PDA

View Full Version : Не се заключва!

wrc
20-10-2008, 16:38
Вчера изведнъж просто спря да се заклюва без някакви признаци преди това.Пъро заключи и се отключи сама,после вече изобщо не искаше да се заключи.Някой някаква идея да има:???:.
И друго,за моята става ли воден радиатор от друга няква 155-ца,щото и той най-ненадейно протече:unsure::coolio:.Пък нова кола,няма и 20 години:tooth::tooth:

Alexanderbb
20-10-2008, 17:22
При мен се отключва когато не е затворена някоя врата. Погледни си първо как са ти бравите отвън

wrc
20-10-2008, 17:42
гледах ,ама не е от това:icon_frown:

DerMeister
20-10-2008, 17:48
Ама заключва и после сама отключва или грам не заключва. При мен имаше някакви аномалии, разцъках копчетата на задните врати и всичко вече е ок. Явно нещо клеясват ли какво ли и като централното види повече зор, решава да отключи.

wrc
20-10-2008, 17:52
вече изобщо не заключва.Аз я взех с неработещо дистанционно и заключвам/х/ само с ключа,ама вече нъц, и с него неще

Furious 155
20-10-2008, 20:58
вече изобщо не заключва.Аз я взех с неработещо дистанционно и заключвам/х/ само с ключа,ама вече нъц, и с него неще
трябва да намерих по схемите в мануала къде е бушона за централното и релето и да търсиш там грижата - така мисля аз!

wrc
20-10-2008, 21:07
бе що си мисля,че има нещо гнило тука.Как може и двете предни врати едновременно да спрат да се заключват.Това може ли да е ел проблем,къде се намира релето за централното.ОООбаче пък,защо не се заключва като натискам бутона отвътре на вратата,А:D
Мноо въпроси,остава и да ми отговори някой:spiteful:

Ilko Ivanov
20-10-2008, 21:09
Релето на централното е на таблото с бушоните.Корпуса му е като две обикновени релета в едно(надявам се ме разбра).В него има има термо/максималнотокова защита - може да е от нея.
Най-лесно ще разбереш,ако го размениш с някой колега.

wrc
20-10-2008, 21:09
оп,закъснял съм с разсъжденията май:crazy:.Даа,и аз си мисля за същото:D