PDA

View Full Version : Алфа или ... не ?

cherva
02-11-2008, 20:37
Чудя се каква кола да си взема и ги гледам, че Алфа 146 са ми в парите...
http://www.www.autohop.bg/cars-18697-Alfa_Romeo-1996.html?from_search=b23518440b217b15e710846c1db6 faa6&next=61

http://www.www.autohop.bg/cars-33984-Peugeot-1997.html?from_search=b23518440b217b15e710846c1db6 faa6&next=37
Кефя им се, вътре е готино отвън също... ,но това беше докато прочетох темите за разход и ремонти с цени.... ебаси работа.... Какво ще ме посъветвате ... да си харесам ли една Алфа или да си търся нещо друго? Среден разход градско на тези двете? Чувал съм, че алфите имат слабо окачване ... Така ли е ? Друго инфо е добре дошло също :)
ЕДИТ:
Това е един вид конкуренция на алфите, който съм си харесал.....
http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11224277324079314&f1=details

nick_145_QV
02-11-2008, 20:59
колега взимай алфата изобщо не са им слаби предниците а на фиятите са слаби. а тоя форд е супер дърво карам служебен такав повече от година и нямам думи ,''издънка на немците''.

455115
02-11-2008, 21:04
http://www.www.autohop.bg/cars-18697-Alfa_Romeo-1996.html?from_search=b23518440b217b15e710846c1db6 faa6&next=61

http://www.www.autohop.bg/cars-33984-Peugeot-1997.html?from_search=b23518440b217b15e710846c1db6 faa6&next=37
Кефя им се, вътре е готино отвън също... ,но това беше докато прочетох темите за разход и ремонти с цени.... ебаси работа.... Какво ще ме посъветвате ... да си харесам ли една Алфа или да си търся нещо друго? Среден разход градско на тези двете? Чувал съм, че алфите имат слабо окачване ... Така ли е ? Друго инфо е добре дошло също :)
ЕДИТ:
http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11224277324079314&f1=details

Щом си харесал "това" алфите не са за теб! Взимай форда и не се колебай! Алфите са за "маняци" болни мозъци който сме готови да даваме купища пари за ремонти, да осъзнаваме всички недостатъци на марката и въпреки това не можем да я заменим с нищо друго,това не е просто кола,а начин на живот!

:rosso_spider:

zaryto
02-11-2008, 21:04
От тази бялата бягай на далече!Форда изобщо не е кола в сравнение с Алфата,а окачването си е супер!Ако купуваш Алфа се консултирай с някой,който разбира от Алфа Ромео.

code
02-11-2008, 21:06
Не си за такава кола, вземи си Форда.

abart_
02-11-2008, 21:20
колега взимай алфата изобщо не са им слаби предниците а на фиятите са слаби............
колега знаеш ли какви ги дрънкаш :)
Пич нищо лично НО не си взимай алфата! мое мнение

koolio
02-11-2008, 21:22
Ако си предубеден, по-добре не взимай Алфата. Не е чак толкова драматично положението, колкото пишат - че било начин на живот и т.н. - чупят се като всяка стара кола, но са специфични за ремонт и не всеки им разбира.

cherva
02-11-2008, 21:37
Май тази дискусия клони към отказване от покупката на Алфа...

vlado_iv
02-11-2008, 22:21
Добре де,
коя ти харесва повече, коя те грабва, коя би карал с кеф и да се радваш че я караш??????????:book::drive:

Оги
02-11-2008, 22:27
Аз само едно знам ,че Форд и Циганин зимата не обичат да работят а тя наближава:rotfl:

Когато си купих алфата ,един приятел по същото време си взе такъв форд.И почно да ме базика сега ще караш каруца и ще плащаш ремонти ,като за мерцедес , а какво излезе.На мене ремъците всичките и 4 тампона + ролките и труда немаше 250лв а на него му взеха само толкова за ремъка без ролки и тем подобни.
Сега аз си карам алфата ,а той продаде неговия форд преди доста време.

cherva
02-11-2008, 22:29
Определено Алфата, но пък мисля че при покупката на кола разумът трябва да надделее, защото нямам кой знае колко пари за да я карам и оправям и ако наистина се чупят повече от Форд Ескорт примерно мисля, че трябва да си взема Форд. Никой до този момент не ми е казал колко разход ще дава сивата Алфа от първия ми пост и защо да съм бягал от бялата ?

tokata_pz_flex
02-11-2008, 22:45
Горят колкото им сипеш . Няма място за сравнение между Алфата и Форда . Ако ти трябва кола с нормален разход и сносна подръжка , Алфата не е за теб . Ние всички тук сме изтрещяли тотално , затова ги караме тия кочини . Поразрови , има адски много изписано в форума , и прецени сам . Успех , и се надявам новия автомобил само да те радва .

pa4ito
02-11-2008, 23:30
Определено Алфата, но пък мисля че при покупката на кола разумът трябва да надделее, защото нямам кой знае колко пари за да я карам и оправям и ако наистина се чупят повече от Форд Ескорт примерно мисля, че трябва да си взема Форд. Никой до този момент не ми е казал колко разход ще дава сивата Алфа от първия ми пост и защо да съм бягал от бялата ?
Алфата не се чупи повече от всяка кола на нейната възраст. Всичко зависи как се отнасяш с нея - ако я юркаш здраво през дупките, окачването ще сдаде сравнително бързо. Ако я караш внимателно - нямаш грижи. Вози стегнато, според някои твърдо, за мен нормално. Такъв е моя опит. За останалото е като всяка друга кола.
Частите са евтини. За ремонти трябва да ходиш при хората които й разбират, защото иначе става лошо.
За харча - за 3км от нас до офиса и още толкова наобратно(макс. 10км) делнични дни и разходка насам-натам(50-60км) неделнични дни в София разход от 11-12+ на 100км. Плюса е когато я карам в режим "газ-спирачка-газ-спирачка". Моята е с мотор боксер, за туинспарка не знам.
На мен ми харесва и не съжалявам.
Това че колегата по-горе ти казва да бягаш от бялата най-вероятно значи, че вече я е огледал и знае колко е "напудрена". Затова преди да купуваш, отиваш с колата при някой от майсторите дето са написани във форума и ще получиш "актуална" диагноза.

cherva
02-11-2008, 23:35
Хмм 11-12 на бензин ?! За 1.4 ми се вижда ... уникално май ще е Форд...

koolio
02-11-2008, 23:59
Колега, чупенето зависи единствено и само от това дали ще попаднеш на гледана кола и дали ти ще си я гледаш. Никаква гаранция няма, че Форд или опел ще се чупят по-малко. Но виждаме вече, че си с предубеждение, затова по-добре се откажи от Алфата.

micevmi
03-11-2008, 00:31

ЕДИТ:

Колега, не се излагай с тия фордове.
Взимай Алфата и няма да съжаляваш. Форда много гние аз имам един и имам чувството, че гние с часове, а алфата доколкото знам е поцинкована, окачването и е здраво и твърдо, държи се много стабилно на завой, двигателчето също е добро само, че аз не бих си взел точно такъв двигател на алфа 1.3 или 1.4 бих си взел 1.8TS или 2.0TS, но това си е мое мнение. Разбира се и алфа като всеки друг автомобил се поврежда в следствие на лоша подръжка и експлоатация, но няма нищо което да е вечно здраво.
Колега ако си вземеш форд ще проклинаш деня в който си го взел, помни ми думите...
Поздрави.

П.С. И аз съм решил да си взимам точно такава алфа, само че 2.0TS...

zaryto
03-11-2008, 01:13

Ще бягаш,защото първо е 1.3 Боксер,второ е без еарбези и трето е много скъпа.1.3 боксер гори най-много от всички възможни двигатели и върви най-малко.Ако искаш да караш Алфа,забрави за разход под 11,12 литра бензин на 100 км.А това дали Форда или Алфата се чупи повече е до шофьор,а не толкова до кола.Ти една кола ако е лашкаш като каруцар и Голф да е и той ще се спомине. :tooth:

Хмм 11-12 на бензин ?! За 1.4 ми се вижда ... уникално май ще е Форд...

1.4 викаш и ти се вижда смешно!?Ти на 1.4 103 коня возил ли си се?Щото и на мен така ми викат,пък като ги повозя после по половин час гледат надолу и пелтечат.На един приятел му беше смешно,пък по едно време взе да си търси педалите и да натиска по пода :rotfl: ама той има Голф 3 с ляти джанти и фарове като на 4-ка к'во да ви разравям повече.Сега продава Голфа,щял Алфа Ромео ГТВ да купува.

Novachev
03-11-2008, 07:49

Значи трябва да си изясниш нещо преди да купиш Алфата тази кола не се чупи ако се дават пари за качествени части които струват повече от другите но издържат в пъти повече най вече окачването защото ако купиш такава кола рано или късно ще се наложи да сменяш нещо по окачването и као почнеш с евтини и кофти части и ти ще тръгнеш да разправят че се чупели много тези коли. Прочети какво са сменяли хората на такива модели като този който си харесъл и се подготви ако някоя част са я сменяли повечето от колегите най вероятно и на теб няма да ти се размине такаче разучи първо цените на частите и ремонтите които са често срещани и сам си прецени ако те устройва давай смело. Но и аз ще те посъветвам като повечето колеги да вземеш кола с по голям мотор разликите в разхода и цените на обслужването са малки така че по големия мотор е по добре.
А иначе подкараш ли веднъж алфа повече друга няма да искаш да погледнеш това е научно доказано.

kompir
03-11-2008, 12:02
Колега cherva, аз имам Форд имам и Алфа.Форда го карах точно 1година и го харизах на баща ми че ми извади нервата.Беше комби и за каручка е идеален верно носи на товарене.Сега от год. и половина карам 146 1.6 боксер и усещам че за мен друга кола няма.Купих я като кола която беше новичка година(горе долу) и то евтина,но не съм предполагал че ще ми легне така на сърце.Един съвет-качи се направи по 1 кръгче и с 2-те и виж коя ще те грабне!Успех с избора.

mengi_86
03-11-2008, 12:36
форда и бягаи не си за алфа

cherva
03-11-2008, 17:26
Колега cherva, аз имам Форд имам и Алфа.Форда го карах точно 1година и го харизах на баща ми че ми извади нервата.Беше комби и за каручка е идеален верно носи на товарене.Сега от год. и половина карам 146 1.6 боксер и усещам че за мен друга кола няма.Купих я като кола която беше новичка година(горе долу) и то евтина,но не съм предполагал че ще ми легне така на сърце.Един съвет-качи се направи по 1 кръгче и с 2-те и виж коя ще те грабне!Успех с избора.
Алфа 146 ме грабна само със сядането в нея ... проблема е, че и дума не може да става да и плащам 13 бензин...... просто нямам толкова пари....

didko_boy
03-11-2008, 17:26
кооооооооооооо ???? ФОРД :prescription: има ли още луди дето си купуват "фордъ" АЛФАТА не е наи здравия автомобил ама удоволствието да я караш е несравнимо

didko_boy
03-11-2008, 17:31
Алфа 146 ме грабна само със сядането в нея ... проблема е, че и дума не може да става да и плащам 13 бензин...... просто нямам толкова пари....

колега от къде си ? моита е 2.0 ТС и в Стара Загора (въртене по светофарите и редовно форсиране до 7200 оборота) 12-13 бензин !!! Не е без значение каде и как ще я караш. Извън града сваля на 8/100

cherva
03-11-2008, 17:45
колега от къде си ? моита е 2.0 ТС и в Стара Загора (въртене по светофарите и редовно форсиране до 7200 оборота) 12-13 бензин !!! Не е без значение каде и как ще я караш. Извън града сваля на 8/100
От София... Ебаси тъпото изкефиш се на някоя кола и кво става ? Харчи 13 ебаси :brickwall:

raffaello
03-11-2008, 17:53
качи се и във форда и в алфата, покарай ги и двете и реши със сърцето си коя повече ти допада.
за чупенето на колите, всичко е до въпрос на късмет, ако колата е поддържана и гледана добре то тя ще ти си отблагодари. за форда от мен няма да чуеш добри думи, нищо общо с алфата, само по габарити външно са еднакви. проверил ли си колко са "евтини" частите на фордовете?
и за последно, алфите се купуват със сърце а не с очакването и притеснението за скъпи части

kompir
03-11-2008, 17:56
Харчи според зависи `кой номер обувки носиш`--тоест как я караш,ще я юркаш ли,студена на къси разстояния и т.н.т:bounce8:

code
03-11-2008, 18:00
Колега вземи си Форда ти казах щото ще съжаляваш :bangin: всеки търси нещо различно от колата която си купува за едни Алфа за тебе е Форда:prescription:

mordohy
03-11-2008, 18:30

ЕДИТ:
Взимай форда и се махай от Алфата далече,че става краста за цял живот.Не горят повече от другите коли,а напротив,НО: моторите им са такива,че могат да горят повече от другите.Понякога се забравя,че 1351кубика мотор и то с 8 клапана,само при алфите вдига 180,а с развален компютър и 205.Това чудо не е перпетум мобиле.иска гориво.При еднакво натоварване са по икономични и от Форд и от БМВ,Рено,Ситроен и най вече от Пежо.Ако искаш да е икономична не я натискай,но колегите са прави!Никой не си взима Алфа за икономично каране и за това се оплакват от разхода,а забравят как ги карат.Моторите им търпят тормоз,както никоя друга кола.Но не са Голф-2 и не можеш да ги ремонтираш с клещи и отверка.Искат сериозни майстори.Сам си решавай!

ivo_red
03-11-2008, 18:44
Колега, ако искаш икономична кола, не си за АЛфа. Тва е. Естествено винаги може да сложиш газ или да си вземеш кола със сложена газова, ама тва си не е работа за мен. и аз не съм фрашкан с кинти, ама карам 2000 куб. и се кефя. поне знам, че имам кола. Иначе фордчето изглежда лаченко, ама се троши повече от Алфата, мога да ти гарантирам. Аз за 1 година и половина откак съм с моята красавица съм и сменил само радиатор, щот се спука. Да чукна на дърво. Вс. друго са консумативи. Така че ако внимаваш кво купуваш може и ти да караш една секси италианка

cherva
03-11-2008, 19:22
Ами Метанов боксер 1.6 ?
http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11222726568081293&f1=details
Това мога ли да си позволя да карам от страна на разход за гориво ? Нищо, че няма климатик...

code
03-11-2008, 19:31
При еднакво натоварване са по икономични и от Форд и от БМВ,Рено,Ситроен и най вече от Пежо.
това въобще не е вярно 1,4 100коня на Алфа гори колкото 2,0 на Опел :headbang: а ти гарантирам, че е с доста по-слаба динамика

Иначе фордчето изглежда лаченко, ама се троши повече от Алфата, мога да ти гарантирам.
също не е вярно Форда е по-безпроблемна кола, главно защото е по-елементарен и работи в по-човешки режими.

cherva
03-11-2008, 21:11
Май за метановата алфа на предишната страница никой нищо няма да каже :)

didkoldihno
03-11-2008, 21:55
младеж работя в форд-мото пфое варна къкво да ти кажа са форд ужасия нети препорачвам къквото и да е на форд единствената яка е новото мондео то найстина си заслужва но ако имаш към 50 бона:headbang:

StarChild
03-11-2008, 22:05
Братовчедками има 145 1.4. на метан и си е доволна харчи и малко пари, вярно малко е спъната с тоя метан но за нея е добре. Пък и кат гледам е тръгнала да се пристрастява което е нормално! Кара си я здраво и досега не е помисляла за сериозни ремонти освен консумативите разбирасе, вярно баща и има сервиз но от както има Алфетката не го е помирисвала бокса(дано не я урочасам само щотро моята в момента е там но по други причини....) И така смятам, че е много по-добър вярянт от един опел или форд но зависи от гледната точка и това какво очакваш.

А аз виждам доста противоречия.....:prescription:

cherva
03-11-2008, 22:14
Братовчедками има 145 1.4. на метан и си е доволна харчи и малко пари, вярно малко е спъната с тоя метан но за нея е добре. Пък и кат гледам е тръгнала да се пристрастява което е нормално! Кара си я здраво и досега не е помисляла за сериозни ремонти освен консумативите разбирасе, вярно баща и има сервиз но от както има Алфетката не го е помирисвала бокса(дано не я урочасам само щотро моята в момента е там но по други причини....) И така смятам, че е много по-добър вярянт от един опел или форд но зависи от гледната точка и това какво очакваш.

А аз виждам доста противоречия.....:prescription:
Колко разход и дава ?

ivan dimitrov
03-11-2008, 22:17
---

zaryto
04-11-2008, 01:24
Алфата е спортна кола и харчи доста.Няма смисъл да караш Алфа на метан,т'ва е се едно Ферари с ГАЗ.Какъв е смисъла да плащаш метан за 2 коли и колата да ти е спъната?А на бензин гори 12 градско,както и да е караш.

pa4ito
04-11-2008, 09:39
Алфата е спортна кола и харчи доста...
Ето това е ключът за палатката - Алфата е кола със спортна насоченост и оттам трябва да тръгне човек, когато си мисли иска ли я тази кола или не. Оттам произлиза и твърдото окачване и по-високия харч и по-ниския клиренс... :-)
Иначе моя боксер извънградско харчи 7-7.5 бензин.

Nasko_77
04-11-2008, 10:29
Вземи си Форда... влече те повече с разхода:) И ще си горд:upsidedwnsmiley:
А за Алфа не се притеснявай... по бензиностанциите сега има макетчета на 156 SW.
Никакви разходи, освен пет кинта за покупката... няма да ти прави;)

code
04-11-2008, 10:49
младеж работя в форд-мото пфое варна къкво да ти кажа са форд ужасия нети препорачвам къквото и да е на форд единствената яка е новото мондео то найстина си заслужва но ако имаш към 50 бона:headbang:
Моето мнение е, че Форд са си ок просто в Мото Пфое сте много зле. Не искам никой да обидя това са мои лични впечатления. Как ви подбират не знам . .

alfozo
04-11-2008, 11:11
Има и друг вариант,тарси си дизелка тогава,разхода 6е ти е малак,поне. Ама сега ше кажеш,4е не искаш ,,печка,,тай-казано де. Един мои френд кара Ланчия Дедра 97' 2,0тд. града му дава 7,5-8л./100. а на извън гр.6/6,5 на 100. Моторите на алфа са еднакви,за дизелите де. А за форда, първата кола ми беше такава само че от 89г. модела. Та какво ли не съм сменял по него,окачване,ск.кутии,пружини,че се трошат лесно. за две години. Продадох го за това че и бащами не го искаше.

чичо пичо
04-11-2008, 15:14
мммммм да, форд и алфа нямат нищо общо бил съм собственик и на двете марки. няма база за сравнение алфата си е алфа незнам как, но веднъж подкараш ли алфа усещането е уникално - единственото което е , че харчат малко повече, незнам но моята 145тс. 00 извънградско ми даваше 6.5л/100км а градско 12л/100 иначе с алфичката съм немал никакви проблеми.
Препоръчвам ти алфата но си направи сметка и за разхода който шъ ти дава. имено заради този разход я продадох моята .

DerMeister
04-11-2008, 15:25
Добре де, стига с тоя разход. От 1.6 двигател са изкарали 120коня. Колко искате да харчи, колкото 1.6 75коня на опел и vw ли? между 11 и 12 на 100 за София е разходът при мен и е напълно нормален и логичен. Приятел със Сеат Толедо с двигател 1.6 101 коня му харчеше около 11 в София. На баща ми колата 1.8 90коня, не слиза под 10 с пенсионерско каране.

alfapz
04-11-2008, 15:32
мммммм да, форд и алфа нямат нищо общо бил съм собственик и на двете марки. няма база за сравнение алфата си е алфа незнам как, но веднъж подкараш ли алфа усещането е уникално - единственото което е , че харчат малко повече, незнам но моята 145тс. 00 извънградско ми даваше 6.5л/100км а градско 12л/100 иначе с алфичката съм немал никакви проблеми.
Препоръчвам ти алфата но си направи сметка и за разхода който шъ ти дава. имено заради този разход я продадох моята .

Споделям мнението на колегата , карал съм Форд , Рено , но сега с Алфа-та ... разликата е голяма :) Към автора на темата: Щом си си харесал Алфа - купи си я , никой няма да ти гарантира в какво състояние е , какво не е наред и така нататък ... Кой знае пък - може с години да не сменяш нищо. И последно - не обръщай внимание на мнения от типа - "Не си купувай Алфа , ако гледаш само цената , ако не носиш магията в себе си , така не си Алфист ... " и всякакви такива , които видях по - нагоре. Това са пълни глупости според мен , филмаджийски работи ... Та нема да се жениш за тая кола , бе :) Айде , успех!

Pepo
04-11-2008, 16:12
Тебе ще те кажа на шефа ти, че така плюеш марката. Язък, че хляб ядеш оттам :crazy:
А относно дилемата на младежа - пич, прави си сметката - code беше писал, че тук всички сме мазохисти :death:

cherva
04-11-2008, 16:51
Ок дилемата вече е разрешена, утре отивам и плащам едно Пежо 306 1995г. 1.4 75 коня.... уникално запазено е и много ми хареса. Благодаря на всички, които се отзоваха и дадоха мнението си... явно алфа ще бъде втората ми кола ( след като си намеря работа )...
Евала на всички още един път.:bowdown:

Заро
04-11-2008, 16:55
пиши колко разход ти дава пежото.... според мен в софия под 10 няма да е ;)

Majed_146
04-11-2008, 17:31
колега взимай алфата изобщо не са им слаби предниците а на фиятите са слаби. а тоя форд е супер дърво карам служебен такав повече от година и нямам думи ,''издънка на немците''.

Fiat-a Има същото окачване , не е вярно че са по слаби!!

TIPO, Tempra, 155, bravo,brava,145,146,Dedra,delta са с едно окачване

koolio
04-11-2008, 19:43
Честито и безаварийно с Пежото и леко по завоите :wink:.

didko_boy
04-11-2008, 21:18
ама яко сектанти сме ! и все пак има нещо в АЛФА необяснимо е! на едно приятелче корадото Г60 с чип (бие ме навсякаде на всякакъв терен) ПОСТОЯНО ИСКА АЛФАТА да си покарал с кеф (не е ли странно) удоволствието от шофирането = АЛФА РОМЕО

п.п Колега честито !!! много безавариини километри ,слагаи колана и караи внимателно

bobi_j_i
05-11-2008, 10:51
Ей, ама как отказахте човека и са се набута с Пежо. Честно казано, колега, няма да спестиш кой знае колко с пежото. Казвам го понеже всичките ми предишни коли са били пежа. Както каза един колега, ако искаш по-малък разход, вземи си дизел. Моята ми харчи 6 рядко 7/100 с "женско" каране и разбира се, без висене в задръствания. Просто такъв ми е маршрута. Еми, успех с пежото.

mladen_sp
11-11-2008, 17:57
Благодаря за информацията която подавате на такива като мен!!!
Аз сам си харесал Алфа 146 1,4 Т.С. 99" влезнах тук да се информирам какво мислят хората които карат тези автомобили и не се разочаровах защото вашето мнение съвпада и с моето.
Аз най-малко мога да говоря на тази тема защото все още съм към " желаещи" а не към "потребители", но от всичките мнения които прочетох разбрах че май и тази работа е на касмет като оная ;-). Огледах колата и ми хареса че е запазена вън и вътре.Продавачите винаги казват за такива коли че са ги карали бабички и не са здухали мотора , но кой може да гарантира това ?
Да речем че имам поглед върху Форд, Опел и Ситроен.Ами май от трите най много ядове съм имал с Форда който го взехме на 5 години внос от Германия и сега е на 14 год.Опела най-малко ядове и по-малко време наблюдение - само от 2 г. насам.Той е на 9 год.Ситроена той беше служубен, но беше нов - ами като знам колко километра сме минали май си е супер кола. Обаче доиде момента където взе да скърца и трака от всякъде и вече не отстъпва на никоя стара кола по престой в сервиза!
Та от този ми поглед върху автомобилите си мисляче всяка кола на старо си е чиста проба късмет. Било то за текущи ремонти или за консумативи.
Когато влязох в Алфата и я огледах отвън - реших че искам тази кола !!! Ако докато се натуткам да си събера парите някой не я вземе ще бъда част от вашето семейство :big_bow_down:
Отговорих си на въпросите че ще харчи колкото и сипя и че ще е здрава според частите които подменям ! Ами мисля че това важи за всички автомобили.
Ако пък излезне нещо дето не си струва да се ремонтира - тогава друг ще ви става бадженак а аз ще си тарся следващия явтомобил ;-)

DerMeister
11-11-2008, 18:28
Вземи си по-добре 1.6, ако можеш или попаднеш на такава оферта, няма да съжаляваш. Общо взето търси хубава кола, а не конкретен двигател.

junior
12-11-2008, 15:24
Колега тъпси с по-голям двигател,разликата ж разхода не е голяма.Аз карам 1.4 TC и съм доволех доста върви за такъв двигател.Събираи парите и взимаи Алфата.Успех!

tonov
12-11-2008, 21:30
Колега тъпси с по-голям двигател,разликата ж разхода не е голяма.Аз карам 1.4 TC и съм доволех доста върви за такъв двигател.Събираи парите и взимаи Алфата.Успех!

А най-добре си вземи 2,0 :)

didko_boy
12-11-2008, 22:20
мечтаех за 1.7 бохер или 1.8 ТС сега карам 2.0 и съм наи щастливия човек на света не се насочваите към даден двигател. Въпросът е колата да е с хубав салон да не е много удряна и другото е късмет

П.П късмет и много безавариини на всички

mladen_sp
18-11-2008, 22:12
Айде вече съм в играта!!!:dance:
146 99" Т.С. 1,4
леле сега почвам да си губя времето тук когато не карам :lupe: