Log in

View Full Version : 145QV как се познава

BASTARDO
19-11-2005, 12:08
милсля да сменя грозния пасатор за една 145ца само исакм а разбера по какво се познава QVто доколкото разбрах тя е най готината осжен по детелинката и по кожите/които могат да си ги сложат допълнително за да изглежда само като КюВи то/,а и къв е тоя вариатор доста често го споменавате ако вие,чегърта или квото там правитова кво значи,некви последствия от ненавременна смяна?абе общо взето всичко ме интересува.

Kostadin
19-11-2005, 12:45
искам да разбера по какво се познава QVто

познава се по двулитровия TS двигател :wink:

ShoxXx
19-11-2005, 16:12
1 Странични прагове с вградени, а не залепени детелинки в крайщата. Детелеинки трябва да има и отзад
2 Спортно окачване
3 Джанти с дупки като тези от подписа ми (естествено може и да бъдат други)
4 Километраж до 260км/ч
5 Двигател 2.0 TS с мощност от 150кц при моделите до 1998г и 155кс при моделите след 1998
6 Дръжките за отваряне на вратите вътре не са пластмасови, ами метални
7 Отпред и отзад е с дискови спирачки, като отпред диска е голям 284мм и не може да побере по-малка джанта от 15"
Общо взето има ли ги тези неща, значи говорим за 145 QV :)

BASTARDO
19-11-2005, 21:41
благодаря за точните отговори.почва търсенето :roll:

valjo
19-11-2005, 23:49
спортното окачване при КуВе е опция ! винаги ! - от 95та до 2000та

Кожа няма страндартно, опция е и при КуВе и при останалите

Металните дръжки отвътре на вратите мисля че са при всички 145ци

дискове 284мм вентилирани отпред има и при 1.8 Туинспарк

НО
145QV просто наистина няма как да се сбърка :)))))

Bobo
21-11-2005, 00:26
Има и нещо дето все го забравяте ма простено ви е, мойта и на насо бяха със сток гърнетаи отзад имаше накрайник докато при другите 145 го няма има само тръба :wink: ма тва е за големи познавачи да знаете :lol: И още нещо всички КуВе -та имат копче за багажника докато другите са с ръчка :wink:

gigi
21-11-2005, 01:19
Има и нещо дето все го забравяте ма простено ви е, мойта и на насо бяха със сток гърнетаи отзад имаше накрайник докато при другите 145 го няма има само тръба :wink: ма тва е за големи познавачи да знаете :lol: И още нещо всички КуВе -та имат копче за багажника докато другите са с ръчка :wink:
Да накрайник си имам и аз а за копчето си мисля че 1.8 също го има ама може и да бъркам. На пръчката за маслото също има детелинка

valjo
21-11-2005, 01:29
Копче има и на батВас 1.8 ТС :)

а оня безкрайно грозен накрайник съм го виждал на секви 145ци ;)

valjo
21-11-2005, 01:30
На пръчката за маслото също има детелинка
тва па даже и аз го имам, и дори не е лепенка хаха :)

ShoxXx
21-11-2005, 07:57
А мойта с тръбичка ли беше???

MBlaST
21-11-2005, 12:48
И още нещо всички КуВе -та имат копче за багажника докато другите са с ръчка

Ако става въпрос за копчето на таблото,с което се отваря багажникът,то тогава и аз имам,апък не съм КуВе със сигурност :lol:

Naso
21-11-2005, 12:56
Дръжките за отваряне на вратите са пластмасови на повечето 145ци ! И аз мислех, че са метални... простено да ми е бях влизал само на вальо и бобо в колите :?

Ако е след 99та, джантите са като тези от подписа :wink: поне на излизане от завода :?

ShoxXx
21-11-2005, 13:46
Дръжките за отваряне на вратите са пластмасови на повечето 145ци ! И аз мислех, че са метални... простено да ми е бях влизал само на вальо и бобо в колите :?

Ако е след 99та, джантите са като тези от подписа :wink: поне на излизане от завода :?
Склерозооо...или нещо те е срам, че си влизал в моята... :?:

Mury
21-11-2005, 20:02
:oops: :offtopic: :offtopic: ма то си е за срам бате хехехехехе :twisted: :twisted:

Bobo
21-11-2005, 21:58
А мойта с тръбичка ли беше???

Не твойта беше с турски накрайник :Tease:

Bobo
21-11-2005, 21:59

Се ми се струва че наизуст ми говориш я отвори Е-перо и кажи дали е така :Tease:

valjo
21-11-2005, 22:33

Се ми се струва че наизуст ми говориш я отвори Е-перо и кажи дали е така :Tease:
оф, Боби, пред нас на Симеон спира една тъмно синя 145 Junior и тя има абсолютно съшия накрайник като този, с който дойде на Насо колата.....
ше го снимам да ги го покажа....

офф: а тоз му слагах визитки, ни ибава :) иначе е лачена ... :)

Naso
21-11-2005, 23:52
Склерозооо...или нещо те е срам, че си влизал в моята... :?:

Ни най-малко ! Тя и твойта джилезна... нема разлика :)