View Full Version : Честит рожден ден на MONI :):)
Честито колега, да си жив и здрав, и всичко най хубаво ти желая :)
:birth1: :birth1: :birth1: :birth1:
:biggringift: :party: :Yeeeehaaa: :Lkingsmiley: :tequilla: :tequilla: :tequilla:
Честит Рожден Ден да си жив и здрав :birth1: :biggringift: :birth1: :biggringift: :birth1: :drums: :BBQ: :big_beer:
честито
да си жив и здрав
:birth1: :biggringift: :tequilla: :birth1:
Най-добри пожелания :firstprize:
честито мони!!
богат и здрав като швейцарски граф!!! :birth1: :static: :lol_sign:
Честит рожден ден и всичко най най най..........което си пожелаеш :biggringift: :birth1: :meeting:
Честит рожден ден и от мен най важното е да си здрав а другото сам ще постигнеш :biggringift: :biggringift: :birth1: :birth1:
:band:
Честито и от мен! Пожелавам ти много здраве и късмет,пък другото зависи от теб :wink: :birth1: :biggringift: :Yeeeehaaa: :clown: :band: :bg:
Честито и от мен!
:birth1:
:biggringift: :biggringift: :biggringift:
:band:
Честито...жив здрав и много курав 8)
След като всичко вече е казано от колегите, аз се присъединявам км пожеланията със още едно . Нека те слуша любовницата :)
И весело изкарване .
:D :birth1: :biggringift: :band: :tequilla: Честито, здраве и късмет
колега.
Честито !!!! Много здраве и много безаварийни километри...
Dodo 155
16-11-2005, 14:51
ЧЕСТИТО Монка и от мен!
Да си ни жив и здрав :wink:
EvgeniiM
16-11-2005, 15:06
Честито Мони, само радости от хората около теб. Добре че на кюто си пише че празнуваш , та ние незапознатите да видиме :birth1: . Иначе и аз днес празнувам 1 годинка на малката, абе празници да има
Честит Рожден Ден пич. Желая ти много здраве, щото вярвай ми то е най-важното...желая ти усмивки и любов...желая ти кинти и пачки...желая ти безсмъртие...
Ако последните две се случат 1 искам част от кинтите и 2 да се грижиш за пра-пра-пра внуците ми ей!!!
Честит рожден ден и от мен.Много здраве,щастие,касмет и любов в живота! :birth1: :cheers: :beer: :dj: :meeting: :cheers: :drunk:
. Иначе и аз днес празнувам 1 годинка на малката, абе празници да има
Много здраве и щастие и на нея и само да ви радва! :birth1: :D
Благодаря на всички колеги за хубавите поздрави и аз искрено пожелавам на всички да сте много здрави весели и щастливи и много, много Алфи да имате и все хубави........
Много, много здраве и за малката Алфистка на Евгени която е точно 25 години по малка от мен. Да сме живи и здрави с него и след още 25 да правим общи партита както каза той :wink:
п.с.
Ако последните две се случат 1 искам част от кинтите и 2 да се грижиш за пра-пра-пра внуците ми ей!!!
Немаш грижи.....
Поздравления колега!
http://www1.hellocrazy.com/reserved/cards/200411091258560.tortagiu.gif
Весело изкарване довечера :lol: !
Честит рожден ден и от мен, колега :D :D :D :D ! Желая ти да си постигаш всички цели и мечти и разбира се любов, здраве и всички такива неща без които не можем!!! А, и да не те боли много главата утре! :tooth: :band: :drunk:
Emi are i oт мен честито всички пожелания са изчерпани ама да си жив и здрав :wink: :wink: