Log in

View Full Version : Ралито вчера в Бургас или какво прави спортната злоба

code
20-10-2008, 13:24
Едно клипче как бившия пилот на Prista oil - Царски прави мръсно на настоящия в спора за титлата. В края на краищата от Prista май пак станаха 1-ви в шампионата, 1-ви в състезанието ако правилно съм чул говорителя :cheers:
http://zazz.bg/play:8c4bf1fc
колегата на клипа е от форума, ако иска да си признае кой е :coolio: :-)

п.с. както се разбра заслугата за клипа е на b_angelov :-)

Бобби
20-10-2008, 13:46
За да успееш в който и да е спорт си трябва злоба...тоез да си куче!
Шумахер като прохождаше беше много злобно куче...спомням си някой негови умишлени неспортменски прояви!
Така, че нищо ново под слънцето:)

Stoyan Georgiev
20-10-2008, 13:51
еи това е ! браво

BillyBoy`
20-10-2008, 14:46
стига със нападките към царски това е състезание а не галене със перо

code
20-10-2008, 14:48
стига със нападките към царски това е състезание а не галене със перо
Абе не са и блъскащи колички на панаира;) ето още едно клипче как пича си кара цялото състезание с ремарке :
http://zazz.bg/play:90df26fa

Доко
20-10-2008, 14:56
Само да ви кажа , че този който беше изблъскан ( Борис Борисов ) сана първи :firstprize: :cheers:
п.с. Много подло се опитаха да го елеминират , и стана интересно . И репортера е от форума , чакам снимки :super:

BillyBoy`
20-10-2008, 14:58
пак ще кажа това е състезание ти какво исакш да не се блъскат и да си пускат мигачи ли или пич чакаи да спра да минеш ти това са реалностите от автомобилния спорт случват се и такива неща

Stoyan Georgiev
20-10-2008, 15:00
още пвоече че там са наблускани сто хиляди коли и карат с висока скорост на по 10 см един от друг, че и в завой на всичкото отгоре ;)

code
20-10-2008, 15:01
Само да ви кажа , че този който беше изблъскан ( Борис Борисов ) сана първи :firstprize: :cheers:

Ок бат Доко :cheers: нанесох корекцията в 1-я пост

Доко
20-10-2008, 15:08
пак ще кажа това е състезание ти какво исакш да не се блъскат и да си пускат мигачи ли или пич чакаи да спра да минеш ти това са реалностите от автомобилния спорт случват се и такива неща

Явно си некъв приятел на Царски май , я си признай , и недей да ни обесняваш как се блъскат и как не , много добре знаем , просто правим констатация на база факти . Пък кой кого прецакал накрая ........ то се видя .

п.с. Пущаше си мигач човека бре .

ФЕРАРИСТ
20-10-2008, 15:11
Не го знам кой е тоя изфърления, БГ рали не гледам, но помня изказването на Питър Уиндзор, човека чието мнение за Ф1 най - много ценя, по повод случката на Монтоя и Мишо на Имола 03, когато на обратния ляв Мишо монтира тоя некадърник в тревата - "Когато изпреварваш някой от външната страна на завоя, то ти лежиш изцяло на неговата милост, а Шумахер е пилот от който такава милост не може дасе очаква"......
В моторния спорт монтираш ли се отвънка, както тоя, трябва да си подготвен за това.......

BillyBoy`
20-10-2008, 15:17
Явно си некъв приятел на Царски май , я си признай , и недей да ни обесняваш как се блъскат и как не , много добре знаем , просто правим констатация на база факти . Пък кой кого прецакал накрая ........ то се видя .

п.с. Пущаше си мигач човека бре .
ми може и да съм му приятел бърка ли те нещо тая работа ?точно пък на тебе нищо не съм обяснявал ясно ли е?

BillyBoy`
20-10-2008, 15:19
Не го знам кой е тоя изфърления, БГ рали не гледам, но помня изказването на Питър Уиндзор, човека чието мнение за Ф1 най - много ценя, по повод случката на Монтоя и Мишо на Имола 03, когато на обратния ляв Мишо монтира тоя некадърник в тревата - "Когато изпреварваш някой от външната страна на завоя, то ти лежиш изцяло на неговата милост, а Шумахер е пилот от който такава милост не може дасе очаква"......
В моторния спорт монтираш ли се отвънка, както тоя, трябва да си подготвен за това.......:cheers:

Доко
20-10-2008, 15:35
ми може и да съм му приятел бърка ли те нещо тая работа ?точно пък на тебе нищо не съм обяснявал ясно ли е?

Брее мноо си ми нервен нещо а? ша на трият май пак . Ама да ти кажа ич не ме бърка нищо . Казвам мнение , имам предпочитания , и те са независими , нито Царски ме е.... , нито другия . Важно е че Царски бе наритан .

code
20-10-2008, 15:55
Брее мноо си ми нервен нещо а?
Да е пишем си тука, още повече че с Доко бяхме на ралито а някои тука се палят и приемат нещата много лично. И ние знаем, че се блъскат по ралитата не спорим тука по тоя въпрос но това не е "СЛУЧАЕН СБЛЪСЪК" то се вижда как му чуква ляв отгоре;) стига сме се дракали ето още едно яко кл. - звука на макс!!
http://zazz.bg/play:ddcd5c7f

b_angelov
20-10-2008, 16:03
Качвам малко снимки и клипове от републиканския шампионат по автомобилизъм, писта Бургас 2008:

Евала на адаша Борисов, че успя да се класира на първо място след като беше изблъскан най-нагло от пистата от Илия Царски :angry1:

Ето и малко снимки от първоизсточника :)
Колегата Code вече ме е изпреварил за клипа.

ne0
20-10-2008, 16:16
идеално

Доко
20-10-2008, 16:20
Да ме извини колегата BillyBoy, ако съм го засегнал , ама с B.Angelov и още двадесетина души щяхме да станем на паста заради Царски , та за това съм му набрал , иначе нищо лично , той все пак си гони победа .:cheers:

me4o4ko
20-10-2008, 16:42
В крайна сметка Борисов завърши без задната си броня.Когато е паднала е станал по-лек и затова спечели :grin: През цялото време се молех да не отнесе някой като се откъсне...:cheers: Хубаво е,че всичко завърши без сериозни инциденти.

Доко
20-10-2008, 17:01
В крайна сметка Борисов завърши без задната си броня.Когато е паднала е станал по-лек и затова спечели :grin: През цялото време се молех да не отнесе някой като се откъсне...:cheers: Хубаво е,че всичко завърши без сериозни инциденти.

Явно сме късметлии ,пред нас катастрофира , и пак пред нас се откъсна бронята :cheers:

п.с. Бронята се влачи на един кабел и падна чак на последените една две обиколки , така ,че си беше с всичките килограми .

me4o4ko
20-10-2008, 17:13
Вие сте луди!От мястото,където бях аз - на първия ляв завой,останах с впечатление че помете всички хора там!Добре,че имаше дървета.:grin:
А кой беше на паркинга на Билла преди състезанието?Видях около 10-на алфи,но нямах време да отбия...

b_angelov
20-10-2008, 17:28
Вие сте луди!От мястото,където бях аз - на първия ляв завой,останах с впечатление че помете всички хора там!Добре,че имаше дървета.:grin:
А кой беше на паркинга на Билла преди състезанието?Видях около 10-на алфи,но нямах време да отбия...
Някъде имам май снимки на падащата броня, ще проверя. Още по-лошо беше за него така - бронята се суркаше в земята и го спираше малко или много.
А за Алфите на Билла бяха моята, Rado145QV, Милен от Поморие, dilian alfa gtv, до колкото разбрах от него и още няколко които и аз се чудех кои са.

b_angelov
20-10-2008, 18:14
Ето и загравянето на клас X4 (май), от друга гледна точка: http://www.vbox7.com/play:77321229

Grim
20-10-2008, 20:34
Има нещо наречено феър плей,без значение дали си Шумахер или който и да било там... и макар,че е състезание нямаш право да застрашаваш живота нито на тоя който кара другата кола или на хората които гледат... това изпълнение не показа нищо,което някой да научи нещо,по скоро ми напомня поведението на голфаджийте и астраджийте по улиците... защитавайки го ставате същите...
п.с. кога пък шумахер стана и той пилот???:moon:

ФЕРАРИСТ
20-10-2008, 20:46
Има нещо наречено феър плей,без значение дали си Шумахер или който и да било там.
Големите шампиони са имунизирани против феърплей, такъв беше Сена, такъв беше и Шумахер, затова като се каже Ф1, и се помнят техните имена.......никой не помни феърплеарджии като Хил, Вилньов, и прочее който с феърплей я станат веднъж шампиони, я не, и то когато карат болид превъзхождащ конкурентния поне 2 пъти......

Grim
20-10-2008, 20:57
Големите шампиони са имунизирани против феърплей, такъв беше Сена, такъв беше и Шумахер, затова като се каже Ф1, и се помнят техните имена.......никой не помни феърплеарджии като Хил, Вилньов, и прочее който с феърплей я станат веднъж шампиони, я не, и то когато карат болид превъзхождащ конкурентния поне 2 пъти......

че той на шумахер болида винаги е превъзхождал на другите...може би само McLaren не... а и името на шумахер ше се помни защото се отегли в подходящ за него момент, ако караше още не се знае кво щеше да стане :) а и в случая май ставаше дума за нещо като "каруцарско изпълнение".... на за "Големите шампиони ...":grandpa:

Ma7e4k0
21-10-2008, 01:17
Браво на съседа Борис Борисов, ние с него сме си френд ......а тоя дето го избута да му изсъхне... :cheers:

Ma7e4k0
21-10-2008, 01:20
Ето и загравянето на клас X4 (май), от друга гледна точка: http://www.vbox7.com/play:77321229

Привижда ли ми се или там имаше Съзтезателен ТРАБАНТ? :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

code
21-10-2008, 06:27
Привижда ли ми се или там имаше Съзтезателен ТРАБАНТ? :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
Тръбчо трябва да ти кажа, че нямаше кой да го догони преди да се счупи;) нали се сещаш че това няма нищо общо с Трабант.

ФЕРАРИСТ
21-10-2008, 16:07
че той на шумахер болида винаги е превъзхождал на другите...може би само McLaren не...
Мда, особенно през 94, 96, 97, 98, 99....такова превъзхождане беше, че тогава мнозина се чудеха как с този болид успява да направи пол, да победи, или да се класира в борба за титлата.....

b_angelov
21-10-2008, 19:33
Тръбчо трябва да ти кажа, че нямаше кой да го догони преди да се счупи;) нали се сещаш че това няма нищо общо с Трабант.
За това Траби подочух че е с двигател от Ланча Делта Интеграле HF :shock:

Grim
21-10-2008, 20:18
Мда, особенно през 94, 96, 97, 98, 99....такова превъзхождане беше, че тогава мнозина се чудеха как с този болид успява да направи пол, да победи, или да се класира в борба за титлата.....

мнозината са били от най-хитрите значи......

mik mik
21-10-2008, 21:44
За това Траби подочух че е с двигател от Ланча Делта Интеграле HF :shock:
Рено 19 уилямс ;)

b_angelov
22-10-2008, 00:09
Рено 19 уилямс ;)

Значи грешни слухове са се носили по време на рейсинга.

mik mik
22-10-2008, 19:11
Значи грешни слухове са се носили по време на рейсинга.
това го знам от един приятел който е колега с момчето с трабанта и ми говореше за този проект от година насам но досега не го бях виждал..... последното което каза е че щял да слага турбо и да го прави 300++.... :brickwall:

Derry
22-10-2008, 19:17
...никой не помни феърплеарджии като Хил, Вилньов...

Аз Вилньов си го спомням и май Шуми му беше задигнал гаджето:evil:

Ma7e4k0
22-10-2008, 22:54
ахахахахх трабант с двигател от делта интеграле звучи доста ДОБРЕ и доста НЕРЕАЛИСТИЧНО ...представете си че с тоя кашон ако е с двг над 200 коня стане катастрофа ...АУТ си веднага... :surrender:

Ma7e4k0
22-10-2008, 22:58
Ето я и легендата :evilsmiley: :shoot:

mik mik
22-10-2008, 23:09
специално тоя трабант не е кашон ми беше стъкломат цялото купе и тежи около 400кг ;)