Log in

View Full Version : Колеги давайте идеи !!!

Orm
28-10-2008, 10:28
Колеги давайте всякакви идеи с какво може да се захване човек с бюджет 20к .....

_PACO_
28-10-2008, 11:02
:big_beer::big_beer::big_beer:

DerMeister
28-10-2008, 11:03
Нищо сериозно, първото, което ми идва на ум и съм си го мислил е да инвестираш в камионче, бусче и т.н. и да почнеш да предлагаш услуги. Превоз на товари, на деца, на квото може. Има търсене, ама няма да забогатееш. За прехрана само.

spe4elist
28-10-2008, 11:25
Купуваш една ябълка - после я продаваш,
после две - и те така ...

Бобби
28-10-2008, 11:42
Купуваш една ябълка - после я продаваш,
после две - и те така ...
..докато не почине баба ти, и ти остави хубаво наследство:)

fred
28-10-2008, 11:42
Отваряш павилионче за цигари и алкохол, това върви винаги, на оживено място или на кьоше поне :tequilla::cheers::wein::smoke:

didiod
28-10-2008, 13:33
магазин за авточасти с този голям поток от коли втора употреба сега тва е най-голямата далавера ;) или бизнес кой както иска да го нарича :-P

Orm
28-10-2008, 15:10
Нищо сериозно, първото, което ми идва на ум и съм си го мислил е да инвестираш в камионче, бусче и т.н. и да почнеш да предлагаш услуги. Превоз на товари, на деца, на квото може. Има търсене, ама няма да забогатееш. За прехрана само.

Е и аз нямах предвид да си купя нефтохим или газпром ...... Колкото да си изкарвам кинтите без да СЪМ РАБОТНИК НА НЯКОЙ....

raffaello
28-10-2008, 17:54
Отвори си някаква бърза закуска - сандвичи, катми, странджанки или принцеси, дюнер, хот-дог и т.н. напитки топли, студени, може и цигарки.
Храната винаги върви. От опит знам, а и тези пари ще ти стигнат да започнеш такъв бизнес. Има само малко изисквания от към ХЕИ-то или ДВСК-то, но са толкова сложни.
Ами успех с някое начинание, аз залагам на това.

Bonev
28-10-2008, 19:27
Магазинче за алкохол и цигари! Българите никога няма да спрат да пият и да пушат! Обаче си избери хубаво място с поток от хора или в някой от кварталите кадето има много нови сгради и няма такова магазинче!

marian
28-10-2008, 19:36
Колеги,ако сьветите са добри нямаше да ги подарявате,а щяха да струват мн.пари.

fiore
28-10-2008, 19:39
кой каквото и да ти каже едва ли ще ти е от полза ако го приемеш 1:1. по скоро може да ти хрумне твоя идея. според мен да направиш нещо по съвет на друг е обречено на неуспех още от началото. та нали ако някой знаеше как щеше да го направи а не да дава идеята на други.
човек сам трябва да направи своя удар и да изплува. прецени в какво си най добър и се насочи натам. успех!

koolio
28-10-2008, 23:12
Колеги,ако сьветите са добри нямаше да ги подарявате,а щяха да струват мн.пари.
Мда, много добре казано. Не мисля, че точно в автофорум може да се даде адекватен съвет по такъв въпрос.

The_Game
28-10-2008, 23:36
Абе за да ти е печеливш бизнеса според мен трябва да направиш нещо което го няма в града ти. Само че за тази работа 20к няма да стигнат. Но помисли все пак. Дори на пръв поглед да ти се струва глупост.

Sunny
29-10-2008, 00:00
Абе каквото и да е стига да не иска да яде .

Nasko_77
29-10-2008, 03:03
Преди около, няма и година имаше пак такава тема.
Отново съм на мнението... Алкохол, цигари и пакетирани захарни изделия(вафли-мафли и дрънкулки, ваучери.. и тн.т), както някой колеги по-горе. Не се забогатява, но няма брак, няма застой. Много оборотна стока. Върти се и "капе"
Имай едно на ум, обаче... ако решиш да се захванеш с подобно... избери да е павильонче... ако е магазинче изискванията и мора са много по-големи а за една и съща дейност, защото клиента влиза вътре в помещението!!! Поинтересувай се и ще разбереш.
Това е второто от нещата с които бих се захванал за малко капитал.
Първото ще го задържа за себе си:)

koolio
29-10-2008, 10:04
Това с магазинчето, ако нямаш собствено помещение и не е на супероборотно място, просто забрави! От цигари не се печели, те се държат само за "стръв". От алкохол - ако не го произвеждаш в мазето, няма да вържеш бюджета.

monimsl
29-10-2008, 11:02
Отиваш в heed-91 и ти правят перфектен силов тунинг - базик.
Иначе павилиона за цигари и алкохол и др. е добра оферта,но имаше повече ефект докато бачкаха безмитните.Не че и сега няма цигари без бандерол.

pipi
29-10-2008, 12:32
Ако бяха 30-40 000 бих ти препоръчала да хванеш 1 фармацефт и да си отворите аптека. По-добре е от цигари и алкохол.

Mury
30-10-2008, 20:49
Ако бяха 30-40 000 бих ти препоръчала да хванеш 1 фармацефт и да си отворите аптека. По-добре е от цигари и алкохол.

И ке фалира на 2 месец,мани ги тея аптеки,в нашия квартал фалират през ден д,,,ба :cussing: :cussing:Далавера има в дрехите,така наречените маркови на ниски цени,ако намериш как да ги внасяш от Туркиш,си е далавера,такива магазини почти не съм видял фалирали,па и за 20 бона ша заредиш добре :-D :-D :-D

Mapтo
30-10-2008, 21:24
Направи си малък автосервиз!Или нещо гуми-муми.Стига да имаш помещение,автомонтьор - гладен няма!И не съм чул в Бг автосервиз да е фалирал.А и можеш да наемеш,някой,който разбира.Трябва да ти е познат или приятел,иначе ще те лъжат много!И така покрай работата ще научиш много от разбирачите!Дори можеш да поканиш хора от форума ни за монтьори,пълно е!:drunk::-D

Stoyan Georgiev
30-10-2008, 21:53
направо не се коси ами ги дари на някой, мене примерно - аз обещавам, че няма да ги изпия за по-малко от 5 дена :)