PDA

View Full Version : Амортисьори Koni

deks777
20-10-2008, 23:25
Здравейте,

оказа се че на алфата от подписа ми предните амотисьори са заминали. Замислих се за нови - па те едни цении..200+

И се оказа че в каталога на кони жълтата серия /Special/ са около 196 лв, а червените /Sport/ са 239. Вторите не ми вършат работа че много твърди, а се оказа че за боксера жълтите вече не се произвеждат.

Та въпроса е:

от каква друга модификация може да се сложи - толкова ли са различни от туинспарковете тия пусти боксери.

Просто съм се навил да сложа жълти конита, а пък то се оказа че няма. Тъй като сега живея в с. Лозен ходих във вносителя Руди 96 /той е в началото/ и там провериха хората- само червени. Ако някой знае другаде, ама едва ли ще имат - казаха че всичко е по поръчка, а не е на склад.

Въпрос две: нещо друго спортно може ла ди са сложи да подобна цена /той май отговора е не, ама да питам/

Absente_
21-10-2008, 10:38
винаги съм си мислел че жълтата серия е koni sport
а 196 лв е бройката нали ?

deks777
21-10-2008, 11:45
винаги съм си мислел че жълтата серия е koni sport
а 196 лв е бройката нали ?

Прав си. Просто съм обърнал понятията.

KONI Special ( червена серия )
KONI Sport ( жълта серия )

Аз търся първите демек червените. Цената беше около 196 ама ги няма. Жълтите са по скъпите

Pinky
21-10-2008, 12:12
Ако търсиш евтин вариант, виж Лисан продаваше някакви доста по-евтини от всички други.

kocta
21-10-2008, 12:43
Ако се взима от някъде ме пишете и мен за 2 предни натягащи се кони (жълтите) ,че мойте минах през една (бах тая дупка) и ми изпусна единия adjustable :brickwall:

jjkale
21-10-2008, 22:50
Лисан !!!!

joro_alfata
14-01-2009, 13:03
Извинете ме за спама ама от каде да си купя 4броя кони спорт(жълтите)?
Благодаря предварително.
Поздрави !!

TRENDi
14-01-2009, 13:18
Извинете ме за спама ама от каде да си купя 4броя кони спорт(жълтите)?
Благодаря предварително.
Поздрави !!

Тъй като сега живея в с. Лозен ходих във вносителя Руди 96 /той е в началото/

:coolio:

stelt
14-01-2009, 17:52
Аз съм със 4 бр. жълто КОНИ. За предните амортисьори са купени само пълнители, които са вкарани в оригиналния ботуш на боксеровия амортисьор. Не съм я правил аз тая интервенция, но според мен не е сложно. Просто трябва да се смъкне стария амортисьор, и да се прецени какъв пълнител да се купи.

AlfaRomeo
15-01-2009, 02:39
Стелт за твоя картинг знаем ;)

Няма ли да го сменяш това возило... :) Ебати не те предава и не те предава е ти него и оставяш де ;)

cocaloca
15-09-2009, 17:54
Az sushto sam se navil da i sloja sportni amortisiori no neznam kakvi.

Speeder
15-09-2009, 18:28
Аз съм със 4 бр. жълто КОНИ. За предните амортисьори са купени само пълнители, които са вкарани в оригиналния ботуш на боксеровия амортисьор. Не съм я правил аз тая интервенция, но според мен не е сложно. Просто трябва да се смъкне стария амортисьор, и да се прецени какъв пълнител да се купи.

A ти ли си плащал интервенцията и колко струва?

stelt
16-09-2009, 22:26
Аз ги купих вече направени. Все още ми служат. Не е много сложна интервенцията и не би трябвало да е скъпа.
Ако идваш на феста може да видиш как са направени моите.
Също така мога да предложа стари изпуснали амортисьори на някой, който иска да използва тези ботуши и да си ги доработи, като няма да се налага колата му да не е в движение докато се нагласят нещата.

Speeder
17-09-2009, 00:25
Да, интересно ми е.
Дано успея да стигна до Италфеста.