View Full Version : Рециклиране на хидравлична рейка
DanchoTodorov
27-10-2008, 16:15
Здравейте колеги. Имам проблем с хидравличната рейка и се оказа , че трябва да се ремонтира (рециклира) , и ме интересува къде предлагат качествени услуги относно този ремонт . Става въпрос за София ! Търся наистина читав сервиз , защото вдигнах ръце вече от "майстори" .Моля ако има някой наблюдения за добър сервиз който може да поеме този ремонт да каже . Цената общо взето не ме интересува , готов съм да платя повече пари , но да знам че е направена както трябва . Благодаря предварително
victtorbg
28-10-2008, 13:04
Здравейте колеги. Имам проблем с хидравличната рейка и се оказа , че трябва да се ремонтира (рециклира) , и ме интересува къде предлагат качествени услуги относно този ремонт . Става въпрос за София ! Търся наистина читав сервиз , защото вдигнах ръце вече от "майстори" .Моля ако има някой наблюдения за добър сервиз който може да поеме този ремонт да каже . Цената общо взето не ме интересува , готов съм да платя повече пари , но да знам че е направена както трябва . Благодаря предварително
Аз също имах проблем с рейката.Търсих читави майстори,но ми казаха 280 лв. цена за ремонт.В същото време в магазина на "Стамболийски" за чисто нова ми искаха 390лв!!!Но нямах толкова пари и отидох при Италянеца и си купих втора ръка за 100 лв.Ако я рециклираш не се знае колко ще изкара.
До колкото знам в 11ти учебен блок на ТУ-София рециклират рейки и хидравлични компоненти.
Пишете рециклиране на рейки в Гугъл и ще излезат теми от ФВ форума ;)
сега, аз правих помпа, на Орион зад мак доналц, не съм чувал някой да се е оплакал от момчето Иван се казва мисля, но каквото и за му занесеш ти казва става или не става, успех
До колкото знам в 11ти учебен блок на ТУ-София рециклират рейки и хидравлични компоненти.
Пишете рециклиране на рейки в Гугъл и ще излезат теми от ФВ форума ;)
там е истината,повечето дето предлагат рециклиране всъщност там го правят