View Full Version : предни носачи
tuturutka
27-10-2008, 15:14
колеги, преди 13000 км си смених предните носачи с марка SIDEM и сега левия носач тропа в шарнира. Моля да ми препоръчате по качествена марка
Моето мнение е че носачите при 155 са консуматив... Но говорим само за Бг.... Просто при нас се внасят само боклуци и ментета...Дано намериш нещо качествено...
Напиш в търсачката "носачи" и ще ти излязат 2132321 теми...
П.П Аз карам с технород. Турска марка и в турция се произвеждат...Поне не са ментета... още нямам 10хил км но да видим...
vaklinator
27-10-2008, 17:46
Вероятно и на мен ще ми трябват.
Но засега не ми се сменят ОРИГИНАЛНИТЕ все още държат. Абе по тези дупки не е зле един комплект да си носи човек в багажника.
П.П. В студентски град, до автомивката на софавто едно ГТВ с разчекната предна лява гума??? Да е на някой колега от форума??? Ще помогна с удоволствие.
ILIANALFA
27-10-2008, 22:10
moog
vaklinator
27-10-2008, 22:26
moog
Какво му е??
WhitePower
27-10-2008, 22:52
и така моята сага ще разкажа
смених носачите с фиорела
след 10000 км щях да се разпадна
после си купи 2 оригинални 2 ръка от италянеца с тях искарах 50000 км , сега пак съм с такива вече на 10000 и няма драми
Какво му е??
Нищо му няма ... Moog е марката носачи, която препоръчва колегата :waving:. Въпреки, че kris11 не беше очарован от неговите, моите направиха ~15 хил. може би, сред софийските окопи и още се държат.
Препоръчвам OCAP-произвеждат за автомобили като Ферари,Мазерати,Ламбо.
Друга изпитана марка са FRAP
Аз съм с Фиорела и засега нямам оплаквания.
pesho ot vraca
28-10-2008, 12:15
Аз карам с носачи втора ръка и сам много доволен, а и ги вземам без пари.:-P
АЛФА 155 1.8TS 94г.
и така моята сага ще разкажа
смених носачите с фиорела
след 10000 км щях да се разпадна
после си купи 2 оригинални 2 ръка от италянеца с тях искарах 50000 км , сега пак съм с такива вече на 10000 и няма драми
Аз си взех от италянеца 2 макферсона(комплект)- за 70 лв. общо и вече са на 50 000 км.Никакви проблеми!:D.Като заминат, пак ще го посетя!
Текнорот или Фиорела :tooth: :tooth:
virusalfa
04-11-2008, 15:25
Препоръчвам OCAP-произвеждат за автомобили като Ферари,Мазерати,Ламбо.
Друга изпитана марка са FRAP
Тва па ФРАП откъде ти текна?Пълен боклук,не издържа и 30 хиляди!Сега единия ми е Технорот,а другия Фиорела и съм сигурен,че турския ще изкара бая повече.За по-новите търсете АС МЕТАЛ!
Не разбирам за какви километри говорите.За няколко месеца и тампоните се разбиват.:knock:
virusalfa
13-11-2008, 16:33
Не разбирам за какви километри говорите.За няколко месеца и тампоните се разбиват.:knock:
Ако караш в София-това си е много!Ебати шибаните улици,по-разкопан град нема!А пък за паветата и разни линии дето минава през паветата-е такова нещо никъде нема!За в София само колело,батка!
Rider_alfa155
14-11-2008, 10:09
Ако караш в София-това си е много!Ебати шибаните улици,по-разкопан град нема!А пък за паветата и разни линии дето минава през паветата-е такова нещо никъде нема!За в София само колело,батка!
колегаааааааа кога последно идва в Сливен?? и по специални из кварталите Дружба и Сини камъни а да не говорим вече и за основните булеварди, аз съм живял едно известно време в София и честно да ти кажа там положението е по добре от колкото при нас в момента аз тази година за втори път ще правя ремонт на предница ..... няма лошо нали ....
левият носач ми е оригиналния все още,а десния технорот е от 1 година-за сега държи(14 000) км да видим до кога
Моето мнение е че носачите при 155 са консуматив... Но говорим само за Бг.... Просто при нас се внасят само боклуци и ментета...Дано намериш нещо качествено...
Напиш в търсачката "носачи" и ще ти излязат 2132321 теми...
П.П Аз карам с технород. Турска марка и в турция се произвеждат...Поне не са ментета... още нямам 10хил км но да видим...
Консуматив са,щот са купени от стамболийски 155 ;) И аз така си мислех преди като пазарувах оттам :)
решението е рециклиране на оригиналните носачи (шарнирите) и смяна на 2та тампона и заспива,един пич от требич ги прави уникално здрави шарнирите и взима много евтино,купувате си 2та тампона на носача,сменя ги и излитате,около 50лв на носач излиза,но става яката работа :)
digitalundgrd
23-11-2008, 16:14
Дай някакви координати на тоя пич ;)
moog
Mного скъп боклук - 18 000км и тропа. И Федерал могул е тъй и Вема. Питай патило. За последно се застопори с Ас Метал