View Full Version : Италфест в Auto Bild
В четвъртък да си купите Auto Bild - тоя брой не е за изпускане, след време ще има колекционерска стойност.
Две пидиефчета, още топли-топли:balloon:
Репортажче:
http://mail.dir.bg/~tkm_digital/italfest2008.pdf
Снимка на броя:
http://mail.dir.bg/~tkm_digital/snimka_broi.pdf
raffaello
25-10-2008, 07:46
С нетърпение очаквам четвъртака за да си го взема. Доста материал за алфистите.
С нетърпение очаквам четвъртака за да си го взема. Доста материал за алфистите.
Бравоо :) Много хубаво е описано всичко , хареса ми !
Alfa User
25-10-2008, 11:22
Олеее, мен даже са ме хванали на снимката на броя :wow:
Много хубава статия !!!
ее супер е станало :clap:
:wow::wow: ооо нямам търпение да дойде четвъртък
Колеги,излезнал ли е вече или другия четвъртък ще излезне?
Колеги,излезнал ли е вече или другия четвъртък ще излезне?
Сега на 30-ти :)
ЕВАЛА отново страхотен матерял и невероятно отразяване на изминалото събитие.Много интересна статия,придружена с подобаващо количество снимки. Браво но Пинко за страхотната статия. :clap:
Ама победител в ниския клас не беше уно турбо,а типото на колегата 1912,поправете грешката ;) А във високия жълтото уно турбо даде по добро време от 145-цата на бобо :)
http://mail.dir.bg/~tkm_digital/italfest2008.pdf....:lupe:..изненада имаме как оглеждам предстоящата си покупка:baby:
deadairplane
25-10-2008, 16:06
Ама победител в ниския клас не беше уно турбо,а типото на колегата 1912,поправете грешката ;) А във високия жълтото уно турбо даде по добро време от 145-цата на бобо :)
Грешка няма. Типото си е в малкия клас а червеното Уно турбо е на майсторско. А колегата Наско не стигна до финала защото му гръмна мотора. Затова го няма в статистиките, иначе наистина е дал най-добро време.
Браво на Пинко :big_bow_down: :bravo: :bravo: :bravo:
Мда, наистина се е промъкнала една грешка - в текста под снимката на стр. 64 за драга - победител в ниския клас е Фиат Типо, а не Уно Турбо. За съжаление вече е късно да се поправи, броят вече се печата.
Причината е, че вчера тези текстове се променяха в движение няколко пъти, тъй като така и не можах да получа точна информация. Вчера цял ден звъня на Григор, Петко, Светльо, Вальо, Шокс, Венци и кого ли не и НИКОЙ, АМА НИКОЙ не можа да ми каже къде са протоколите, има ли такива, кво пише в тях и т.н.
В раздела Италфест са поместени САМО И ЕДИНСТВЕНО резултатите от конкурса за най-поддържан автомобил - но без регистрационни номера на автомобилите и без име на победителя. Така че просто праснах един жълт Спайдер и го набедих за победител. Същата работа и за аудиотунинга - там писах Алфа 156 просто по памет, за ретроконкурса ми помогна Венци.
Затова и никъде няма имената на победителите - единствената информация, до която успях да се докопам по спомени на очевидци и като фърлих малко боб, бяха моделът и цветът на автомобилите.
Явно резултатите от Италфест са строго секретна информация.
Ранобудниче
25-10-2008, 20:17
.. НИКОЙ, АМА НИКОЙ не можа да ми каже къде са протоколите, има ли такива, кво пише в тях и т.н.
...
ох, не - не мога да се сдържа : )))
липсата на протоколи е добре утвърдена стара практика, а, както знаеш, на традициите не бива да се изневерява :lol_sign:
пък и.. зъ ко ти`й.. после всичко се оправя за ПЕТ МИНУТИ, най-много за ЕДИН ДЕН :whistle:
но на теб - шапка ти свалям.
защото, ВЪПРЕКИ - си се справил блестящо!!!
в този брой нищо не пишише че в другия ще има репортаж за ИталФест '08. Нямам търпение да дойде четвъртък
Грешка няма. Типото си е в малкия клас а червеното Уно турбо е на майсторско. А колегата Наско не стигна до финала защото му гръмна мотора. Затова го няма в статистиките, иначе наистина е дал най-добро време.
Браво на Пинко :big_bow_down: :bravo: :bravo: :bravo:
Е как не е стигнал до финала и същевременно е дал най-доброто време :lol: духна гарнитурата след като мина финала,не знам защо не са му зачели времето като си беше напълно редовно,можеби защото трябваше да спечели алфа ;)
deadairplane
26-10-2008, 17:55
Е как не е стигнал до финала и същевременно е дал най-доброто време :lol: духна гарнитурата след като мина финала,не знам защо не са му зачели времето като си беше напълно редовно,можеби защото трябваше да спечели алфа ;)
Много добре знаеш, че не е така, и на Бояна видя колко го обсъждахме това. Айде стига с тези "трябвало е да спечели Алфа". Пък и в крайна сметка вече си Алфист :crazy: (А пък аз все още Фиатаджия :tooth: )
Текста нали е верен :cheers:
Много добре знаеш, че не е така, и на Бояна видя колко го обсъждахме това. Айде стига с тези "трябвало е да спечели Алфа". Пък и в крайна сметка вече си Алфист :crazy: (А пък аз все още Фиатаджия :tooth: )
Текста нали е верен :cheers:
Що вече,аз съм си от 3 години и половина ;) :wow:
deadairplane
27-10-2008, 12:22
Защото гледаш регистрацията а не колата :mrgreen: Алфист си от няколко месеца, преди това Ланчист и Фиатаджия :mrgreen: :cheers:
ПС абе с тия писания ще ни погнат модовете.
Stoyan Georgiev
27-10-2008, 12:25
бравос :)
ще си го взема броя задължително :)
Защото гледаш регистрацията а не колата :mrgreen: Алфист си от няколко месеца, преди това Ланчист и Фиатаджия :mrgreen: :cheers:
ПС абе с тия писания ще ни погнат модовете.
А ако гледам и колата :waving:
http://i.data.bg/08/09/28/1174369_orig.jpg
http://i.data.bg/08/10/27/1216533_orig.jpg
Супер! :dance:
Благодаря за хубавото отразяване на феста :firstprize: