View Full Version : Лампа
nicola04
24-10-2008, 10:37
Имам следният въпрос, вчера "паднах в е дна огромна дупка " в резултат на което ми светна тази лампа!!!:shocked: Някой има ли идея какво се лучило?
Проблем с аербега.Май се оправя с компютър,демек с диагностика.
nicola04
24-10-2008, 11:24
Благодаря :grin: ако е само това ще е хубаво!
mengi_86
24-10-2008, 12:38
на аербега е да
е да
nicola04
24-10-2008, 13:04
Знам че това е лампата за "Airbag" въпроса ми беше каква е причината да светне след падането в дупка, и дали на някой му се е случвало!!!!
А не какво за какво е лампата!
BOXER_33_PLD
24-10-2008, 13:19
Най-вероятно проблем с някоя връзка.
Като е тръснала в дупката и някой кабел може да се е откачил,но диагностиката е точно за това.Отиваш и ти казват какъв е проблема.
nicola04
24-10-2008, 13:32
Благодаря :balloon:
и пиши какво е станало на диагностиката и дали се е оправил проблема
leketo84
24-10-2008, 21:29
Не е нещо страшно , но е гадно че трябва да си губиш времето а и излишна пара ама какво да правиш . Внимавай повече ! :tank:
Не е нещо страшно , но е гадно че трябва да си губиш времето а и излишна пара ама какво да правиш . Внимавай повече ! :tank:
Колкото и да внимава .. с нашите гладки като нива пътища :?
Колкото до тази лампа , на мен ми светна няколко пъти и ходя да я загасят .. след 1-2 седмици пак светва без да съм целил дупки и си мисля , че най-вероятно има проблем с някой Еърбег или де да знам..
Къде го оправят и на каква цена, кажете някой сервиз в София... като за диагностика или по скъпо излиза? Аз имам същия проблем във Вантотрейд примерно дали ще го оправят? И още един тъп въпрос ...ако се извадят клемите на акумулатора и пак се вържат за да се ресетне компютъра няма ли шанс да се оправи...
to_lose_HEART
01-08-2011, 16:23
Тази лампа за еърбега пак светна. Преди известно време я изчистихме на диагностика, човека ми каза че записало грешка в самата лампа или нещо подобно , неразбрах много. Днес пак светна без ясна причина, мисля си дали някъде не прави добър контакт, предпазител или нещо друго. Ако някой колега се е сблъскал с подобен проблем нека сподели. Не че не може и така да се кара но дразни като свети на таблото. Поздрави!
иди при добър диагностик, да каже каква точно е грешката, и не само да я чисти, но и да опита да отстрани причината
например букса на кантара под дясната седалка, или самия кантар ... масово е нещо такова
но с гадаене няма да стане де, става с диагностик
пробвай при Бобо например, той е спеца :)
lordliness
01-08-2011, 16:50
Моята я оправиха в Пазарджик с изчистване,казаха,че една от възможните причини да светне е постоянното местене на височината на волана.Вече няколко месеца няма проблеми.Мисля ,че това което свети е еърбега на мястото на водача.
to_lose_HEART
01-08-2011, 18:24
Благодаря. Като за начало ще прегледам покрай волана кабели и букси да видим какво ще излезе
Алфист11
02-08-2011, 08:43
И моята започна да свети тази пролет в резултат на често сваляне и слагане на акумулатора,защото не съм карал колата,а само я припалвах 2-3 месеца.Още не съм ходил на диагностика.
Абе кой ви каза, че проблемите се оправят с "изчистване на грешката"? Тоя компютър нали затова ги записва тия грешки, за да знаеш къде ти е проблема. Това не е грешка на компютъра, а проблем по колата - като изтриеш съобщението, проблемът си остава и най-много да го изпише пак. Мислете бе хора! И ходете на диагностика.
Аз го имам същия проблем и дори ми казаха точно къде е(в датчика на пасажерската седалка лоша връзка в един куплунг).Диагностиката го изписва точно къде се случва това,така че........ :)