Log in

View Full Version : До кога по дяволите ???

Alfa User
23-10-2008, 21:58
Гавра с българското знаме и кючеци в Кърджали
Автор/Източник : news.bg

"Гавра с българския национален флаг бе извършена в Кърджали. На откриване на детска градина в града, която е била построена с български пари, но от турска фирма, националният флаг е бил изобразен чрез балони.

На няколко места те са били поставени по тройки - бял, зелен и червен балон.
На всички червени балони обаче са били изписани полумесец и звезда.

По този начин изглеждат точно като турското знаме - полумесец и звезда на червен фон.

Не е ясно по чия инициатива е бил унижен трибагреникът при откриването на детската градина в Кърджали. Кметът на града е този, който е възложил изпълнението на поръчката и усвояването на милиони левове от турската фирма.

Свидетели на откриването споделиха, че то е било съпроводено с ориенталски песни и изпълнение на така познатия ни от отвъд Босфора танц - кючек.
Кючеците са били изпълнявани от три-четири годишни деца./Васил Костов /News.bg"

До кога ще има такива извращения, и наистина ли на никой не му пука за това, та четем спокойно и не казваме нищо ???

koolio
23-10-2008, 22:02
Ми аз казвам навсякъде, ма какво от това...

Gligan
23-10-2008, 22:13
Тези територии за съжаление май вече не са наши. Лятото ходих до капитан андреево и се ужасих. Само турска реч и турски номера на колите. Отказаха да ме обслужат и на бензиностанция, защото не говорих турски. Аз казвам "до горе" и оня нищо гледа ме тъпо. Не знам какво може и трябва да се направи. За мен лично понятието малцинство що се касае до т. нар. български турци и роми не съществува. Тия боклуци се ползват с много повече привилегии от нас. Всички тия трябва да бъдат :machinegunner::sniper::shoot::sniping:

Blade
23-10-2008, 22:13
Това е суровата истина, нищо не може да се направи по въпроса (или никой няма желание да направи). "Демокрация" :pfbbt:

Alfa User
23-10-2008, 22:21
Това е суровата истина, нищо не може да се направи по въпроса (или никой няма желание да направи). "Демокрация" :pfbbt:

По тази логика колега, трябва от сега да си свалим гащите, така ли ??? Знае се че такова ни е и управлението, но мисля, че народа български трябва наистина да се събуди вече...

pent
23-10-2008, 22:28
еми докато турци управляват така ще е... момчетата имат доста самочувстие, което им се гарантира и от закона. нищо не може да се направи, освен да се гласува.... но това може да промени нещо само в глобален план. в локален(кърджали) нещата ще си останат същите :busted_cop:

Bonev
24-10-2008, 00:18
Бате, ние сме си виновни щот ги търпиме!!! Като овци сме!!! Но докога ли?!!! Мен ми ПИСНА–А–А–А–А!!!!!:Silent::machinegunner::machineg unner::machinegunner:

Bonev
24-10-2008, 00:23
Между другото Доган е вече пътник, въпрос на дни е!!!:stumm::nuke::priest::priest::priest::whistle: :whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whis tle::whistle:

BlackElf
24-10-2008, 00:48
Михаил Калашников-30 + 1 златни хита:(

milenamr
24-10-2008, 03:06
Между другото Доган е вече пътник, въпрос на дни е!!!:stumm::nuke::priest::priest::priest::whistle: :whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whis tle::whistle:

http://www.youtube.com/watch?v=11sJM8syGzs

Pinky
24-10-2008, 08:18
Вместо да се вайкате и възмущавате, на следващите избори си вземате акъла под мишка и отивате да гласувате за някой, който няма да се коалира с ДПС.
Турците, ако ги влече, може и за турчин да гласуват, но нека не е ДПС.

Иначе става едно порочно въртене в кръг - едните направили нещо, другите си го връщат, първите си връщат заради отвърнатото и така до безкрай. А никой _нормален_ гражданин на републиката няма интерес от конфликти - всички губят тогава.

Pinky
24-10-2008, 08:22
http://www.youtube.com/watch?v=11sJM8syGzs

А тази медия няма да коментирам колко е пристрастна и манипулативна.
Организацията, която подкрепя има единствено за цел да създава и изостря конфликти. Като се има предвид, че е спонсорирана от ДПС...

fred
24-10-2008, 09:13
Подобни неща се допускат поради нехайствостото на БКП номенклатурата, която организира и оглави ДПС чрез служители и сътрудиниците на ДС.
Същата тая комунистическа номенклакута при ВСИЧКИТЕ си управления в България, от 1990 насам, неизменно управлява съвместно с Доган и компания.
Същевременно голяма част от народа с промити глави си гласуват за чревнените и по този начин узаконяват постоянното висене във властта на такива структури.

Pinky
24-10-2008, 09:17
ДПС си беше нужна в самото начало на прехода - по този начин се избегна съвсем реално заплашващ бунт след възродителния процес, при това не съвсем без право. Сега, обаче, нещата са достатъчно изродени, че да не се знае как точно да се процедира.

vaklinator
24-10-2008, 09:25
http://www.youtube.com/watch?v=11sJM8syGzs&feature=related
Едва ли ще го натъпчат пак в затвора. Та нали президента му раздаваше медали и ордени да го е.а и гъзолизеца.

Susscrofa
24-10-2008, 09:31
Организацията, която подкрепя има единствено за цел да създава и изостря конфликти. Като се има предвид, че е спонсорирана от ДПС...

Не мога да разбера това мнение, лъха ми на Милиционерска глупава клюка. Незнам от кога познаваш Сидеров (нямам предвид лично), но по изказването ти съдя, че го познаваш от влизането на АТАКА в парламента. Ако си прочел поне една негова статия или книга от по ранния му период или си следил неговите изяви преди АТАКА едва ли щеше да повтаряш като папагал някаква безумна версия излязла от устата на някой червен милиционерски гном. Сидеров е един от малкото политици, които не измениха на принципите си. Това, което той говореше и пишеше преди 20 години го защитава и сега. Не коментирам какви са идеите на АТАКА аз не съм съгласен с някои от тях, но не разбирам и този опит за сатанизиране на Сидеров или безумната версия, че ДПС е създала АТАКА. Но червените милиционери са способни да направят всякакви гнусни инсинуации, вкл. и случая на автомагистралата. Предпочитам Сидеров пред цялата мафиотска гнусна червена пасмина, която ошушка България.

bobi_j_i
24-10-2008, 09:34
Вместо да се вайкате и възмущавате, на следващите избори си вземате акъла под мишка и отивате да гласувате за някой, който няма да се коалира с ДПС.

Иначе става едно порочно въртене в кръг - едните направили нещо, другите си го връщат, първите си връщат заради отвърнатото и така до безкрай. А никой _нормален_ гражданин на републиката няма интерес от конфликти - всички губят тогава.

Покрепям. Ако всички отидем да гласуваме, мисля, ситуацията ще е коренно различна.

Susscrofa
24-10-2008, 09:45

Искам да те попитам нещо, защото нещо не си добре политически осведомен. БСП и НДСВ заедно в коалиция имаха ли пълно мнозинство. Май имаха, но независимо от това ДПС влезе в коалицията. Защо според теб стана това и не си ли си задал въпроса, дали всичко се решава тук в България, и знаеш ли колко пъти Доган си е пил кафето с американските посланници, смениха се няколко вече. Недей да заблуждаваш хората, че с гласуване нещо ще се промени. Те и НДСВ така излъгаха своите гласоподаватели и после легнаха на БСП. Невежеството е най-големия враг на едно общество.

georgyg
24-10-2008, 10:21
А можете ли да ми отговорите на въпроса кога гражданин на България от турски произход ще гласува за друга партия?

На ДПС гласовете са си твърд електорат. Те си подкрепят хората, хората ги подкрепят тях. В случая май друг е виновен.
Аз искам пък да знам от къде се финансират политическите партии като цяло?
А това, че ГЕРБ заявява че ще се коалира с едни (СДС, ДСБ и Атака и т.н.) и няма с други (ДПС, БСП, НДСВ) ще видим на следващите избори.
Всъщност колегата suscrofa е дал ясен пример какво става в действителност.

bager
24-10-2008, 13:04
... Недей да заблуждаваш хората, че с гласуване нещо ще се промени... Невежеството е най-големия враг на едно общество.

Добре де, а как тогава? С революция?
Кой ще я поведе, ти ли? Не го казвам с насмешка, питам наистина. Защото и на мен ми писна от всичко, което се случва в тая държава.
Образовай ни малко, ела на някоя от срещите да си поговорим, да се запознаем поне.
Темата ще бъде: може ли и ако може, как да се промени политико-икономическата ситуация в страната.
Поздрави.

ФЕРАРИСТ
24-10-2008, 13:09
Сега на мода е етрическото разцепление, все пак доста време беше спокойствие.....

Pinky
24-10-2008, 13:21
Твърдението, че не съм добре политически подготвен е достатъчно необосновано и непокрито с каквото и да е, че ще оставя със съвсем кратък отговор: в политиката съм.

А че "всичките са маскари" и други подобни, колегите и сами ще се досетят, реплика на кой точно герой на Алеко Константинов е.

Промяна може да има, стига да има мисъл и желание за такава.

И пак, всеки народ си заслужава управниците.

Турците, няма проблем, могат да гласуват и за други турци, стига да има друга партия, която да излъчи такива (естествено, веднага ще бъдат обвинени, че са подлога на ДПС). Самите турци не са проблем, проблем са шайката застанала начело на ДПС в момента.

Old Fox
24-10-2008, 13:22
Кви принципи, къв политик, кви пет лева бе suscrofa? Чел съм две книги на Сидеров от "ранния период" ей така да го видя къв е. И кво. "Люлката на злото" или каквото там беше на злото има една глава посветена на кулите близнаци написана с мозък и другото е баластра. Елементарни напъни на тема православно християнство. Пробвал се е човека мъ ни му са е получило Другата беше цялата такава даже не съм я запомнил. Е такова мислене като твоето "По добре Сидеров" ни закопава. Ма нищо той имал принципи.. Като да стреля по магистралите сигурно пак е принцип, а?

Susscrofa
24-10-2008, 15:02
Кви принципи, къв политик, кви пет лева бе suscrofa? Чел съм две книги на Сидеров от "ранния период" ей така да го видя къв е. И кво. "Люлката на злото" или каквото там беше на злото има една глава посветена на кулите близнаци написана с мозък и другото е баластра. Елементарни напъни на тема православно християнство. Пробвал се е човека мъ ни му са е получило Другата беше цялата такава даже не съм я запомнил. Е такова мислене като твоето "По добре Сидеров" ни закопава. Ма нищо той имал принципи.. Като да стреля по магистралите сигурно пак е принцип, а?

Ти поинтересува ли се кой е Доков баща и какво е синчето му а? Същите като Драшкови. На 25 години с бизнес за милиони без да го е наследил от никой. Това са червените Милиционери няма какво да спорим, за мен всичко е ясно. Предпочитам не много начетен, но принципен и честен политик.......... Няма да коментирам повече нищо.

Susscrofa
24-10-2008, 15:07
Твърдението, че не съм добре политически подготвен е достатъчно необосновано и непокрито с каквото и да е, че ще оставя със съвсем кратък отговор: в политиката съм.

А че "всичките са маскари" и други подобни, колегите и сами ще се досетят, реплика на кой точно герой на Алеко Константинов е.

Промяна може да има, стига да има мисъл и желание за такава.

И пак, всеки народ си заслужава управниците.

Турците, няма проблем, могат да гласуват и за други турци, стига да има друга партия, която да излъчи такива (естествено, веднага ще бъдат обвинени, че са подлога на ДПС). Самите турци не са проблем, проблем са шайката застанала начело на ДПС в момента.

Без да искам да те обидя, но щом си в политиката не би трябвало да си толкова обидчив, ще ти кажа че проблем в България са и хората, които са В политиката ако изобщо в България има политика. Мога и да позная къде си точно позициониран в "политиката", но не ми се занимава изобщо с тази тема. Аз съм изяснил всичко за себе си. Има един любим мой израз казан от Т. Джеферсън преди доста години. "Дървото на свободата от време на време трябва да бъде поливано с кръвта на господарите и робите". Кокал от хищник се взима само с бой не става с молби и превъзпитаване.

ФЕРАРИСТ
24-10-2008, 15:46
Сидеров е един от малкото политици, които не измениха на принципите си. Това, което той говореше и пишеше преди 20 години го защитава и сега.
Катго се сетя че беше главен редактор на в-к Демокрация, а сега АТАКА....
Всичките са маскари......Волен просто запълни една празнина в политическия елит.......

Susscrofa
24-10-2008, 16:10
Катго се сетя че беше главен редактор на в-к Демокрация, а сега АТАКА....
Всичките са маскари......Волен просто запълни една празнина в политическия елит.......

Изморих се, но какво да се прави не мога да си трая. Точно това исках да ти кажа винаги е бил срещу най големият враг на България, а именно червената милиционерска мъглявина.

DerMeister
24-10-2008, 16:26
Изморих се, но какво да се прави не мога да си трая. Точно това исках да ти кажа винаги е бил срещу най големият враг на България, а именно червената милиционерска мъглявина.
И поради тая причина събра всички психопати и олигофрени в партия и всички трябва да се надяваме да ни управляват те...

Susscrofa
24-10-2008, 16:39
И поради тая причина събра всички психопати и олигофрени в партия и всички трябва да се надяваме да ни управляват те...

Еми щом предпочиташ умници с бели якички да те крадат и да ти се присмиват на мизерията избора е твой. Мнозинството решава. Аз не искам да ме опъват мазни умници, които нямат никакви скрупули.:big_money:

DerMeister
24-10-2008, 16:44
Еми щом предпочиташ умници с бели якички да те крадат и да ти се присмиват на мизерията избора е твой. Мнозинството решава. Аз не искам да ме опъват мазни умници, които нямат никакви скрупули.:big_money:
Не продпочитам, ама да ни управляват олигофрените на Волен си е плашеща мисъл. То идеи и лозунги да ги ринеш с лопата, ама като няма достатъчно акъл да се осъществят, всичко е на вятъра.

Alexanderbb
24-10-2008, 16:51
Предполагам че мнозиня няма да се съгласят с мене но смятам че Волен е точно това което и трябва на управляващата върхушка за в бъдеще. Той е идеалната застраховка за това че ако след време се появи някой необвързан с тях едно изказване 'той е като Сидеров" ще е достатъчно. Съгласете се все пак че е несериозно за политик през 2008 да акцентира на неща като етническо разделение. Пък дори и това което показва да е вярно. И вообще няма да се спирам на политическата му кариера. А що се отнася до турците мога да кажа че между тях има много честни хора които не искат и да чуват за Доган и ДПС. По-големия проблем е че се допуска изборен туризъм и се докарват хиляди гласоподаватели които изобщо не са на ясно с реалноста и си мислят че живеят в 1985 година

milenamr
24-10-2008, 18:33

ТОва го знам(дори имам и документни доказателства), но въпреки всичко фактите са си факти!!!

ФЕРАРИСТ
24-10-2008, 19:22
Пич - всички са едни и същи, просто цвета им е различен.....

Nasko_77
25-10-2008, 00:03
Пич - всички са едни и същи, просто цвета им е различен.....Да.. вярно е, но да заключим така и поради тази причина да НЕ гласуваме е... най-лошия вариант. Само би им помогнало още да се задържат;)