PDA

View Full Version : Светна ми лампата на Airbag-a

Naso
18-11-2005, 09:27
Снощи я паркирам, никакви проблеми. Сутринта врътвам ключа.... шми извади окото. Много е изнервящо :evil:

gigi
18-11-2005, 11:37
Ами ако не изгасне отиди във Ванто да ти я закачът на екзаминера то ще си покаже. Може би просто трябва да се ресетне, но знам ли.

valjo
18-11-2005, 17:27
ми мойта светна така по същия начин преди години, ходих в Ауто Италия, където на екзаминера им каза че еърбега е загубил захранване временно, и светва
тая лампа сама НЕ ГАСНЕ, та ако ше кво ше да става

та на мен ми я изгасиха, като изчистиха тази грешка, и тя светна още на техния паркинг ПАК !
на мен ми писна, и карах така 7 месеца;) то и без това светеше и тая на инжекциона, и тая на бензина , така че беше шаренко ;)

после вече като строших скоростите, еньо отваря волана прави струва нешо там отзад в спиралата, и ходихме след това до Вантотрейд изчистиха грешката и оттогава не свети :idea:

Naso
25-11-2005, 11:56
Оказа се датчика на седалката на пътника :? Правете си изводи... Никакви дебелаци там, до 50кг макс :lol:

Lucky
25-11-2005, 12:01
Оказа се датчика на седалката на пътника :? Правете си изводи... Никакви дебелаци там, до 50кг макс :lol:
Малеееееееее Насе ко си правил в таз кола :shock:

valjo
25-11-2005, 12:03
не ми се мисли за датчика на шофьорската седалка тогава :lol:

Naso
25-11-2005, 12:13

Там немало ! Малко вероятно било колата да е без шофьор 8)

gigi
25-11-2005, 14:51

Там немало ! Малко вероятно било колата да е без шофьор 8)
Ти затуй на другата действаш.
Ей защо заключвам аз като можете си пишете и така :gruebel: