен не тря хленчим, че цените вървят нагоре... това не може да се промение всички сме убедени в това
тея държава управия няма !!!!
за тва най добре да се мисли вариант да се изкарват повече кинти... вместо да хленчим по форумите
според мен не тря хленчим, че цените вървят нагоре... това не може да се промение всички сме убедени в това
тея държава управия няма !!!!
за тва най добре да се мисли вариант да се изкарват повече кинти... вместо да хленчим по форумите
Тва което сега казваш, е много правилно - да се изкарват повече кинти, а не да се краде "щот ни е такава държавата".
cvetelin
19-10-2008, 21:00
Тва което сега казваш, е много правилно - да се изкарват повече кинти, а не да се краде "щот ни е такава държавата".
не се ли убеди, че в тая кочина наречена "държава" без да си мошеник няма да се оправиш?
аз поне такова виждане имам ...
като може лепаш ... закони няма... тоест има ама са ебати ташака ...
така, че от където може дърпай
Това го казвам и аз ама няма кой да чуе и само се пускат едни и същи теми :gangstah:
cvetelin
19-10-2008, 21:21
Това го казвам и аз ама няма кой да чуе и само се пускат едни и същи теми :gangstah:
много правилно.... бе да вари лафа и хленчене да има:idea2: