View Full Version : В нарушение ли съм
LeoVin4i
26-10-2008, 14:19
ако карам така :?
Разбира се, само акт за без номер ще ти пишат http://www.foxes2.be/smilies/145.gif
Попринцип може да се напрайш на луд пред полицаите, ама без заден номер може и да го дъвчеш. Ако искаш да дойдеш на срещата ше карам след тебе, нп:drool:
LeoVin4i
26-10-2008, 15:07
За срещата си намерих превоз Ferno ши ма вози на QV-ту Ама бронята няма да е готова до вторник, пък не ми се ходи пеш два дена. Ай стискайте палци да не ме спират :priest:
Ми, не съм убеден че е добра идея да караш без заден номер:bionic:
AlfaRomeo
26-10-2008, 15:28
Със сигурност ще те спрат,видят ли те така.
Недей си прави експерименти,вземи на някой приятел колата или просто два дена с градският транспорт или таксита.По добре от колкото да се разправяш е онея идиоти!
Ако те видят ша го отнесеш като куцо пиле домат.По добре да си дадеш парите за нещо по-смислено.
Furious 155
26-10-2008, 16:14
Попринцип може да се напрайш на луд пред полицаите, ама без заден номер може и да го дъвчеш. Ако искаш да дойдеш на срещата ше карам след тебе, нп:drool:
За бронята може реално май не могат да те закачат, ама задния номер задължително трябва да го има - иначе акт!
RoMeO_156_GTA
26-10-2008, 16:22
За бронята може реално май не могат да те закачат, ама задния номер задължително трябва да го има - иначе акт!
Именно ! Също колегата не трябва да кара по тъмно така , че се заяждат и за светлините на номера :?
ФЕРАРИСТ
26-10-2008, 18:18
Те ще те гледат отпред бре, като ги подминеш вече няма как да те спрат, само гледай да не карат зад тебе......
galinves71
26-10-2008, 18:39
абе ако те спрат кажи че цецо от биг брадър е твой човек и си ти:rosso_racers:
4 точки и 50лв за неосветен заден номер ,ама ти нямаш и номер ......................:sniper: абе носи си 20-тачки в портфеила
galinves71
26-10-2008, 21:09
4 точки и 50лв за неосветен заден номер ,ама ти нямаш и номер ......................:sniper: абе носи си 20-тачки в портфеилавече няма тикиви рапти,тази вечер по новините казаха че всички глоби през банката.
LeoVin4i
26-10-2008, 21:52
вече няма тикиви рапти,тази вечер по новините казаха че всички глоби през банката.
Как глобите през банката, я поясни че не гледах новините.
Колега слагаш номера на задното стъкло от вътрешната страна и ако случаино те спрът куки им казваш че си ттръгнал да ти сложат бронята, то и за това не е гаранция че няма да се заядът, но все пак ще имаш някакъв номер отзад.
coolboby
26-10-2008, 22:34
Колега слагаш номера на задното стъкло от вътрешната страна и ако случаино те спрът куки им казваш че си ттръгнал да ти сложат бронята, то и за това не е гаранция че няма да се заядът, но все пак ще имаш някакъв номер отзад.
Номера вероятно е на бронята!
За което пак могат да му натресат доста солен АКТ - то в закона си го пише че номера трябва да си е на мястото , иначе все едно си без него . Аз така нахраних един от Сигма с 20 литра 98 ( негуата маа ) задето предния ми номер беше на предното стъкло а за задния който е и пломбиран пък да не говорим какво може да измислят .
Nasko_77
27-10-2008, 02:39
Да... в такива случаи... задния номер се слага на задното стъкло, отвътре. Доста пъти съм виждал така да се движат автомобили.
В никакв случей без него обаче!
После.. ако не се лъжа... пак в КАТ за поставяне и пломба.
Има колеги от системата тук... нека те да се изкажат най-достоверно.
LeoVin4i
27-10-2008, 08:05
Номера остана на бронята. Днеска май ще съм пешеходец :goodnight: