View Full Version : проблем
Проблемът е, че индикатора за отворен багажник на таблото показва, че е отворен а той не е. Заедно с това и светлината в багажника изчезна. Ако някой има идеи да помага, че така е много изнервящо!!!
Погледни кабелите като отвориш багажника в ляво.
Някой път там се притискат.
nicola04
27-10-2008, 09:54
И аз имам същият проблем, но след време индикацията за отворен багажник се оправи но сега не иска да се отвори от копчето и мога до го отворя само с ключа :doctor:
nblagoev
27-10-2008, 10:13
Колега, ако си откачал акумулатора на отворен багажник, се записва грешка.
Пробвай да затвориш всички врати и багажника, след което откачаш акумулатора и чакаш 10-ина мин. След това закачаш и ако грешката не е изчезнала, гледаш кабелите.
TheLemonSong
27-10-2008, 10:46
Не, че нещо... ама как колегата да си откачи акумулатора без да му е отворен багажника?Все пак акумулаторът е там... май.
nblagoev
27-10-2008, 11:19
:big_whoops::bouncing_smiley:
Sorry, забравих, че на 166 е в багажника. :)))
На моята нали е отпред и съвсем изключих.
Да затвори ключалката на багажника при отворен багажник и да пробва.
При мен проблема беше точно от откачен акумулатор и след това закачен при отворен багажник.
Благодаря на всички за мненията, но днес свалих кората на багажника и се оказа хлабава връзка на буксата от бравата на багажника. Колегата Nikola04 може да провери и той за такова нещо.
Да затвори ключалката на багажника при отворен багажник и да пробва.
При мен проблема беше точно от откачен акумулатор и след това закачен при отворен багажник.
Аз съм го разкачвал и на отворен багажник , и досега не ми е правила проблеми .. по-скоро отнякъде замасява , погледни си кабелите ;)
nblagoev
28-10-2008, 13:08
Аз съм го разкачвал и на отворен багажник , и досега не ми е правила проблеми .. по-скоро отнякъде замасява , погледни си кабелите ;)
Не съм ги гледал, защото този проблем го имах още в началото като купих колата и оттогава всичко е наред.
Но ако се случи нещо подобно, ще го имам впредвид. :thumbup: