View Full Version : Фазов датчик
Vankata85
30-10-2008, 22:18
Здравеите колеги.Скоро сменях гарнитура на главата и днес взимам колата и свти дюзата.Работи си на бензин няма ядове ама свети и дразни.Помислих че има грешка и отидох да е изчистят дава някакав Фазов датчик и неиска да е изчисти.Паля колата и тая дюза светва след 1 минута .Ако някои знае къв е тоя фазов датчик да ми каже.Благодаря предварително
Да намира се на изпускателния вал,и за смяната му се сваля ангренажа-цена на датчика около 130-140 лв.:yawn:
Vankata85
31-10-2008, 09:44
Значи затова ми свети лмпата на инжекциона?
Vankata85
31-10-2008, 21:35
Благодаря колега минахме и със стария вече е наред вси4ко :go:
Между дртугото колко ти взеха за смяната на гарнитурата на главата/главите??????
Vankata85
01-11-2008, 21:56
Ми колега незнам точно аз сменях всички гарнитури,препасване на клапани, гумички на клапани,шлаифане на глава,водна проба за да видим да не е спукана главатаи .Цялото удовоствие с труд и материали ми излезна 500лв.Дано съм ти бил полезен
Да, мерси, аз ориентировъчно питам, за разглобяване, смяна 2те гарнитури и шлайфане на 2те глави и сглобяване ми искат 400 само за труд, абе общо взето явно е толкова.
Тъпото е, че майсторите в бг са мързеливи копелета и като видят боксер и АХ:big_wink:
Всеки иска примерно да сменя гарнитура на глава на вектра, дето и аз ще си я сменя в двора, щото е къде къде по-лесно. Между другото цената за вектра е 200:gayfight:
Да, мерси, аз ориентировъчно питам, за разглобяване, смяна 2те гарнитури и шлайфане на 2те глави и сглобяване ми искат 400 само за труд, абе общо взето явно е толкова.
Тъпото е, че майсторите в бг са мързеливи копелета и като видят боксер и АХ:big_wink:
Всеки иска примерно да сменя гарнитура на глава на вектра, дето и аз ще си я сменя в двора, щото е къде къде по-лесно. Между другото цената за вектра е 200:gayfight:
Ми шом моеш в двора,смени си и твойте :flamingdevil: :flamingdevil:
Ми шом моеш в двора,смени си и твойте :flamingdevil: :flamingdevil:
Не разбирам кво спамиш, първо темата е за фазов датчик, второ устройството на нште коли е доста по сложно от опел моно инжекция, трето ако имах достатъчно време, което последно време нямам определено няма да си дам пак колата да ми я пипа някой, който се "учи" на нея... И спирам и аз да спамя по темата на колегата, защото сега съм на път да оплюя половината сервизи в софия, като започнем с "официалните"....