View Full Version : Пароструйка......
ФЕРАРИСТ
30-10-2008, 19:06
....мисля да си взема една, щото тия по авточешмите нещо взеха да ме нервят, плюс това ми прави кеф да си плацикам колицата, пък имам и що годе условия.....
Някой може ли да ми каже колко бара са тия по автомивките, и горе долу какво да си взема като барове и прочее.....също така дали може да пръска с топла водица, и дали тя си я топли, или просто топла трябва да влиза......
....мисля да си взема една, щото тия по авточешмите нещо взеха да ме нервят, плюс това ми прави кеф да си плацикам колицата, пък имам и що годе условия.....
Някой може ли да ми каже колко бара са тия по автомивките, и горе долу какво да си взема като барове и прочее.....също така дали може да пръска с топла водица, и дали тя си я топли, или просто топла трябва да влиза......
Tова дето искаш да си го купиш е "водоструйка", "пароструйката" е едно доста по скъпо нещо. Ами аз имам керхер 150 бара на водата,има място за поставяне на химикал и може да работи с топла вода до 40 гр. струва около 800лв Има и по евтини от 110 до 130 бара в порядъка до към 300лв за външна автомивка стават без проблем.
raffaello
30-10-2008, 19:19
колега, ето ти няколко модела с цените в Метро на промоция от днес, има и по-евтинки варианти от 240 лв и пароструйки от 1300 лв.
така че сам си избираш какво да е.
в каталога има и характеристики на техниката.
http://metro.bg/pages/1102.aspx?0&mm=8230&cd=2&kd=1&pg=9#content
Колега,ей това ще ти върши идеална работа!
http://www.baumax.at/produkte/bild_huge.php?pic=117018.jpg&level_5_id=1853057
Виж в Баумакс-а!Там е по-евтино отколкото в Метро!
Моятя тук в Белгия е КЕРХЕР професионална преди 2 години като иа купувахме бе6е последен модел и струва6е 3200 евро.С 18 метра марку4,до 140 градуса температура,220 бара,с реголиране от ръкохватка пуска и сапун или препарат каквото и сипе6.Работи с дизел и не кар4и кои знае колко много.
ФЕРАРИСТ
30-10-2008, 19:40
E да де, водоструйка е.....мерси за инфото.....
raffaello
30-10-2008, 19:50
видях, че не можеш да отвориш моя линк и сега ще ти напиша най-евтината в Метро какви х-ки има
EINHELL
водоструен апарат NHR - 130
мощност 1.55 кв
налягане 130 бара
дебит 400 л/час
макс температура на постъпващата вода 60 гр
аксесоари - пистолет, четка, накрайници
Цена - 239 лв с ДДС
има и друга на промоция със подобни параметри KARCHER - 395 лв с ДДС - 15 м маркуч
raffaello
30-10-2008, 19:51
дано ти е полезна тази ориентировъчна информация, промоциите са от днес до 12.11.
Според мен водоструйката е безмисленна (поне тия които съм виждал и пробвал)! Със същия успех можеш да си измиеш колата с накрайник тип "пистолет" на "Гардена"! Виж, паросруйката е друга БИРА!!!
Според мен водоструйката е безмисленна (поне тия които съм виждал и пробвал)! Със същия успех можеш да си измиеш колата с накрайник тип "пистолет" на "Гардена"! Виж, паросруйката е друга БИРА!!!
Точно така!!!!Прав си!:thumbup:
Както е казал колегата по горе, водоструйки има по сто и кусур лева и вършат добра работа,
Колега, каквото и да вземеш, гледай да не е от най-евтините! Трябва си хубава марка за тая работа, иначе само ще си изхвърлиш парите!
Керхер до ок 300лв. Според мен това ще ти свърши най-добра работа за парите си:)
Баща ми има такава и вярно, че малко бавно става но пък доста добре си чистя колата като се прибера :)