View Full Version : не ми свети плафона
joro 155
25-10-2008, 18:14
колеги имам 155ца но не свети предния плафон а задния си работи къде може да е проблема А и крушките са му здрави:?:
Alexanderbb
25-10-2008, 18:47
в жиците. като за начало му пусни една маса за проба.
DJ Vladic
26-10-2008, 13:03
А пък моя понякога светва само за миг.Т.е. като отворя врата тои светва и веднага изгасва.. и известно време след това го няма.Като мине едно време все едно се рестартирва и пак всичко е както преди.Някои ако е имал подобен проблем нека пише някои ред.
Furious 155
26-10-2008, 16:16
А пък моя понякога светва само за миг.Т.е. като отворя врата тои светва и веднага изгасва.. и известно време след това го няма.Като мине едно време все едно се рестартирва и пак всичко е както преди.Някои ако е имал подобен проблем нека пише някои ред.
за това може да е виновно управлението на осветлението. Намира се под задната седалка и в дясната страна.
Имах подобен проблем. На мен не ми светеше нито една лампа в купето, като отворя вратите.
Оказа се , че проблема е в алармата /невероятен ментак се оказа/. Смених я и проблема се реши
Rider_alfa155
06-11-2008, 17:57
при мен пък осветлението светва само когато отворя задните врати, от предните тц нищо не става