View Full Version : какво мислите за този бартер
http://a400772.mamche.com/Prodavam_Ili_Barter.html дават ми това ауди напукан е лака на капака и на антикрилото има за смяна съеденител и ангренажен ремък тва струвало 200 лв.а аз давам това http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=26989 ще се радвам да споделите каво мислите.благодаря предварително.става въпрос за чист бартер.
Здрасти колега,ако си решил да правиш този бартер първо помисли да ли искаш таралеж в гащите.Защото само съеденителя ако е на ЗАКС е само над 200 лв.Като издръжвост аудито е по-здраво но само ако е читаво,а у нас такива екземпляри почти няма.Знай също че моторите 1.8 и 2.0 страдат много от прегряване.Също и от тампони по ходовата част и моста.
Здрасти колега,ако си решил да правиш този бартер първо помисли да ли искаш таралеж в гащите.Защото само съеденителя ако е на ЗАКС е само над 200 лв.Като издръжвост аудито е по-здраво но само ако е читаво,а у нас такива екземпляри почти няма.Знай също че моторите 1.8 и 2.0 страдат много от прегряване.Също и от тампони по ходовата част и моста.
Екземпляри такива колкото искаш има и то точно с този мотор поне в БГ.Подръжката но това ауди е сравнително евтина,незнам колко му излиза на колегата янев.По въпроса с прегряването май е така защото на един приятел в момента му сменят гарнитурата и шлайф глава,но това си е до късмет.Провери как работи на газ защото механичния инжекцион трудно се нагажда,менят обороти яко.Но това ауди си е доста старо вече, но пък ако те кефи и ти е писнала алфата-избора си е твой
Недей в никъв случай!От тез аудита(купе) си заслужава само 2.3 мотора,другите са проблемни,а 2.3 е наистина много корав.
това е моето мнение,аз лично не виждам никакви предимства пред твоята!:drive:
хм, колега, не е лошо аудито, май е единственото което ме кефи
аз в момента замислям нещо подобно, но това което гледах е 2.3; да ти кажа какво ме притеснява: по-старички са аудитата, вероятно са по-юркани и от нашите; това, което гледах е със доста добра музика, червено, няма газ, но беше на цена 2400... съмнително ниска ми се видя, знам, че вървят около 3-3500; оказа се, че собственика ми е познат, но в момента е в чужбина - другата седмица ще имам повече инфо
дано съм ти бил полезен
успех с продажбата/бартера
мерси момчета мене ме спира само това че колата е 90 та година .музиката неее ме интересува.вайно е колата да е наред боята също не е проблем.а момчето на което е аудито каза че съеденителя струва 160 лв. а моя струваше 320.
мерси момчета мене ме спира само това че колата е 90 та година ...
е това казвам и аз...
SigSauer
18-10-2008, 15:10
Пич, успех с избора за бартер,ама.....
Определено Не си струва
Имам предвид Аудито, Не съм против защото сме в форум Алфа, просто съвет!
Бартеросай я ама не за тва Ауди ! Намери нещо по ново и доплати ако трябва ама за тва дето е на снимката - да не ...:wallbash:
MaDHaCkEr
18-10-2008, 15:40
Пич, успех с избора за бартер,ама.....
Определено Не си струва
Имам предвид Аудито, Не съм против защото сме в форум Алфа, просто съвет!
Бартеросай я ама не за тва Ауди ! Намери нещо по ново и доплати ако трябва ама за тва дето е на снимката - да не ...:wallbash:
Колега и аз съм на същото мнение не си заслужава.. колата ти е хубава като гледам и може да направиш по-добър бартер, ако трябва доплати, ама да знаеш че взимаш нещо читаво и по-ново. Но ние не можеме да ти кажеме какво да взимаш избора си е изцяло твой :) Успех колега :thumbup:
хех точно стане интересно и някой удари метлата :stumm::bravo: това Ауди е морално остарял кошник, ще ти дам много по-нова кола за Алфата само да е запазена и да се хареса на майка ми, щото нейната и идва голяма. Ще ти пусна една снимка сега на лични.
пп. извинявам се за прибързаното предложение, не видях че колата е без клима, сменяй ги с Аудито без да се замисляш.
разобедихте ме то на мене малко ми трябваше .просто не бях наясно със тея аудита.апък колега .прав си климатика ми е голям проблем и това е една от основните причини да я махам.иначе количката е много стегната
вище това хора има за кво да се поспориhttp://audibg.com/index.php?showtopic=48059&st=0&gopid=645235&#entry645235
До скоро карах Ауди Б3, мога да кажа само:много здрави коли, доста ефтина поддръжка и много екстри за годините си. Конкретно за DZ-ките1,8-НЕ,2,3-ДА
ти видя ли линка към форума на ауди за тоя бартер .бахти и хората ,коне със капаци
MaDHaCkEr
18-10-2008, 22:51
Брат нема какво да се ядосваш за това което пишат... може да е евтина подръжката ама влиза 2 пъти по бързо във сервиза от колкото алфата в това съм сигурен! и не виждам с какво го изкараха това ауди по-хубаво от алфата ти ...
vikoalfa
19-10-2008, 00:44
Това е колата за теб.Взимай докато някой не я отнесе.
oтказах се от аудито доста е старичко няма смисал да дам 10г. кола за 19г. мерси на всички за мненията ви бяха ми полезни.
ами той има един таралеж в гащите и ако направи бартера според мен няма да съжалява ако вземе мотора 2000 20в или 2.2 (136коня) ще дава разход на бензин колкото една 146 1.4 т.с .... а за частите са си на нормални и приемливи цени сервизи има навсякаде и не са толкова капризни .. а годината на производство да не те бърка аз лично бих предпочел такова ауди с тия мотори който ти изброих и ако е куаттро още по добре пред такава алфа
не е куатро 1.8 112 кс. и е само на газ.отказах се
ами той има един таралеж в гащите и ако направи бартера според мен няма да съжалява ако вземе мотора 2000 20в или 2.2 (136коня) ще дава разход на бензин колкото една 146 1.4 т.с .... а за частите са си на нормални и приемливи цени сервизи има навсякаде и не са толкова капризни .. а годината на производство да не те бърка аз лично бих предпочел такова ауди с тия мотори който ти изброих и ако е куаттро още по добре пред такава алфа
Пич ти май не си имал такова куатро а?
Комшията на горната улица се влюби в такова ауди де се казва от пръв поглед, б4 2.0 куатро 136 коня.Взе го от София за 5000 лв,на прибиране в Пазарджик спря,строши куатрото 800 лв. втора ръка до момента му стана над 12000 лв и климатика и айбиеса още не му работят.
didkoldihno
19-10-2008, 22:16
http://a400772.mamche.com/Prodavam_Ili_Barter.html дават ми това ауди напукан е лака на капака и на антикрилото има за смяна съеденител и ангренажен ремък тва струвало 200 лв.а аз давам това http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=26989 ще се радвам да споделите каво мислите.благодаря предварително.става въпрос за чист бартер.
за алфата си заслужава мн е готина стига да няма проблеми :big_love:
victtorbg
19-10-2008, 23:30
Ще смениш кон за кокошка-според мен.
ще сменя ,ама няма отказах се нали ви казах.стара кола е не мерси .мерси и затова че се отзовахте бързо на жъпроса ми.поздрави на всички
искаш да кажеш че наистина си мислил да смениш алфата за тая рибарска лодка :unsure: